Horoscopul zilei de 5 mai 2021. Taurii sunt intuitivi. Află ce îți rezervă astrele

Taurii se află într-o armonie completă cu cei din jur. Intuiția lor atinge cote maxime, fapt ce îi ajută să aplaneze eventuale conflicte din trecut, anunță horoscopul zilei de 5 mai 2021.

4 mai 2021 la 12:08

Venus traversează zodia Taurului ceea ce le permite acestor nativi să fie mai aventuroși pe plan sentimental. Taurii nu se vor teme să-și exprime sentimentele.

Horoscopul zilei de 5 mai 2021

Nativii din zoia Taurului își doresc să facă mici modificări în viețile lor. Dacă rutina din relație îi copleșește, a sosit timpul pentru schimbări pozitive. Aceștia trebuie să fie atenți la sentimentele pe care le trăiesc. Conflictele pe care Taurii le pot avea cu partenerii lor vor fi rezvolvate rapid. Aceștia trebuie să acționeze însă cu răbdare și indulgență, mai ales, pe plan sentimental.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai putea avea parte de un nou început. Ultimele două săptămâni au fost stresante, însă din fericire pentru tine tensiunea va lua sfârșit. Vei putea să te folosești de talentele tale creative pentru a pune capăt problemelor pe care le-ai întâmpinat. Vei fi mult mai convingătoare decât îți imaginezi. Acest lucru te va motiva enorm.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Tranziția lui Mercur în semnul Taurului îți dezvoltă intuiția. Vei avea dorința de a schimba anumite abordări ineficiente pe care le-ai avut până acum. Conjunctura astrală actuală te va ajuta să îți canalizezi energia în direcția potrivită. Vei fi uimită de lucrurile pe care le vei putea obține. Vei fi extrem de atentă la modul în care comunici, fapt ce te va ajuta să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Atitudinea ta față de viață se schimbă. Datorită influenței directe a lui Mercur vei face o serie de schimbări pozitive în viața ta. Ai o dorință de nestăvilit de a te ocupa de lucruri pe care le-ai tot amânat. Vei trăi o zi plină de evenimente interesante și neașteptate. Vei primi multe telefoane și email-uri. Îți vei ocupa mult cu această latură socială.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu te impacienta din cauza planurilor care îți sunt în acest moment amânate. Chiar dacă nu realizezi, este mai bine pentru tine ca acestea să nu se materializeze chiar acum. Aceste întârzieri te vor induce către noi orizonturi. Nu te implica în conflictele celor din jur. Ar fi înțelept să stai deoparte și să analizezi totul de la distanță, prevestește horoscopul zilei de 5 mai 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Profită de energia creativă care plutește în aer. Dacă însă îți vei pune sub semnul îndoielii abilitățiile, vei cădea în capcana lipsei de inspirație. Continuă să creezi fără a judeca în mod constant calitatea muncii tale. Dă frâu imaginației tale. Toate relațiile tale, personale, profesionale, sub puse la încercare. Ești iritabilă și predispusă la confruntări cu cei apropiați.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ți se va schimba radical modul în care privești viața. Acest fapt te va conduce către noi descoperiri în privința personalității tale. Ai parte de momente plăcute, nu le complica cu criticile tale excesive. Îți vei petrece o bună parte din zi satisfăcând nevoile celor din jur. Fii atentă să nu îți consumi întreaga energie pe ceilalți. Ziua va fi mult mai profitabilă dacă te vei dedica exclusiv ție. Chiar dacă această atitudine poate părea egoistă, te vei bucura mai mult să te concentrezi asupra ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai rezultate concrete, fapt ce te va ajuta să îți plănuiești viitorul. Din punct de vedere emoțional, ești mult mai sensibilă decât crezi, sau decât le arăți celor din jur. Exprimă-ți sentimentele în mod onest, nu numai opiniile. Vei fi nevoită să faci o serie de decizii drastice. Te gândești la acest lucru de mai mult timp. Stările tale negative îți reduc energia. Ai nevoie să te autodepășești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai grijă la excesele de orice fel. Fii moderată. Hipersensibilitatea ta îi face pe cei din jur să-și dorească să te protejeze. Energia îți revine și te concentrezi mai mult pe familie și relația de cuplu. Ai o perioadă aglomerată, în care este important să nu te demoralizezi. Folosește-te de abilităție tale organizaționale pentru a o scoate la capăt, te informează horoscopul zilei de 5 mai 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

O zi ideală pentru afaceri, mai ales că această perioadă va fi una prosperă pentru nativii din zodia Săgetătorului. Vei fi extrem de optimistă și încrezătoare în privința aspectelor comerciale. Realitatea ta se schimbă și lucrurile încep să devină mai puțin anevoioase. Vei avea parte de întorsături surprinzătoare și pozitive. Ești invadată de o forță internă de neoprit, lucru ce te va face să te remarci în fața celorlalți. Profită de acest moment pentru a-ți atinge scopurile și a depăși obstacolele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este necesar să fii prudentă în cazul alegerilor sentimentale, mai ales atunci când Pluto retrograd traversează semnul tău. Trebuie să acționezi cu tact, altfel te poți trezi în tot felul de încurcături. Privește acest moment ca pe o experiență din care ai ce învăța. Dacă vei continua să trăiești în trecut, nu te mai poți bucura de prezent. Știm cu toții că ești silitoare, însă uneori îți asumi mult prea multe responsabilități, fapt de care cei din jur pot profita. Această situație nu se va schimba prea curând dacă vei continua în același fel.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Datorită conjuncturii astrale de astăzi ești îndrăzneață și directă. Evită însă persoanele negative, deoarece te vor deprima cu discuțiile lor pesimiste. Este important fii atentă la ceea ce le comunici celor din jur. Altfel, te poți trezi în tot felul de situații deranjante. Emoțiile tale te copleșesc, fii atentă să nu cauzezi prea multă agitație în jurul tău, te avertizează techasli.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Traversezi un moment vibrant, în care te simți capabilă să faci ceea ce îți dorești fără a te lăsa influențată de cei din jur. Amintește-ți mereu că eșecurile nu există, acestea sunt doar obstacole din care poți învăța. Obstacolele trebuie depășite de noi toți pentru a putea deveni niște persoane mai bune. Nimic nu te poate doborî însă, deoarece Peștii sunt printre cele mai optimiste zodii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×