Reclamă

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021. Taurii își recapătă încrederea. Află ce îți rezervă astrele

Cerul de miercuri le ajută pe cele din zodia Taurului să-și recapete încrederea în propriul potential. Este important să fie realiste, să nu lase frica să le blocheze calea pe care trebuie să o urmeze. Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021 lunii le face să se concentreze mai mult pe comunitate.

Publicat: 6 aprilie 2021, 14:05

Dragă Taur, independența este numele jocului de astăzi. Ies la iveală ideile originale pe care ți-a fost prea frică să le comunici altora. Acum este momentul să postezi sau să îți împărtășești creativitatea în mediul onine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021

Mintea Săgetătorilor a fost mai ocupată ca niciodată. În ultima perioadă, a fost imperativ pentru aceștia să se concentreze asupra problemelor de sănătate mentală. Astăzi femeile Săgetător vor avea o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Venus continuă să fie în armonie cu planeta ta conducătoare, Marte, tranzitând fulgerător casa a III-a a comunicării. Luna își va face debutul în casa a XII-a, a viselor și tuturor lucrurilor din culise. Informațiile care ți-au fost ascunse până ar putea ieși brusc la iveală.

Reclamă

Astăzi poate avea loc un eveniment la locul de muncă, care îți stârnește emoții în carieră. Acest lucru se datorează Lunii în Pești care activează atât planeta Neptun, cât și Pluto în casa a X-a a carierei. Ai parte de o schimbare a mentalității profesionale. Alege doar ceea ce crezi că este cel mai bine pentru tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Adu-ți aminte cine ești. Venus continuă să îl măgulească pe omologul ei divin, Marte, în mijlocul tranzitului său prin a II-a casă a securității, sistemului de valori și stimei de sine.

Reclamă

Acest lucru te face să revizuiești romantismul din viața ta. Însă revizuirea este valabilă mai ales în ceea ce privește rănile relației și lucrurile din trecut care persistă în subconștientul tău. Aceste sentimente s-ar putea intensifica la tranzitul Lunii în Pești, așa că fii atentă la ceea ce ți se întâmplă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ești o colecționară de perspective. În ultima perioadă, a fost important pentru tine să îți redefinești convingerile de bază. Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021 te anunță că îți vei concentra întreaga atenție asupra carierei.

Cocheta Venus te va încuraja să îți sprijini colegii și să explorezi noi orizonturi. Zeița dragostei este încă în armonie cu Marte. Asigură-te că profiți de această sinergie armonioasă. Ai curajul, farmecul și pofta de viață pentru a îți îndeplini dorințele, spun astrele.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

A fost important pentru tine în ultima perioadă să fii introspectă. Nu a fost o muncă ușoară, deoarece a trebuit să demontezi vechile frici care îți blocau drumul spre dragoste.

Luna își încheie călătoria prin casa a VIII-a a intimității, schimburilor energetice și conexiunilor de suflet, intrând în zodia Pestilor și în casa a IX-a a aventurii, oportunității și necunoscutelor.

Lucrurile ies la iveală încet, dar sigur. Acordă atenție factorilor declanșatori emoționali.

Leu: 23 iulie – 22 august

Relațiile tale au necesitat mai multă atenție și muncă decât oricând. Venus va fi în armonie cu Marte, în mijlocul tranzitului său prin casa a XI- a a comunității și a sentimentului de apartenență în lume.

Ideile tale creative ar putea fi în cele din urmă materializate. Acest lucru ar putea declanșa schimbări în lumea ta profesională și financiară. Schimbarea este prielnică, atunci acest lucru permițând apariția abundenței. Cel mai bun sfat: fii cât se poate de creativă și autentică!

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Lumile tale interioare și exterioare au fost în reconstrucție. Este ușor să te simți învinsă de gândirea critică atunci când vine vorba de construirea noii viziuni pe care o ai pentru tine. Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021 îți amintește să îți păstrezi credința. Atenția ta se îndreaptă spre problemele de cuplu.

Venus este în armonie cu Marte, creând o sinergie delicioasă de carismă și încredere. Știi ce vrei … de ce ți-e atât de frică?

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai întreprins o puternică muncă interioară puternică. Puțin câte puțin, ai eliminat „falsurile” care îți ascundeau nevoile din viața ta amoroasă. Ai o stare de spirit veselă și îți îndrepți atenția spre a fi mai echilibrată.

Este o perioadă a reconcilierilor, mai ales pentru cei dintre voi care s-au luptat cu iertarea. Este timpul să te regăsești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Este important pentru tine să explorezi problemele familiale. Conjunctura astrală de astăzi îți readuce optimismul.

Ești sinceră cu tine? Acordă prioritate dorințelor inimii voastre. Marte continuă să se dezlănțuie în casa intimității. Marte este, de asemenea, în armonie cu Venus în casa a VI-a iubitoare de detalii, așa că profită de această ocazie pentru a-ți limpezi mintea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este ușor să cazi în capcana gândirii negative, presupunând că abilitățile tale nu sunt la înălțime. Îți vei recăpăta încrederea în tine și vei fi stimulată să întreprinzi activități care încurajează exprimarea de sine.

Devine mult mai ușor pentru tine să îți exprimi emoțiile. Te vei concentra să îți sortezi prioritățile, să te organizezi mai bine, anunță horoscopul zilei de 7 aprilie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Ai o stare de spirit vibrantă și multă încredere în tine. Venus îți conferă farmec, armonie și atracție. Aceasta îți deschide chakra inimii. Un proiect de care te ocupi ți-ar putea conferi o stare majoră de stress. Această situație ar putea fi rezultatul unei neglijări, deci este important să verifici din nou munca astăzi. Alocă-ți timp pentru a fii atentă la detalii, deoarece poți descoperi greșeala care s-a strecurat, înainte ca aceasta să devină o problemă și mai mare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Universul te încurajează fii mai blandă cu tine și să nu te mai autosabotezi. Ai început să faci progrese în această privință. Îmbrățișezi o atitudine încrezătoare față de progresul tău. Spre seară îți vei îndrepta atenția către probleme de sănătate, informează Astrology.com.

Luna guvernează cea de-a cincea casă a afecțiunii, dorinței, romantismului și exprimării de sine. Acesta este un moment incredibil pentru tine. A venit timpul să îți pui în practică dorințele și obiectivele. Dacă ai o idee năstrușnică, acesta poate fi un moment bun în care să o pui în aplicare. S-ar putea să te simți încurajată să îți eliberezi convingerile limitative din jurul carierei și vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×