Reclamă

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021. Racii sunt visători. Află ce îți rezervă astrele

Marte și Neptun formează o cuadratură care poate provoca dezamăgire și tristețe din cauza minciunilor, înșelăciunii și intrigilor. Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021 anunță o conjunctură astrală dificilă pentru unele zodii.

Publicat: 8 aprilie 2021, 13:44 / Actualizat: 9 aprilie 2021, 12:19

Neptun poate fi înșelător legat de acest aspect. Ca întotdeauna însă, nu toate zodiile sunt afectate de acest aspect. Individualitatea este ceea ce contează. Iar cei care au deja o personalitate puternică vor reacționa cu încredere în fața circumstanțelor neplăcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna în Pești înseamnă ajutor, spiritualitate, intuiție. Dar și un caracter influențabil, slăbiciune, un slab simț al realității.

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021

Ce îți pregătesc astăzi astrele în dragoste, la capitolul finanțe, sau la locul de muncă? Unele dintre semnele zodiale vor avea parte de multe schimbări de care să țină cont.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Reclamă

Luna în opoziție îți trasformă realitatea. Ești dornică să îți exprimi cele mai adânci sentimente. Ești înconjurată de carismă. Dorințele tale sunt înconjurate de o notă de sensibilitate poetică.

Mintea ta este acaparată de griji; apropiații pot privi comportamentul tău retras drept indiferență. Lasă-i să creadă ce vor. Trebuie să îți prioritizezi problemele și să îți iei timp pentru a lua decizii importante. Deocamdată, gândește-te doar la tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Reclamă

Astăzi va fi o zi dificilă la locul de muncă pentru Tauri. Nu vei reuși să te concentrezi suficient pentru a materializa în mod creativ anumite idei. Acest lucru îți va produce un blocaj mental căruia va trebui să-i găsești o soluție promptă.

Starea ta de spirit este însă una grozavă. Te trezești încă de dimineață fericită, entuziastă, tânjind după o schimbare pozitivă în viața ta. Vei fi prețuită mai mult decât de obicei de cei care îți sunt alături.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii sunt emblema tinereței veșnice, a prospețimii și a agilității mentale.  Iar în această zi te vei simți inspirată, ingenioasă și mai mai puternică. În viața intima decizi să ieși din rutină, lucru ce va produce satisfacții majore atât ție, cât și partenerului.

Spiritul tău altruist și dorința de a face bine te va motiva să îi ajuți pe cei aflați la ananghie. Nu te lăsa însă copleșită de nevoile altora; va fi în detrimentul tău și nu-ți poți permite acest lucru. Horoscopul zilei de 9 aprilie 2021 îți semnalează că vei lua decizii înțelepte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Mintea îți zboară la călătorii și aventuri. Visezi să vizitezi locuri exotice și să faci lucruri neobișnuite. S-ar putea să dorești să te înscrii la un curs pentru a-ți explora imaginația debordantă.

Nu vei tolera lipsa de sensibilitate a celorlalți. Totuși, nu te lăsa destabilizată. Acum este momentul perfect pentru a schimba modul în care abordezi relațiile romantice și de prietenie. Trebuie să fii prevăzătoare și să ai răbdare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ceea ce ieri considerai a fi inaccesibil și departe de tine, îți devine din ce în ce mai aproape. Vei vedea cât de important este acum pentru tine să fii în ton cu mișcarea modernității din jurul tău. Nu ezita. Un Leu este un pionier prin definiție.

Primești știri importante și informații foarte utile. Conversațiile tale sunt foarte constructive. Adopți un stil de viață sănătos, care îți oferă vitalitate. Îți organizezi bugetul și vrei să te ții de planul stabilit.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Acesta e momentul pentru o autoevaluare. Nu lăsa stresul cotidian să îți distrugă spiritul. Ocupă-te mai întâi doar de lucrurile care cer atenție imediată. Nu te aglomera. În acest fel îți vei menține echilibrul adecvat dintre minte și corp.

Vei descoperi că interesele tale sociale se schimbă. Este posibil să nu mai fii interesată să întreprinzi aceleași activități ca înainte, sau să petreci timp cu aceiași prieteni. Este timpul să îți lărgești cercul de cunoștințe, spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În acest moment, anumite aspecte ale vieții tale pot fi puțin tensionate. Vestea bună este că aceasta arată emoția și pasiunea cu care trăiești. Luarea unei poziții ferme în anumite situații poate provoca stres persoanelor din jur. Nu te compromite pentru nimic în lume.

Trăiești momentul. Cei dragi sunt încântați de abordarea ta și tu la fel. Sunt îndeplinite toate condițiile pentru a te dezvolta pe deplin și a trăi momente plăcute. Ce fericire! Dinamismul și ideile tale inovatoare sunt liniștitoare. Vei fi plăcut surprinsă să primești un cadou neașteptat, îți vestește Techasli.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei fi forțară să te implici mai mult în activitatea ta principală. Ai avut o perioadă de explorare, dar acum trebuie să revii către lucruri mai serioase. Ai temeri legate de partea financiară, informează horoscopul zilei de 9 aprilie 2021.

S-ar putea ca lipsa ta de perspectivă să nu îți permită să vezi răspunsul care este evident. Mintea ta este principalul tău atu, dar și cel mai mare inamic. Nu cădea în capcana înclinației tale spre pesimism.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

S-ar putea să fii cam strâmtorată financiar, însă se anunță shimbări pozitive. Totul se va rezolva, trebuie să ai doar răbdare.

Îți vei armoniza relațiile cu cei din jur și vei dori să petreci momente plăcute alături de aceștia. Se anunță vibrații pozitive.

Ești stimulată, energică. Această atitudine îți va fi pe deplin benefică. Eforturile pe care le-ai depus vor avea rezultate

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești copleșită de problemele familiale sau de presiunile la locul de muncă. Deschideți larg ochii pentru a profita de oportunitățile ce pot apărea.

Te plictisești ușor și cauți mereu noi provocări. Vei descoperi însă un mediu în care să îți poți extinde cunoștințele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

În curând te vei confrunta cu diferite scenarii sentimentale care te-ar putea deruta. Dacă ești îngrijorată din cauză că partenerul tău are o atitudine îndepărtată și rece, nu treceți imediat la concluzii.

Gândește-te bine înainte de a iniția o ceartă, ai putea complica totul. Pe de altă parte, energia Lunii te va ajuta să definești mai bine o situație pe care nu ai înțeles-o prea bine.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acționează cu înțelepciune și nu te lăsa atrasă în conflicte cu partenerul tău sau cu oamenii din jurul. Liniștește-te înainte de a lua orice decizie pentru că ai putea face o greșeală gravă.

Pune-ți prioritățile în ordine și nu neglija sfaturile prietenilor tăi. Ascultă părerile celor apropiați. Acest lucru îți va deschide mintea către noi idei care vă îți reda energia morală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care face meditație la apus
Horoscop
Trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului
Lucrurile par să meargă bine pe toate planurile. Ele sunt cele trei zodii care pot avea ziua norocoasă pe 6 septembrie 2024. Nativii care primesc binecuvântarea Universului și se pot bucura de abundență. Norocul...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
4
Olivia Culpo într-o fotografie portret într-o rochie cu decolteu amplu
Divertisment
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o
Olivia Culpo a fost la un pas de un accident vestimentar. Fosta Miss Univers nu a lăsat loc imaginației cu ținuta pe care a ales-o. Vedeta a fost invitată la petrecerea Bulgari Studio din...
5
Jennifer Lopez, în lacrimi, la o emisiune TV
Divertisment
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele
Jennifer Lopez „nu a vrut să divorțeze” de Ben Affleck. Acum s-a aflat cum se simte cu adevărat artista după ce tot ea a depus prima actele pentru separarea oficială chiar în ziua în...
PARTENERI
×