Reclamă

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021. Taurii învață să se relaxeze. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021 conferă curaj, pasiune și forță Racilor, în timp ce Capricornii sunt nevoiți să lucreze la blocajele mentale pe care le experimentează.

Publicat: 5 aprilie 2021, 13:32

Taurii au o mare dorință de a acționa, și se poate ca Leul să dea o șansă dragostei. Lucrurile iau amploare în viața amoroasă a Balanței, iar tensiunile acumulate în ultima perioadă în viața Scorpionului se vor mai disipi. Află ce îți rezervă astrele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021

Conjunctura astrală de marți oferă Berbecului un amestec de energii, atât pozitive, cât și negative. Asocierea planetelor Venus și Marte îi conferă farmec și magnetism. Va fi necesar să își reevalueze abordarea actuală legată de atingerea obiectivelor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Soarele continuă să strălucească în zodia Berbec, energizându-te și revitalizându-te. Nu în fiecare zi se întâmplă ca Soarele să lucreze în favoarea ta.

Reclamă

Energia ta atinge cote maxime. Partenerul tău are mai multă nevoie să comunici mai mult cu el, să te deschizi și să-i spui ce se întâmplă cu tine, iar cuvintele tale curg cu ușurință. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te pune bine cu șeful!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Planeta ta conducătoare, Venus, primește astăzi o vizită energizantă din partea energicei Marte. Această uniune îți crește dorința de a acționa și de a adăuga un farmec romantic incontestabil personalității tale. Vei avea nevoie să analizezi la rece activitatea ta profesională.

Reclamă

Va fi nevoie să renunți la nevoia ta de a controla lucrurile. Acest lucru te va surprinde, însă nu așa cum te aștepți. Vei avea oportunitatea de a face un pas înapoi pentru a observa cum lucrurile se pot rezolva de la sine. În același mod se vor petrece lucrurile și la nivelul relației personale. Înveți să stai deoparte și să privești cum universul lucrează pentru tine. Este o zi minunată pentru a învăța să te relaxezi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Ca Gemeni, știi cum este să trăiești având o perspectivă dualistă. Cerul de marți nu ar trebui să fie o surpriză atunci, deoarece se află în joc energii contradictorii. Luna în Vărsător, împreună cu Saturn și Marte, te vor ajuta să faci mai bine față realității.

Ești pregătit pentru acel nou început pe care l-ai așteptat? Venus continuă să tranziteze Casa a XI-a iubitoare de libertate, ce are legătură cu sentimentul de comunitate și de apartenență în lume. Zeița iubirii este, de asemenea, în armonie cu Marte, ceea ce conferă un plus de romantism vieții tale. Te simți energizat și inspirat să acționezi înspre ceea ce îți dorești. Mingea e în terenul tău, anunță horoscopul zilei de 6 aprilie 2021.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Racii trebuie să se simtă în siguranță înainte de a permite oamenilor să intre în lumea lor. Această sentiment este și mai puternic astăzi, simțindu-te mai sensibilă și retrasă. Luna în Vărsător ce se aliniază cu Saturn și Marte, te vor ajuta însă să faci față problemelor de intimitate și furie. Pe de altă parte, Venus și Marte îți ușurează starea de spirit, adăugând un strop de romantism în aer.

Cosmosul îți dă curaj, pasiune și forță pentru a acționa în viața ta amoroasă. Va trebui însă să îți asculți intuiția. Nu lua lucrurile ca atare și încearcă să interpretezi mai mult lucrurile. Nimic nu este ceea ce pare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ziua de astăzi se învârte în jurul a două energii diferite. Este posibil ca relațiile amicale să fie supuse controlului.

Ești gata să oferi o șansă dragostei? Soarele îți conferă energie în casa a IX-a a aventurilor, oportunităților și riscurilor, lucru ce te face să te aventurezi pe teritorii necunoscute. Singură sau nu, această conjunctură va fi extrem de importantă pentru relațiile tale.

Luna va fi în armonie atât cu Marte, cât și cu Venus, încurajându-te să explorezi orizonturi noi și să iei măsuri în privința dorințelor tale romantice. Ai întâlnit deja pe cineva care e dispus să ia relația cu tine foarte în serios, depinde doar de tine dacă decizi că vrei să procedezi în același fel, informează Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioară fiind este firesc pentru tine să vezi defecte peste tot. Nu permite acestui lucru să te împiedice să avansezi în proiectele tale; mai ales când ai parte de suficient spațiu pentru a construi mai departe pe plan profesional.

Dansul dintre Marte și Venus îți conferă o energie senzuală. Ești productivă și te gândești la job chiar și când nu ești la serviciu. Respiră adânc și învață să iei totul pas cu pas, la momentul potrivit. Fiecare lucru are timpul său.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Lucrurile iau amploare în viața ta amoroasă deja poți să simți asta. Venus și Mercur traversează casa a VII-a, dedicată relațiilor unu la unu. Balanța stie, mai mult decât oricine, că fiecare relație necesită un echilibru, iar acum este rândul ei să pună în aplicare acest lucru.

Este o zi bună să meditezi și să încerci să nu te lași iritată de ceea ce te enervează în mod obișuuit.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Tensiunile acumulate în ultima perioadă se vor mai disipi. Blânda Venus își petrece ziua atenunând inflamata planetă Marte. Această asociere aduce căldură, magnetism. Este o energie ideală de care merită să profiți.

Liniștea ta sufletească contează mai mult deât orice. Îți reordonezi prioritățile. Acest lucru, desigur, nu înseamnă că nu poți să faci mai multe sarcini și să ai parte de puțin romantism. Totul depinde de starea ta de spirit. Lucrurile bune vin când te aștepți mai puțin. Așadar, fii pe fază, te avertizează horoscopul zilei de 6 aprilie 2021!

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

S-ar putea să fie nevoie să lucrezi la blocajele mentale pe care le experimentezi. Este o zi ideală pentru a-ți restrânge toate eforturile pe plan profesional.

Treci printr-o perioadă în care simți nevoia să te retragi în interiorul tău și să lucrezi la relația cu tine însăți. Venus și Mercur luminează cea de-a IV-a casă a casei, familiei și emoțiilor, așa că nu ezita să îți acorzi un binemeritat timp pentru tine. Vei găsi dragostea după care tânjești, numai după ce te iubești în primul rând pe tine.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Îndreaptă-ți atenția către nevoile tale. Ce poți face pentru a te simți în legătură cu corpul și sentimentele tale astăzi? Prezența hrănitoare a Lunii în semnul tău te ajută să ai grijă de nevoile tale, dar întâlnirea ei cu Saturn și cu un Marte hiperactiv poate rezolva problemele vechi legate de auto-exprimare. Din fericire, Venus și Marte se aliniază și conferă un strop de romantism zilei.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021 sesizează că te simți solitară astăzi și simți nevoia să oferi prioritate nevoilor tale de liniște și intimidate.

Ești mai introspectivă decât de obicei. Acorzi prioritate confortului și stabiității. Ești demnă de mult mai mult decât crezi. Este timpul să îți oferi mai mult credit. Ești tentată să îți dorești o schimbare în viața ta, să renunți la locul de muncă, să te muți într-un oraș nou. Stai pe loc și gândește-te bine înainte de a lua o decizie drastică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×