Reclamă

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să experimenteze mai mult. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să experimenteze mai mult și să profite de tot ce îi înconjoară. Astrele spun că a venit momentul pentru ei să se dedice mai mult pasiunilor pe care le au.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 decembrie 2023, 1:00

Gemenii sunt într-o zonă în care circulă tot felul de bârfe. Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să stea departe de conflicte și situații tensionate și să spună ceea ce cred atunci când nu doresc să fie implicați în discuții care nu îi privesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2023

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2023 spune că astrele au planuri mari pentru zodii în perioada care urmează. Nativii sunt încurajați să se bucure de tot ce îi înconjoară și să nu se supună presiunii sau discuțiilor nepotrivite.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Începe să te ocupi de lucruri noi. Experimentează, mai ales în ceea ce privește arta. Luna intră în Leu, sectorul tău de creativitate. Acesta este momentul perfect pentru a începe un hobby artistic sau pentru a încerca un nou obicei de a scrie scrisori prietenilor cu care vrei să rămâi în contact.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Este timpul să te gândești pe termen lung când vine vorba de oamenii pe care îi adori. Luna intră în Leu, sectorul tău de familie.

Familia poate însemna multe lucruri pentru tine și, din moment ce Mercur conduce mintea, ia în considerare care poate fi definiția pe care ai vrea să o asociezi cu familia.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă ești puțin predispusă la bârfă, încearcă să eviți să vorbești despre ceilalți. Luna intră în Leu, sectorul tău de comunicare. S-ar putea să fii cea care le spune adevărul în față. Dacă ți s-au încredințat anumite lucruri pe care nu ar trebui să le spui mai departe, fii un om bun. Nu te deschide în jurul oamenilor nepotriviți.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ai putea fi predispusă să cumperi lucruri, dar cel mai bine este să te gândești la acest aspect pe termen lung. Luna intră în Leu, sectorul tău de bani. Chiar contează numărul de cadouri pe care o persoană le deschide? Nu ești în competiție cu ceilalți. Gândește simplu și oferă în schimb din ce în ce mai mult din tine.

Leu: 23 iulie – 22 august

Uită-te în oglindă și asigură-te că îți place ceea ce vezi. Luna intră în semnul tău și îți activează sectorul identității personale. Acesta este momentul perfect pentru a începe să îți stabilești rezoluțiile. Asigură-te că dorințele tale sunt pe cale să se împlinească. Dacă nu o faci tu, atunci cine?

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Când vorbești cu Universul și cu puterea ta superioară, nu uita să te rogi pentru toți cei pe care îi întâlnești în viața ta. Luna intră în Leu, sectorul tău de spiritualitate. Acesta este un moment minunat pentru a cultiva dorințele de a te conecta cu ceilalți.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ieși în evidență într-un mod frumos, iar asta îi atrage pe oameni la tine. Ei vor să fie prietenii tăi. Luna intră în Leu, sectorul tău de prietenie, în special în cele din parteneriate de afaceri. Acesta este un moment minunat pentru a crea cărți de vizită și pentru a programa întâlniri cu colegii de serviciu.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Acesta este timpul tău să strălucești în domeniul carierei. Luna intră în Leu, sectorul tău de carieră și te simți bine să te descurci în domeniul tău de interes. Lucrează mai inteligent. Dacă există obstacole care îți afectează cariera, apelează la departamentul HR și profită de funcția de consiliere.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Poate că ai o grămadă de cărți pe care ai dori să le citești, dar încă nu ai ajuns la ele. Din fericire pentru tine, Luna intră în Leu, sectorul tău de educație. Acesta este un moment minunat pentru a cerceta școli sau pur și simplu pentru a citi despre subiectele despre care vrei să înveți mai multe. Poți stabili un program pentru o seară de întâlnire cu prietenii pentru a vorbi despre lucrurile pe care le învățați.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Zidurile au urechi în zile ca azi. Luna intră în Leu, sectorul tău de secrete. Oamenii pot demonstra o doză suplimentară de curiozitate față de viața ta. Dacă nu vrei ca problemele tale personale să fie împărtășite fără consimțământul tău, încearcă să eviți să vorbești despre ele la serviciu sau în preajma unor persoane care ar putea duce vorba mai departe.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Acesta este un moment minunat pentru a te conecta la un nivel apropiat cu ceilalți. S-ar putea să întâlnești un suflet pereche sau să găsești pe cineva cu care îți place să vorbești și pe care l-ai întâlnit pe o aplicație de întâlniri. Luna intră în Leu, sectorul tău de angajament, iar acesta poate fi momentul tău să te conectezi în sfârșit cu o persoană care te place la fel de mult pe cât o placi și tu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu ce îți petreci timpul? Aceasta este o întrebare grozavă, mai ales dacă încerci să îți îmbunătățești productivitatea. Luna intră în Leu, sectorul tău de rutine, așa că lucrează la programul tău. Încearcă să nu tăi din colțuri, dar vezi cât de bine îndeplinești sarcinile în funcție de nivelul lor de promptitudine și efort.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×