Reclamă

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021. Berbecii sunt introspectivi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021 anunță Berbecilor dorința de a se retrage în interior. Femeile din această zodie au nevoie de timp pentru a se odihni și a se relaxa în singurătate, pentru a-și restabili nivelul optim de energie. Află ce îți rezervă astrele.

Publicat: 7 aprilie 2021, 13:42

Este o zi ideală pentru reflecție, conversații profunde, ce ajută la deblocarea sentimentelor ascunse. Conjunctura Lunii cu Uranus aduce surprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Capricornii abia au început să își îmbrățișezi unele dintre talentele ascunse. Este ușor pentru această zodie să cadă într-o capcană a gândirii negative, presupunând că abilitățile lor nu sunt la înălțime.

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021

Astrele de miercuri le oferă mai multă încredere. Capricornii trebuie să întreprindă astăzi activități care încurajează exprimarea de sine. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

S-ar putea să te îndrăgostești de cineva special … dar cuadratura dintre Marte și Neptun ar putea fi motivul pentru care începi să te îndoiești brusc de tine. În loc să-ți pui pe pauză anxietatea și frica, de ce nu îți acorzi un moment pentru a reflecta asupra emoțiilor care ies la suprafață?

Reclamă

Viitorul tău este extrem de important pentru tine astăzi și este unul dintre lucrurile la care te gândești intens. Universul te încurajează să iei măsuri pentru cariera ta. Planeta Marte se află în casa a III-a a comunicării și trimite un fascicul de energie puternică către expansivul Jupiter din Vărsător. Dacă zilele trecute energia ta se concentra către stabilirea intenției… acum, este vorba despre crearea planului necesar pentru a-ți atinge scopul.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ai nevoie de timp pentru a-ți deschide inima și a lăsa pe cineva să intre în viața ta.

Reclamă

Banii sunt un factor motivațional major în acest moment – de fapt, ei sunt doar o parte vitală a muncii! În cele din urmă, te simți satisfăcută să primești ceea ce meriți. Universul te provoacă să vorbești și să pledezi în favoarea ta. Marte în Gemeni, în a doua ta casă a banilor, formează un aspect pozitiv cu planeta creșterii, Jupiter în Vărsător, în sectorul carierei tale. Prin intermediul vocii tale îți vei exprima valoarea și vei crește financiar.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Începi să faci pași activi pentru a schimba traiectoria carierei către o cale mai împlinită. Este posibil să te simți puțin lipsită de armonie. Te vei pune pe treabă însă și vei începe să cercetezi cum poți schimba lucrurile care nu îți plac. Acest lucru poate crea un tumult interior, dar, în cele din urmă, vei avea parte de schimbările pozitive mult dorite.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Este important pentru tine să te simți încrezătoare și pasionată de munca ta. Cariera ta este extrem de activă și îți ocupă tot timpul. Cosmosul te încurajează accentuându-ți abilitățile de conducere. Conjunctura dintre Soarele în Berbec, Mercur, Venus și Chiron, îți pune în evidență abilitățile de lider, semnalează horoscopul zilei de 8 aprilie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Experimentezi o creștere a dispoziției și energiei. Acest lucru te poate împinge să fii mai sociabilă și să te conectezi cu cei din industria în care lucrezi.

Determinarea ta este declanșată de legătura armonioasă dintre Marte și Jupiter. Acesta ar fi un moment optim pentru a programa întâlniri sau a participa la eveniment, deoarece ai putea întâlni pe cineva care te poate ajuta în carieră.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Cosmosul încearcă să îți direcționeze atenția spre relația ta. Evaluează-ți nevoile, așteptările și responsabilitățile. Legătura Lunii cu Uranus aduce schimbări, însă poate aduce descoperiri bruște în jurul vechilor concepții greșite legate de problemele de parteneriat.

Luna continuă să navigheze prin cea de-a VII-a casă a angajamentelor, compromisurilor, evidențiind temele din jurul conexiunilor cu ceilalți (și pentru unii dintre voi, din jurul parteneriatelor romantice).

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În calitate de Balanță, cauți întotdeauna modalități de a aduce echilibrul în viața ta, fără a fi nevoie să sari de la o extremă la alta. Este o zi ideală pentru a te concentra pe starea ta de sănătate și sport, informează Astrology.com.

Soarele, Mercur și Venus îți luminează a VII-a casă a relațiilor și compromisuri. Există o oportunitate de a-ți revigora relația intimă.

O nouă aventură creativă este în plan astăzi pentru tine. Este posibil să ai un proiect nou, și să interacționezi cu mai multe persoane care au acces la munca ta. Este important să fii autentică, întrucât ceilalți apreciază înțelepciunea și viziunea ta! Ziua de astăzi se anunță a fi una extrem de inspirată.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nu ai chef de niciun fel de muncă astăzi. Luna în Pești te îndeamnă spre acțiuni creative. Este o zi minunată pentru reconectarea cu propriile proiecte personale.

Acesta este un moment puternic pentru tine în ceea ce privește creativitatea. Poți descoperi că ideile îți vin cu ușurință. Este posibil să primești însă și feedback negativ cu privire la ideile tale, nu toată lumea le va accepta. Ai parte de mici conflicte în mediul de lucru. Ține minte, flexibilitatea este cheia succesului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dă-ți voie să simți totul astăzi. Luna în Pesti te va face să fii extrem de sensibilă întreaga zi, stârnind sentimente vechi în jurul problemelor familiale. Este o zi ideală pentru o curățare mentală profundă, pentru a te reconecta cu membrii familiei. Horoscopul zilei de 8 aprilie 2021 semnalează că legătura Lunii cu Uranus va aduce surprize și oportunități la locul de muncă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Conversațiile despre suflet ar putea avea loc cu ușurință. Fie că este vorba de muzică sau de mesaje subliminale, astrele de astăzi te încurajează să îți exprimi dragostea și dorința de afecțiune.

Fii calmă, este important să te folosești de energia de azi. Este posibil să desoperi un adevăr care îți provoacă un anumit disconfort. Acest lucru te-ar putea împinge să iei anumite decizii care sunt în interesul tău. Informațiile aflate vor provoca însă pe termen lung schimbări într-o direcție pozitivă!

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ești pregătită să faci lucrurile să se întâmple astăzi. Nimic nu stă în calea propriului succes! Vei avea ocazia, curajul și pofta necesară pentru a acționa în direcția dorințelor voastre. Detaliile sunt mai importante pentru tine chiar acum, spre deosebire de imaginea de ansamblu. Acest lucru poate crea o anumită tensiune internă, deoarece poate încetini progresul proiectelor și obiectivelor tale legate de muncă. Cere ajutor, deoarece nu poți face totul singură!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai putea avea ocazia să înveți ceva nou. Acest lucru ar putea fi legat de muncă, și te poate ajuta să îți extinzi abilitățile, dar și să îți lărgești perspectiva. Rămâi deschisă la informații noi și profită de această oportunitate pentru a crește profesional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×