Reclamă

Horoscopul zilei de 28 august 2023. Leii trebuie să învețe să-și controleze emoțiile. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 august 2023 spune că Leii trebuie să învețe să-și controleze emoțiile, mai degrabă decât să le ascundă. Sunt șanse mari ca nativii acestei zodii să se confrunte cu tensiuni mari, care vor duce la erori de comunicare. Astrele îi sfătuiesc pe Lei să aibă mare grijă la cheltuieli.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 august 2023, 1:11

Fecioarele sunt sfătuite să se bazeze foarte mult pe intuiție în perioada care urmează. Semnele și sincronicitățile trebuie să se transforme în cei mai buni prieteni ai acestor nativi în zilele următoare. Pot apărea probleme de comunicare și erori, dar astrele te pot ajuta să-ți eliberezi mai ușor mintea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 august 2023

Horoscopul zilei de 28 august 2023 spune că astrele sunt de partea zodiilor. Le sfătuiesc să fie foarte atente și precaute. Intuiția este cea care trebuie să conteze cel mai mult pentru câteva zodii în perioada care urmeză.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

A venit timpul să-ți actualizezi obiceiurile și rutinele pe parcursul lunii următoare. Caută modalități de a susține sănătatea și eficiența generală. Climatul cosmic te va ajuta să identifici unde stilul tău de viață ar putea folosi un sprijin suplimentar sau schimbări. E important să identifici cauzele principale ale durerilor sau dezorganizarii. Stațiile Mercur sunt retrograde, deschizând ușa comunicării greșite și erorilor.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Soarele se strecoară în sectorul hărții tale care guvernează distracția în această dimineață. Îți va amplifia dorința de a te bucura de viață, de a crea artă și de a cultiva prietenia.

Luna Scorpion se aliniază cu Mercur la mijlocul dimineții, aducând o energie cochetă care este perfectă pentru a îmbrățișa romantismul. Cu toate acestea, s-ar putea să fii orbită de dragoste în această după-amiază, când Luna și Uranus se confruntă pe cer, scrie YourTango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pregătește-te pentru o eră emoțională, hrănitoare și nostalgică. Aceste vibrații funcționează bine cu sesiunile de auto-îngrijire reparatoare acasă, reconectarea cu prietenii din copilărie și onorarea sentimentelor tale. Scorpionul se confruntă cu Uranus și asigură-te că îți ții propriile gânduri pe drumul cel bun. Din păcate, găsirea clarității va deveni din ce în ce mai dificilă pe măsură ce stațiile Mercur retrogradează.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mintea ta va dori noi relații, activități și creștere educațională. Între timp, luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus. Climatul cosmic te încurajează să te eliberezi de tradiție pentru a-ți onora interesele și pasiunile autentice. Tot el ar putea duce la câteva rateuri mentale și greșeli de comunicare în următoarele săptămâni, așa că încearcă să nu te grăbești cu vorbele. Vibrațiile bune curg în această seară când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, aducând o energie transformatoare, armonioasă și spirituală la masă.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus, cerându-ți să-ți onorezi emoțiile, mai degrabă decât să te ascunzi de ele. Atenție la creșterea tensiunii, a erorilor de comunicare și a erorilor în această după-amiază. Mercur intră în mișcare retrogradă. Fii mai atentă la cheltuieli în următoarele săptămâni, deoarece ar putea apărea câteva neașteptate. Oportunitățile de a dizolva granițele pot intra în joc atunci când Luna îi aruncă un sărut lui Neptun în această seară. E un moment bun pentru a te conecta cu cei mai apropiați prieteni.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus, sporind perspectiva și intuiția naturală. Fii atentă la semne și sincronicități și nu ezita să faci câteva urări de aniversare oamenilor dragi din viața ta. Mercur retrogradează în semnul tău amenințând că va aduce probleme de comunicare și erori. Vibrațiile bune curg în seara asta când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto. Îți oferă oportunități prin care să-ți limpezești mintea, prin care poți găsi armonie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dorința ta de intimitate și singurătate va crește în săptămânile următoare pe măsură ce soarele se strecoară în casa ta solară a douăsprezecea. Această poziție luminoasă îți va cere să te scufunzi adânc în interior, descoperind modele comportamentale și noi adevăruri ale inimii și minții. Între timp, luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus, dându-ți permisiunea de a te îndepărta de situațiile sociale pentru a găsi liniște, deși afacerile ar putea necesita atenție.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

O dorință puternică de a-ți extinde rețeaua de prieteni va avea loc în săptămânile următoare, dragă Scorpion, pe măsură ce soarele intră în Fecioară și în casa ta solară a unsprezecea. Între timp, luna își continuă călătoria prin semnul tău în timp ce se conectează cu Mercur și Uranus, îndemnându-te să te concentrezi pe construirea de noi alianțe, deși ai putea dori să fii în gardă pentru probleme în relația de cuplu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Soarele se strecoară în casa ta solară a zecea în această dimineață, cerându-ți să-ți faci o strategie pe calea spre succes. Oferă-ți permisiunea să meditezi la cele mai înalte aspirații ale tale, vizualizând cine poți deveni în lunile următoare. Deși capul tău se va îndrepta cu ușurință către nori, fii mai atentă la sarcinile și responsabilitățile tale atunci când luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pregătește-te pentru o lună de frumusețe, magie și noroc, dragă Capricorn, când soarele intră în Fecioară și în casa ta solară a noua. Această plasare a luminii marchează cea mai încărcată perioadă spirituală a anului pentru tine, amplificându-ți intuiția și abilitățile de manifestare. Vibrațiile bune continuă să curgă pe măsură ce luna Scorpion se conectează cu Mercur, ajutându-te să inspiri pe alții cu viziunile tale unice și ideile profunde.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna Scorpion se aliniază cu Mercur și Uranus, cerându-ți să atingi echilibrul dintre muncă și viață, mai ales dacă te-ai simțit dezorganizată. Stațiile Mercur retrogradează în această după-amiază, creând hotărârea de a elimina tiparele, situațiile sau oamenii care ți-au împiedicat creșterea. Vibrațiile bune curg în această seară, când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, încurajându-te să eliberezi stresul din confortul de acasă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pregătește-te pentru o eră de romantism, armonie și sănătate. Între timp, luna Scorpion se conectează cu Mercur și Uranus, îndemnându-te să te bucuri de un flirt, deși ar trebui să ai grijă să îți planifici cuvintele în avans și să eviți să vorbești impulsiv. Stațiile Mercur retrogradează în această după-amiază, amenințănd să provoace comunicații greșite în problemele inimii. Vibrațiile bune curg în această seară când Luna se aliniază cu Neptun, Marte și Pluto, punându-te în starea de conexiune filozofică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×