Reclamă

Soarele intră în Fecioară pe 23 august 2023. Ce influență va avea asupra nativilor din zodiac

Soarele intră în Fecioară pe 23 august 2023. Acest lucru va aduce o mulțime de schimbări în viața nativilor din zodiac. Ei trebuie să se pregătească pentru o perioadă tumultoasă și agitată. Vor trece prin multe momente tensionate în zilele ce urmează.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 august 2023, 6:00

Sezonul Fecioarelor va începe pe 23 august și va aduce o energie puternică în viața nativilor din zodiac. Aceștia vor fi mult mai pragmatici și mai atenți la detaliile din viața lor. Pe măsură ce Soarele strălucește peste Pământ, la fel va apărea și teama legată de organizare, muncă și stratefie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarele intră în Fecioară pe 23 august 2023

Lucrurile se vor schimba în viața nativilor din zodiac abia când Marte va intra în Balanță pe 27 august 2023. Până atunci, nativii se vor bucura din plin de sezonul Fecioarelor. Va fi o perioadă agitată, cu multe schimbări pe plan profesional. Nativii trebuie să se obișnuiască rapid cu noul ritm alert de muncă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei simți o schimbare pe 23 august, când Soarele va intra în Fecioara centrată pe sănătate. Te va împinge să faci schimbări în viața ta, schimbări care îți vor crește stima de sine. Din păcate, Mercur retrograd va începe în aceeași perioadă și îți va îngreuna și mai mult responsabilitățile pe care le ai.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Energia ta se va schimba în momentul în care Soarele va intra în zodia Fecioarei pe 23 august 2023. Acest lucru va activa segmentul diagramei tale care guvernează creativitatea și încrederea.

Activitățile recreative ar trebui să se afle în fruntea priorităților tale și să înțelegi cum să o folosești mai mult în favoarea ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Problemele tale de familie vor veni în prim-plan odată ce sezonul Fecioarei va începe. Te vei reconecta cu rădăcinile tale și cu oamenii care te-au modelat. Pot apărea probleme în interiorul căminului. Simți că ceilalți nu te înțeleg și nu vor să depună un efort în acest sens.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mintea ta va fi mult mai agitată în această perioadă. Ar trebui să ai grijă la activitățile pe care le ai în această perioadă și să-ți controlezi cu atenție nivelul de stres. Energia ta va fi solicitată la locul de muncă și în familie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vei simți o schimbare pe 23 august 2023, scrie Astrology.com. Este momentul să-ți redirectionezi atenția asupra muncii. Trebuie să-ți asiguri succesul financiar. Este cel mai bun moment pentru a-ți pune ordine în sfera financiară. Este momentul să găsești modalități noi de a reduce cheltuielile.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Verifică-ți obiectivele pe termen lung odată ce Soarele intră în semnul tău zodiacal. Acest eveniment va marca începutul sezonului zilei de naștere a Fecioarelor. Este o perioadă în care o să privești cu mult mai multă încredere asupra viitorul. Trebuie să-ți onorezi ideiile creative și să nu-ți pierzi credința în propria intuiție. Dacă îți dorești să îmbrățișezi o schimbare dramatică, atunci acesta este momentul oportun pentru tine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

O explozie de energie se va regăsi în viața ta în sezonul Fecioarei. Din păcate, nu pari dispusă să investești mai mult în proiectele personale. Această lipsă de interes s-ar putea să te coste scump. Lucrurile s-ar putea să se schimbe rapid pentru tine spre sfârșitul acestui sezon, scrie YourTango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

O să simți o schimbare în momentul în care vei vedea că Soarele intră în Fecioară pe 23 august 2023. Este momentul oportun pentru a-ți analiza viața și a vedea care este locul tău în societate. S-ar putea să fii dornică să începi mai mult proiecte care să-i ajute pe cei din jur. Energia ta va fi extrem de puternică și va avea un impact asupra oamenilor din cercul de apropiați.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sezonul Fecioarei va aduce pentru tine un simț al răspunderii mult mai mare. Activitățile tale vor fi orientate asupra carierei. Te vei concentra mai mult asupra veniturilor și vei căuta metode pentru a-ți asigura liniștea financiară.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este momentul tău să străluciți când Soarele intră în Fecioară. Această plasare luminoasă dă startul unei luni pline de noroc. Ai o intuiție de invidiat. Temele legate de generozitate vor intra și ele în joc în această perioadă.

Descoperă mai multe despre zodiile Soarelui. Vezi cum vor fi acestea influnețate în sezonul Fecioarei.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă sezonul Leului aduce mai multă energie în sfera relațiilor, apariția sezonului Fecioarei pe 23 august îți va cere să decizi cui îi oferi energia ta. Energia va fi una puternică, iar resursele tale nemăsurate. Ai amre grijă la fapul că Mercur retograd va începe în aceeași zi cu sezonu Fecioarei.

Pești: 19 februarie – 20 martie

O energie armonioasă pune stăpânire pe viața ta. Dragostea va trece în prim-plan pentru tine. Între timp, Mercur retrogradează chiar în aceeași zi și îți cere să-ți reevaluezi standardele pe care le-ai stabilit în relații cu ceilalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×