Reclamă

Datoriile karmice în funcție de data nașterii. Ce sunt și cum se plătesc

Se spune că datoriile karmice în funcție de data nașterii se acumulează în viețile trăite anterior. Acestea trebuie plătite într-un anumit fel, însă problemele apar atunci când nu știm care este sensul lor. Un echilibru în toate aspectele ne ajută să găsim liniștea sufletească după care tânjim, dar și eliberarea de poverile duse de-a lungul timpului. Acestea pot bloca energiile pozitive și pot aduce deseori drumuri anevoioase.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 15 decembrie 2022, 8:48

Numerologia are întotdeauna multe secrete ascunse, iar data nașterii o semnificație aparte. Cu ajutorul acesteia poți afla care este destinul tău în viață și cum poți merge mai departe atunci când simți că te-ai blocat într-un anumit punct. Pentru a trece la un alt nivel spiritual este important să citești rândurile care urmează și să vezi ce datorii karmice ai.

Datoriile karmice în funcție de data nașterii

Pentru a calcula datoriile în funcție de data nașterii ne putem ghida după următoarele litere astfel: A – reprezintă luna, B – reprezintă ziua, C – anul, iar D – adunarea tuturor cifrelor. Cifra rezultată semnifică numărul încercărilor pe care le vei mai avea de trecut în viitor. K – reprezintă calcularea datoriilor și vine în formula B – 1. Este important să aduni suma finală pentru că cifrele între 1 și 9, 11 și 22 au un alt tip de energie. Persoanele care sunt născute pe data de întâi a lunii nu mai trebuie să facă un astfel de calcul deoarece numărul acestora pentru datorii karmice este chiar 1.

Cifra 1

Dacă în dreptul literei K ai obținut cifra 1 se spune că într-o viață anterioară nu ai reușit să realizezi tot ceea ce ți-ai propus. Independența nu a reprezentat punctul tău forte, deși ai încercat acest lucru.

Deși te-ai atașat foarte mult de vise, acum este cazul să îți vezi singură de drumul ales, fără a mai apela la ajutoare din exterior.

Reclamă

Cifra 2

Aici se spune că intuiția nu a reprezentat niciodată un punct forte. Acest lucru înseamnă că trebuie să-ți reevaluezi simțurile pentru a progresa. Treci la un alt nivel și învață treptat lucrurile pe care le-ai abandonat. Vocea interioară îți spune adevărul de cele mai multe ori și este interesant să o ascuți pentru că vei descoperi mesaje puternice acolo.

Cifra 3

Reclamă

Deși într-o viață anterioară nu te-ai bucurat prea mult de lucrurile pe care le-ai avut, acum este momentul să îți plătești datoriile karmice, spune Astrology.com. Este cazul să îți deschizi inima și să restabilești echilibrul viitorului. Este important să faci diferență între momentele de seriozitate și cele în care te distrezi.

Află care sunt lecțiile karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmis astrele

Cifra 4

Dacă litera K ți-a indicat acest număr trebuie să știi că tu trebuie să muncești de două ori pentru a obține ceea ce îți dorești. Înseamnă că într-o viață anterioară nu ți-a plăcut să depui prea mult efort și acum încerci să-ți plătești datoriile karmice. Viața ta va fi mult mai frumoasă în cele din urmă.

Cifra 5

Se spune că în trecut ți-ai trăit viața după bunul plac. Acum este momentul să înveți cu înțelepciune că fiecare moment își are rostul său. Nu este o lecție ușoară, dar îți va aduce doar bucurii și vei realiza multe lucruri utile pentru dezvoltarea ta personală, arată Yourtango.com. Îți va lua ani buni să realizezi cine ești cu adevărat.

Cifra 6

Este cazul să ai mai mult grijă de cei dragi, asta pentru că într-o viață anterioară ai neglijat acest aspect. Familia este cea mai importantă și nu este indicat să o perzi din cauza gândurilor care te macină. Comunicarea este importantă în acest sens.

Cifra 7

Într-o viață anterioară ai neglijat partea de spiritualitate și credință, iar acum este cazul să dai o șansă acestui aspect. Ai tendința de a fi sceptică în diferite privințe ce țin de realitate înconjurătoare, însă nu te lăsa descurajată.

Cifra 8

În trecut ai cheltui bani în mod exceziv, iar acum este important să obții o independență financiară pe propriile puteri. Nu va fi o misiune ușoară, însă îți va aduce încredere în sine și posibilitatea unui trai fără griji.

Cifra 9

Este important să îți dezvolți simțul umanitar pentru că în trecut nu ți-a păsat de cei din jur. Te-ai uitat la rugămințile celorlalți fără nicio emoție, iar acum plătești datoriile karmice. Vei avea un progres dificil, însă este important de obținut.

Cifra 11

Este bine să profiți de oportunitățile din viață, însă trebuie să le alegi pe cele pozitive întotdeauna. Ai tendința să îți fie teamă de eșec, așa că uneori uiți să încerci. Cea mai importantă lecție pe care trebuie să o înveți este să ai mai multă încredere în sine.

Cifra 22

Este important să conștientizezi că în viață nu pleci fără responsabilități. Trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești, indiferent despre ce este vorba. Echilibrul este cheia, iar situațiile pe care le creezi sunt doar prin muncă proprie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×