Reclamă

Horoscopul zilei de 28 mai 2021. Vărsătorii au nevoie de solitudine. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 28 mai 2021 prevede că Vărsătorii vor avea nevoie de singurătate. Aceștia se vor concentra pe activități restaurative și vor profita la maxim de spațiul personal pe care și-l vor aloca.

Publicat: 27 mai 2021, 11:43

Luna în Capricorn îi influențează pe Vărsători să se concentreze asupra propriei persoane. Aceștia vor fi, de asemenea, extrem de motivați pe plan profesional.

Horoscopul zilei de 28 mai 2021

Nativele din Zodia Vărsătorului au planuri mărețe și sunt entuziamate în privința acestora. Ele își vor lua timpul necesar pentru a plănui și organiza tot ce au nevoie pentru a reuși.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești într-o dispoziție activă și îți dorești să îndeplinești multe lucruri. Luna traversează zodia Capricornului, influențându-te să te concentrezi pe ambițiile tale și traiectoria profesională. Este o zi ideală pentru a te promova și a intra în contact cu personalitățile din domeniul tău de activitate. Conjuncția dintre Venus și Mercur îți conferă carismă și inspirație.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Fii pe fază cu privire la posibile informații legate de finanțele și resursele tale financiare. Prezența Lunii în Capricorn te va ajuta să-ți recapeți un echiibru emoțional. Vei avea o dorință de nestăvilit de a renunța la rutina cotidiană și de a porni în căutarea aventurii. Un bun prieten își va dovedi loialitatea față de tine într-un mod complet nebunesc. Ești impresionată peste măsură, așa că reiei cu drag legăturile cu acesta, anunță Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Relația intimă are prioritate înaintea oricărui alt lucru, datorită conjuncției dintre Venus și Mercur. Dacă nu știai, Gemenii se numără în rândul celor mai fidele zodii. Ai nevoie de puțină liniște pentru a conștientiza cu adevărat ceea ce se ascunde în adâncul inimii tale. Prezența Lunii te va conduce către descoperirea pacei interioare. Îți vei petrece întreaga zi concentrându-te pe activități terapeutice.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 28 mai 2021 te încurajează să fii deschisă, sinceră și să porți discuții cu cei din jur. Este o zi ideală pentru eforturi colaborative, care necesită multă vitalitate și o minte inspirată.  În această perioadă relația romantică va fi pusă la încercare. Dorința partenerului tău pentru control te sufocă și te face să pui sub semnul întrebării integritatea sa.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ți-ai construit cu mare grijă rețeaua socială, în ultima perioadă. Oportunitățile încep să apară, prin intermediul oamenior cu care te-ai conectat. Este o zi ideală pentru proiecte comune, ce necesită colaborare și cooperare. Luna în Capricorn îți conferă pragmatism și vei reuși să îndeplinești tot ceea ce ți-ai stabilit. Primești cu ușurință susținerea celorlalți.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele traversează unul dintre cele mai importante momente astrale ale anului 2021. Eclipsa de Lună Plină intră în zodia Săgetătorului. Ți se recomandă să fii flexibilă. Casa, familia și emoțiile tale se vor afla în centrul atenției. Stabilitatea ta interioară trebuie să fie o prioritate. Efectele eclipsei lunare te pot conduce într-o cu totul altă direcție decât cea plănuită de tine. În general, eclipsele sunt purtătoare de situații care îți schimbă viața. Luna se află însă în armonie cu Chiron, așa că trebuie să consideri această conjunctură astrală drept o oportunitate de vindecare. O reuniune neașteptată îți va da un indiciu despre adevăratul sens al vieții tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanță fiind încerci mereu să atingi un echilibru al vieții tale. În ultima vreme, ai încercat să analizezi traiectoria vieții tale. Eclipsa de Lună Plină intră astăzi în Săgetător și îți va conferi revelații mentale, conversații sincere și dorința de a revizui lucrurile mărunte. Treci printr-o serie de suișuri și coborâșuri. Încearcă să nu te demoralizezi și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Sub auspiciile zilei de vineri vei iniția o serie de conversații importante. Prezența Lunii în zodia Capricornului te va împinge către comunicare și exprimarea adevărului. Conjuncția dintre Mercur și Venus îți va aduce revelații importante legate de chestiuni intime. Redescoperi în tot acest proces limbajul dragostei. Ești nerăbdătoare și impulsivă. Acesta este momentul potrivit pentru a pune lucrurile în mișcare. La locul de muncă te simți stresată și vei avea tendința de a avea reacții negative.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Luna în Capricorn te ajută să te concentrezi pe încrederea de sine. Această energie îți reamintește să fii mai atentă la propriile nevoi. Datorită efortului depus în munca ta, vei fi recompensată cu o suplimentare a finanțelor. Se anunță o serie de câștiguri bănești pentru Săgetători, iar aceștia merită din plin aceste recompense. Știi ceea ce îți dorești însă uneori îți este greu să pui lucrurile în mișcare. Conjuncția dintre Mercur și Venus îți conferă luciditate și mai mult pragmatism. Horoscopul zilei de 28 mai 2021 te încurajează să fii mai stabil și să îți atingi potențialul maxim.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Acordă atenția necesară nevoilor tale. Concetrează-te pe sănătate și pe pasiunile tale. Începi să înțelegi valoarea tihnei și să o apreciezi. Această stare îți conferă stabilitatea emoțională mult dorită. Folosește-te de conjuncția astrală actuală pentru a duce la bun sfârșit o parte din sarcinile tale. Reia legătura cu rudele, trecutul îți influențează prezentul.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Pe plan emoțional, tânjești după dragoste și afecțiune. Conjuncția dintre Mercur și Venus îți va activa cea dea V-a casă, a dragostei, pasiunii și plăcerii. Nevoia ta de a te retrage în singurătate, s-ar putea să meargă mână în mână cu romantismul acestei perioade. Dacă ai un partener vei reuși să îmbini de minune dorința de a te „fugi” de lume, cu romantismul indus de astre.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai nevoie de prieteni și ei au nevoie de tine. Încearcă să îi contactezi dacă simți nevoia, nu te retrage în tine, indiferent de problemele pe care le-ai avea. Reîntâlnirea cu aceștia îți va conferi o energie pozitivă și vei fi mai jovială. Vei redescoperi să faci lucruri care îți fac plăcere și ce plăcut este să te înconjori de amici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×