Reclamă

Horoscopul zilei de 5 mai 2021. Taurii sunt intuitivi. Află ce îți rezervă astrele

Taurii se află într-o armonie completă cu cei din jur. Intuiția lor atinge cote maxime, fapt ce îi ajută să aplaneze eventuale conflicte din trecut, anunță horoscopul zilei de 5 mai 2021.

Publicat: 4 mai 2021, 12:08
Imagine cu harta tuturor semnelor zodiacale, folosite pentru a ilusta horoscopul zilnic.
Horoscopul zilei arată că Taurii își doresc o schimbare de peisaj și fac tot posibilul pentru a o obține.. / Shutterstock

Venus traversează zodia Taurului ceea ce le permite acestor nativi să fie mai aventuroși pe plan sentimental. Taurii nu se vor teme să-și exprime sentimentele.

Horoscopul zilei de 5 mai 2021

Nativii din zoia Taurului își doresc să facă mici modificări în viețile lor. Dacă rutina din relație îi copleșește, a sosit timpul pentru schimbări pozitive. Aceștia trebuie să fie atenți la sentimentele pe care le trăiesc. Conflictele pe care Taurii le pot avea cu partenerii lor vor fi rezvolvate rapid. Aceștia trebuie să acționeze însă cu răbdare și indulgență, mai ales, pe plan sentimental.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ai putea avea parte de un nou început. Ultimele două săptămâni au fost stresante, însă din fericire pentru tine tensiunea va lua sfârșit. Vei putea să te folosești de talentele tale creative pentru a pune capăt problemelor pe care le-ai întâmpinat. Vei fi mult mai convingătoare decât îți imaginezi. Acest lucru te va motiva enorm.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Tranziția lui Mercur în semnul Taurului îți dezvoltă intuiția. Vei avea dorința de a schimba anumite abordări ineficiente pe care le-ai avut până acum. Conjunctura astrală actuală te va ajuta să îți canalizezi energia în direcția potrivită. Vei fi uimită de lucrurile pe care le vei putea obține. Vei fi extrem de atentă la modul în care comunici, fapt ce te va ajuta să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Atitudinea ta față de viață se schimbă. Datorită influenței directe a lui Mercur vei face o serie de schimbări pozitive în viața ta. Ai o dorință de nestăvilit de a te ocupa de lucruri pe care le-ai tot amânat. Vei trăi o zi plină de evenimente interesante și neașteptate. Vei primi multe telefoane și email-uri. Îți vei ocupa mult cu această latură socială.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nu te impacienta din cauza planurilor care îți sunt în acest moment amânate. Chiar dacă nu realizezi, este mai bine pentru tine ca acestea să nu se materializeze chiar acum. Aceste întârzieri te vor induce către noi orizonturi. Nu te implica în conflictele celor din jur. Ar fi înțelept să stai deoparte și să analizezi totul de la distanță, prevestește horoscopul zilei de 5 mai 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Profită de energia creativă care plutește în aer. Dacă însă îți vei pune sub semnul îndoielii abilitățiile, vei cădea în capcana lipsei de inspirație. Continuă să creezi fără a judeca în mod constant calitatea muncii tale. Dă frâu imaginației tale. Toate relațiile tale, personale, profesionale, sub puse la încercare. Ești iritabilă și predispusă la confruntări cu cei apropiați.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ți se va schimba radical modul în care privești viața. Acest fapt te va conduce către noi descoperiri în privința personalității tale. Ai parte de momente plăcute, nu le complica cu criticile tale excesive. Îți vei petrece o bună parte din zi satisfăcând nevoile celor din jur. Fii atentă să nu îți consumi întreaga energie pe ceilalți. Ziua va fi mult mai profitabilă dacă te vei dedica exclusiv ție. Chiar dacă această atitudine poate părea egoistă, te vei bucura mai mult să te concentrezi asupra ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai rezultate concrete, fapt ce te va ajuta să îți plănuiești viitorul. Din punct de vedere emoțional, ești mult mai sensibilă decât crezi, sau decât le arăți celor din jur. Exprimă-ți sentimentele în mod onest, nu numai opiniile. Vei fi nevoită să faci o serie de decizii drastice. Te gândești la acest lucru de mai mult timp. Stările tale negative îți reduc energia. Ai nevoie să te autodepășești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ai grijă la excesele de orice fel. Fii moderată. Hipersensibilitatea ta îi face pe cei din jur să-și dorească să te protejeze. Energia îți revine și te concentrezi mai mult pe familie și relația de cuplu. Ai o perioadă aglomerată, în care este important să nu te demoralizezi. Folosește-te de abilităție tale organizaționale pentru a o scoate la capăt, te informează horoscopul zilei de 5 mai 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

O zi ideală pentru afaceri, mai ales că această perioadă va fi una prosperă pentru nativii din zodia Săgetătorului. Vei fi extrem de optimistă și încrezătoare în privința aspectelor comerciale. Realitatea ta se schimbă și lucrurile încep să devină mai puțin anevoioase. Vei avea parte de întorsături surprinzătoare și pozitive. Ești invadată de o forță internă de neoprit, lucru ce te va face să te remarci în fața celorlalți. Profită de acest moment pentru a-ți atinge scopurile și a depăși obstacolele.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este necesar să fii prudentă în cazul alegerilor sentimentale, mai ales atunci când Pluto retrograd traversează semnul tău. Trebuie să acționezi cu tact, altfel te poți trezi în tot felul de încurcături. Privește acest moment ca pe o experiență din care ai ce învăța. Dacă vei continua să trăiești în trecut, nu te mai poți bucura de prezent. Știm cu toții că ești silitoare, însă uneori îți asumi mult prea multe responsabilități, fapt de care cei din jur pot profita. Această situație nu se va schimba prea curând dacă vei continua în același fel.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Datorită conjuncturii astrale de astăzi ești îndrăzneață și directă. Evită însă persoanele negative, deoarece te vor deprima cu discuțiile lor pesimiste. Este important fii atentă la ceea ce le comunici celor din jur. Altfel, te poți trezi în tot felul de situații deranjante. Emoțiile tale te copleșesc, fii atentă să nu cauzezi prea multă agitație în jurul tău, te avertizează techasli.com.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Traversezi un moment vibrant, în care te simți capabilă să faci ceea ce îți dorești fără a te lăsa influențată de cei din jur. Amintește-ți mereu că eșecurile nu există, acestea sunt doar obstacole din care poți învăța. Obstacolele trebuie depășite de noi toți pentru a putea deveni niște persoane mai bune. Nimic nu te poate doborî însă, deoarece Peștii sunt printre cele mai optimiste zodii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×