Reclamă

Horoscopul zilei de 24 iunie 2021. Capricornii își îndreaptă atenția către viața personală. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 24 iunie 2021 anunță Capricornii că urmează o perioadă în care se vor concentra pe cele mai profunde sentimente ale lor, pe relația personală și echilibrul vieții interioare.

Publicat: 23 iunie 2021, 11:38

Luna le afectează Capricornilor cea de-a șaptea casă a compromisului, acordurilor și persoanelor importante din viața acestora. Opoziția dintre Venus și Pluto s-ar putea să declanșeze emoții în fața cărora nu trebuie să cedezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 24 iunie 2021

Este o zi puternică pentru Capricorni. Luna Plină tranzitează prima ta casă, a sinelui și le influențează, de asemenea, colaborările de muncă. Luna primește sprijin de la beneficul Jupiter, în a treia casă a comunicării. Acesta este sprijinul de care au nevoie pentru claritate mentală în procesul decizional.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii nu sunt în mod obișnuit preocupați de chestiunile casei. Cu toate acestea, în perioada următoare ei vor fi concentrați pe redescoperirea rădăcinilor. Luna Plină în Capricorn îți va releva cele mai mari aspirații ale tale. Astrele îți readuc aminte cât de important este să îți asiguri nevoile de bază, înainte de a ținti spre stele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Înveți să îți exprimi sentimentele. Nu este mereu ușor pentru tine să fii atât de vulnerabilă, însă simți că este necesar să te concentrezi pe toate detaliile care compun întreaga ta lume. Astrele te vor influența să te concentrezi asupra traiectoriei vieții tale.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii sunt o zodie care se pricepe la toate. Acest moment al anului îți cere să fii mai selectiv și să te concenrezi pe perfecționarea aptitudinilor care chiar merită folosite. Te lupți, de asemenea, cu probleme legate de încrederea în sine și sentimente de validitate, dar mai ales modul în care acestea îți împiedică abilitatea de a-ți scoate la suprafață talentele. Luna Plină în Capricorn va scoate în evidență blocajele care stau în calea ta și trebuie dezactivate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Conjuncția astrală îți va aduce revelații cu privire la îmbunătățirea vieții tale. Vei intra într-un proces de reimaginare a identității tale și acceptare a unei noi laturi de autoexprimare. Universul îți cere să stai deoparte și să examinezi cum operezi în cadrul unei relații. Luna Plină în Capricorn îți luminează procesul de lucru cu tine, în cadrul relației tale actuale, prevestește Astrolgy.com.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai geloase zodii și cum reacționează în funcție de caracteristicile semnului zodiacal!

Leu: 23 iulie – 22 august

Acesta este unul dintre cele mai amăgitore momente pe care le vei traversa anul acesta. Simți nevoia să cauți solitudine și să te ocupi de blocajele pe care ți le impui singură. Astrele prevestesc apariția Lunii Pline care te vor elibera pentru puțin timp de sentimentul de sihăstrie și îți vor releva realitățile curente ale situației tale profesionale și eventuale probleme de sănătate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt mai hotărâte decât oricare altă zodie. Iar acest lucru îți va veni în ajutor în momentele acestea, deoarece te îndrepți în mod activ către noi țeluri. Îți reevaluezi prieteniile și implicarea ta în comunitate. Luna Plină în Capricorn te îndepărtează puțin de gândirea ta orientată către ceilalți și te influențează să te concentrezi mai bine pe energia ta creativă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ești în centrul atenției cosmice în această perioadă a anului. Te orientezi direct către ambițiile tale, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să le revizuiești sau să le corectezi în timpul acestui proces. Pentru a continua să avansezi, este important să ai o bază de susținere. Luna Plină de astăzi îți dezvăluie starea fundamentelor emoționale, a conexiunilor de familie și a vieții de acasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În această perioadă a anului îți reîmprospătezi sistemele de credință. Ce concepții greșite par să îți blocheze drumul?Te-ai angajat în tot felul de activități care te-au scos din zona de confort, însă care îți vor conferi o dezvoltare superioară. Luna Plină în Capricorn îți dezvăluie starea sănătății tale mentale și defectele de comunicare care trebuie corectate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Ai o viziune optimistă asupra vieții. Această tendință naturală a fost pusă la îndoială, pe măsură ce te-ai luptat cu proprii demoni și ți-ai explorat sinele. Te vei concentra pe intimitate și pe reflecție. Luna în Capricorn îți va influența finanțele, sentimentelor de auto-valoare și talentele care așteaptă să fie activate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești în centrul atenției. Această perioadă a anului îți concentrează toată energia spre parteneriate, în timp ce vei explora noi orizonturi în jurul artei de a relaționa. Te vei concentra asupra sinelui, în timp ce Luna Plină ajunge în semnul tău. Luna îți protejează starea actuală a sănătății, identității și independenței tale.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Această perioadă a anului te găsește lucrând mai mult ca niciodată. Ești concentrată pe acțiuni de organizare și inițiativă pe planul muncii. Astrele îți vor scoate în evidență tiparele de auto-sabatare și ceea ce trebuie să faci pentru rezolvarea acestor probleme. Horoscopul zilei de 23 iunie 2021 anunța că Vărsătorii vor fi nevoiți să decidă ce își doresc în viață.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești echipată cu o energie creativă debordantă. Îți vei redescoperi acel sine jucăuș și artistic.Te concentrezi pe romantism și pe orice altceva te ajută să acorzi prioritate bucuriei. Luna Plină te va influența să te implici în comunitate, prietenii și starea actuală a obiectivelor tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×