Reclamă

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022. Leii pregătesc surprize. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022 deschide o nouă pagină a speranței, a bucuriei și a nevoii de liniște. Nativii din zodiac vor petrece momente de neuitat alături de familie și de prieteni. Leii pregătesc multe surprize. Aceștia au intrat în rolul Moșului.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 24 decembrie 2022, 1:00

Nativii din zodiac Leu vor face eforturi considerabile pentru ca toată ziua să iasă perfectă. S-ar putea să întâmpine diferite probleme pentru că se străduiesc prea mult. Majoritatea zodiilor vor avea parte de o zi calmă, plină de surprize plăcute și voie bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022 gravitează în jurul energiilor pozitive. Zodiile vor fi surprinse să revadă persoane dragi din trecutul lor. Vor fi multe de povestit, dar și multe subiecte sensibile. Mare atenție la ceea ce spui, nu vrei să strici dispoziția celor din jur. De altfel, horoscopul banilor pentru anul viitor sună foarte bine pentru majoritatea zodiilor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Doar câteva zile te mai despart de Anul Nou. Deja te gândești la ceea ce vrei să obții și ce obiective ai. Te stresezi destul de tare cu acest aspect, totuși. Astrele recomandă să te bucuri, mai întâi, de prezent. Cina în familie, voia bună, prieteni dragi. Vei avea timp și pentru gândurile din 2023.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii își suflecă mânecile și se pregătesc să intre în stadiul de relaxare completă. Nu te mai interesează nimic din zona muncii și vrei să te bucuri de sărbătoare.

Ai pregătit cele mai gustoase bucate pentru cei dragi și vei fi foarte apreciată. S-ar putea ca cineva să te deranjeze cu un apel mai insistent, în interes de serviciu. Cu toate acestea, ești gata să oferi voie bună și zâmbete pe buzele tuturor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii din zodia Gemeni și-au construit deja cele mai serioase planuri pentru viitor. Chiar dacă s-ar putea să fie cam devreme, cu siguranță o să ai parte de mai multă stabilitate. Fiecare mesaj, apel sau întâlnire cu prieteni dragi te va face să te simți împlinită.

Ești o femeie cu dorințe mărețe, așa că, speri și pentru cel de lângă tine să fie la fel. Este timpul să te bucuri de cele mai frumoase momente, alături de persoanele tale favorite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022 îi surprinde pe Raci în ipostaza preferată. Ești o gazdă desăvârșită și te bucuri de orice prezență. O relație pe care ai cultivat-o de mai mult timp începe să prindă contur. Te atașezi din ce în ce mai tare. Azi te vezi axa asupra celor mai profunde emoții, scrie Your Tango.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt astăzi spiridușii Moșului. Adori să faci surprize. Te împlinește să vezi cum oamenii se bucură să primească darurile tale. Cu toate acestea, vei primi critici din partea celor prezenți. Nu te poți dezlipi de telefon, cineva de la locul de muncă are nevoie de tine. S-ar putea să te trezești lucrând, chiar dacă este Crăciunul. Nu renunți, mai ales atunci când mai ai foarte puțin până la final.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astrele vor fi de partea ta astăzi. Vei fi alături de cele mai dragi persoane. De asemenea, vei primi și o vizită neașteptată. Cineva din trecutul tău își va face apariția și te simți destul de inconfortabil. Tensiunile se vor liniști, iar tu te vei putea bucura cu adevărat de această zi. Posibil să fii judecat greșit acea persoană. Se dovedește un invitat chiar agreabil.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele încă speră ca persoanele din jurul lor să se schimbe. Ține minte, voia nu este la tine. Nu toată lumea poate să fie exact cum îți dorești tu. Important este să dai dovadă de răbdare și de înțelegere. Ești o femeie iubitoare și plină de afecțiune. Vrei să împarți acest sentiment cu o persoană la care ții foarte mult.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022 le oferă Scorpionilor oportunitatea de a spune cuvintelor pe nume. Totuși, ai ales un moment nepotrivit pentru a-ți exprima supărările. În cele din urmă, o să realizezi că ai luat o decizie greșită și-ți vei cere iertare.

Din punct de vedere financiar, ai putea primi vești și mai bune. Un proiect al tău este foarte apreciat de o comisie de analiză.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În aceste momente pentru Săgetători banii nu mai contează. Vrei doar să te bucuri de zâmbetele celorlalți. Ai pregătit surprize frumoase în care ai investit o mică avere. Nu regreți niciun ban cheltuit, iar acum este momentul să vezi reacțiile celor din jur, potrivit Astrology.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 25 decembrie 2022 îi surprinde pe Capricorni într-o ipostază mai specială. Aceștia devin recunoscători pentru tot ce au agonisit de-a lungul anului. De aceea, te concentrezi mai mult pe aceste gânduri. Speri ca această zi să fie una dintre cele mai bune ale anului.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Trecutul poate să îți împiedice progresul, dacă ai lăsat lucruri nerezolvate. În această perioadă a anului, mintea ta poate să revadă lucruri pe care nu dorești să le repeți. De aceea, începi să compari cele mai bune vremuri cu momentele care astăzi nu sunt suficiente. Folosește aceste gânduri pentru a-ți reaminti de potențialul pe care îl ai.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești acel prieten care este o stâncă în viața celorlalți atunci când au nevoie de o persoană cu care să vorbească. S-ar putea să nu simți întotdeauna că poți să fii mereu acolo pentru oameni din cauza responsabilităților și presiunilor. Totuși, găsești o modalitate de a face totul memorabil cu dragostea ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×