Reclamă

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022. Vărsătorii se vor vindeca. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 îi surprinde pe nativii din zodia Vărsător într-un proces de vindecare. Aceștia își doresc să-și încheie toate socotelile cu ceea ce s-a petrecut de-a lungul acestui an. De asemenea, ei simt nevoia de a se vindeca de rănile provocate de diverse persoane și întâmplări.

Publicat: 30 decembrie 2022, 1:00

Mai mult decât atât, este o zi plină pentru toate zodiile. Acestea vor să se concentreze pe obiective și rezoluții noi. De exemplu, astrele au pregătit anumite provocări pentru nativii din zodiac pentru a-i face să realizeze ce anume au nevoie pentru viitorul lor.

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 va fi despre pace, despre liniște și împăcarea. Intrarea în Noul An îi va prinde pe nativii din zodiac într-un moment plin cu gânduri bune. Pentru ultima zi a anului acesta, astrele recomandă ca zodiile să fie mai înțelegătoare și să accepte anumite lucruri care li s-au întâmplat de-a lungul timpului. Este indicat ca trecerea în Anul Nou să fie lină, fără conflicte interioare sau cu diverse persoane.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt sfătuiți de astre să se concentreze asupra interiorului lor. Ai tendința de a avea mai multe conflicte interioare care ar putea să te facă să te simți confuză și nefericită. De aceea, este important ca astăzi să încerci să te ocupi mai mult de gândurile tale și să ai mai multă încredere în tine.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 se concentrează pe gânduri multe și complicate. Nativii din zodia Taur au nevoie să lase în trecut multe persoane și gânduri. Chiar dacă îți este greu să vezi cum lucrurile au alt drum față de al tău, trebuie să fii puternică și să accepți lucrurile așa cum vin. Viața ta o să devină din ce în ce mai aglomerată.

De asemenea, este important cum răspunzi provocărilor următoare și cât de dedicată ești pentru a excela în viitor.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii din zodia Gemeni este un moment foarte bun pentru a analiza prieteniile și relațiile cu oameni speciali. Va fi destul de dificil pentru tine să te concentrezi pe lucrurile bune care vrei să ți se întâmple.

Anumite persoane ar putea să îți stârnească sentimente de furie. Nu este deloc egoist din partea ta să te gândești că vrei să te axezi doar pe ce te face fericită.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 îi surprinde pe Raci în ipostaza persoanei care vrea să își facă dreptate. Te gândești tot mai mult la cum oamenii din jurul tău te-au părăsit din cauza unui comportament nepotrivit. Poate este momentul în care vei realiza că nu ai dreptate mereu, iar ceea ce ți-au comunicat ceilalți despre tine ar putea fi un adevăr. Ai impresia că lucrurile ți-au scăpat de sub control, însă vei reuși, cu siguranță, să te concentrezi pe cele mai bune decizii.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru Lei este un moment foarte bun pentru a se concentra pe partea financiară. Ți-ai setat deja anumite ținte pe care vrei să le atingi în anul următor. Vrei să te concentrezi mai mult pe îndeplinirea dorințelor tale, iar horoscopul banilor 2023 ține cu tine. Vei avea parte de experiențe unice și pe placul tău.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 aduce sentimente contradictorii. Nativii din zodia Fecioară sunt foarte bucuroși că vor trece cu bine în anul ce urmează. Ești încrezătoare în ceea ce privește cariera și viața profesională. Proiectele la care lucrezi vor atinge cele mai înalte culmi. Din punct de vedere emoțional, ai tendința să te blochezi în gânduri care nu îți dau pace. Te frământă dorința de a ierta pe cineva care nu merită acest efort. Începi să îți cauți scuze pentru a amâna anumite decizii. Ai grijă ca anul următor să nu te prindă cu gânduri negative, scrie Your Tango.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt pregătite pentru a face sacrificii. În plan amoros se întâmplă multe. Ai senzația că ești singură în relația pe care o ai. Este posibil ca partenerul tău să nu dea semne de îngrijorare, iar acest lucru te va face să te simți confuză. Sentimentele tale te pot speria, dar este un moment foarte bun să spui lucrurilor pe nume. Astrele recomandă să începi Anul Nou cu o piatră lipsă de pe suflet.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 îi surprinde pe nativii din zodia Scorpion în ipostaza de a amâna anumite decizii importante. Este un moment foarte bun pentru tine să îți faci bagajele și să petreci mai mult timp departe de oraș, alături de cei mai dragi prieteni. Petrecerea dintre ani te va face să te simți liberă și plină de viață. Aveai nevoie de aceste sentimente, mai ales după o perioadă mai aglomerată.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii din zodia Săgetător vor realiza că relația în care se află în acest moment este cel mai bun lucru care li s-a întâmplat. Ești recunoascătoare pentru cele mai frumoase clipe petrecute alături de persoana iubită, dincolo de toate greutățile de care te-ai mai lovit. Astrele îți recomandă să spui ceea ce simți și să faci o supriză persoanei iubite, potrivit Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii au parte de sentimente calde și reconfortante în ceea ce privește viitorul. Ești încrezătoare în anul care va veni și în puterile tale. Atât timp cât ai familia aproape și prietenii nu te lasă la greu, te poți considera o femeie norocoasă. Ai parte de momente memorabile pe care vei vrea să le povestești peste ani și ani.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2022 surprinde Vărsătorii în ipostaza de a-și dori vindecarea unor răni. Anumite gânduri și vorbe te-au făcut să simți o durere profundă, iar acum ai nevoie de confirmarea că ai trecut definitiv peste această supărare. Nu uita, ești o femeie puternică și vei izbuti să realizezi ce ți-ai propus.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii din zodia Pești au parte de o zi memorbilă alături de cele mai dragi persoane. Au nevoie de multe gânduri pozitive. Ești încrezătoare în viitorul tău și vrei să reușești tot ce îți propui. Deși nu va fi un drum ușor, vei vedea, încrederea în tine va face minuni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×