Reclamă

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021. Berbecii au planuri nerealiste. Află ce îți rezervă astrele

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021 vine cu vești bune pentru nativii din zodia Taur. Berbecii își setează obiective imposibil de atins în următoarea perioadă. Află ce îți rezervă astrele.

Publicat: 4 aprilie 2021, 7:12 / Actualizat: 16 aprilie 2021, 14:12

Previziunile astrale pentru 5 aprilie sunt despre nevoia de deconectare pe care o simt unii nativi, dar și despre planuri de viitor și posibile schimbări în plan amoros. În timp ce unii nativi își pot găsi sufletul pereche, alții au nevoie de o pauză și realizează cât de importantă este sănătatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021

Nativii din zodia Gemeni au un start de săptămână greu. Ei simt nevoia să fie singuri și să reflecteze asupra celor mai recente experiențe pe care le-au trăit. La polul opus, Leii debordează de încredere și energie, iar planurile lor au o finalitate fericită.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii își fac planuri nerealiste de viitor. Ai tendința să îți setezi obiective imposibil de atins cu resursele de care dispui în acest moment. Încearcă să faci pași mici, dar siguri, și să nu grăbești lucrurile. Nu e greșit să îți dorești cu orice preț succesul, însă e recomandat să fii realistă. Te lași dusă de val și acest tip de comportament îți poate crea neplăceri. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt superstițioși, dar vestea bună e că reușesc să își canalizeze energia în direcția corectă. Azi ești temătoare, iar starea ta de spirit se poate schimba brusc. Te neliniștesc chiar și cele mai nesemnificative întâmplări. Dacă întâlnești o pisică neagră pe drum, sunt șanse mari să consideri că ziua ta este ruinată. În a doua parte a zilei, îți recapeți echilibrul și ai energia necesară să finalizezi tot ce ți-ai propus. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii fug de realitate și simt nevoia să fie singuri. Nu începi săptămâna în forță și simți o presiune mare pe umerii tăi. Tot ce îți dorești este să stai departe de aglomerație și eviți pe cât posibil socializarea de complezență. Conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 5 aprilie 2021, Mercus se află în tranziție către alte semne zodiacale, motiv pentru care reflectezi mai mult asupra sentimentelor pe care le investești în relația cu cei din jurul tău. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Rac sunt determinați și se bucură de succes. Nimic nu îți stă în cale, dacă îți propui ceva. Datorită faptului că ai inițiativă, te remarci în plan profesional. E energie ca a ta nu poate fi ignorată. Colegii de serviciu îți admiră determinarea și își doresc să se implice alături de tine într-un proiect viitor. În plan personal, vechile dispute sunt soluționate. Sunt șanse mari să îți lărgești cercul de cunoștințe. Este un moment bun pentru a lega prietenii adevărate.  

Leu: 23 iulie – 22 august

Conform previziunilor astrale oferite de horoscopul zilei de 5 aprilie 2021, Luna veghează asupra nativilor din zodia Leu. Ești încrezătoare în propriile forțe și acționezi în consecință. Nativii singuri au șanse să se implice într-o nouă relație. Primești susținere din partea oamenilor dragi și ai resursele necesare să demarezi noi proiecte în plan profesional. A doua parte a zilei se va aglomera cu din cauza unor probleme de familie. Chiar și așa, nu îți pierzi optimismul și dorința de a ajuta necondiționat. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii din zodia Fecioară sunt tensionate, iar timpul nu pare să le fie cel mai bun prieten. Ai mult de lucru și, în ciuda faptului că te-ai organizat cu atenție, te simți copleșită. Poate ar fi cazul să nu îți faci planuri mărețe și să cobori cu picioarele pe pământ. Pentru a trece cu bine peste provocările acestei săptămâni, încearcă să cauți inspirație în activități care îți fac plăcere și te relaxează. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele se desprind cu greu de trecut. Îți este greu să schimbi unghiul din care privești realitatea și ai tendința să reflectezi mult asupra experiențelor trecute. Dorința ta de a medita și de a analiza atent evenimentele recente se materializează în posibile schimbări în plan personal. Este posibil să renunți la anumite relații sau la unele persoane toxice din viața ta. A venit vremea să te pui pe primul loc și să îți urmezi planurile. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii acceptă toate provocările care se ivesc. Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021 vine cu noutăți pentru tine în plan profesional. Ai un start bun de săptămână și energia necesară să te implici în activități noi, solicitante. Nicio schimbare nu te ia prin surprindere, semn că ești vigilentă și pregătită pentru orice. Ți-ai făcut bine temele și ai o strategie atent construită. Nu ai cum să dai greș. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de schimbări în plan financiar. Evită să faci achiziții astăzi. E recomandat să își organizeze economiile și să acorzi o atenție sporită investițiilor pe care intenționezi să le faci. Este posibil să te întâlnești cu o veche iubire. Viața ta amoroasă poate lua o nouă turnură, dar ține doar de tine cu alegi să acționezi mai departe. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Vibrațiile pozitive ale zilei de 5 aprilie îi ajută pe Capricorni să respire ușurați. Simți că ți s-a luat o greutate de pe umeri și vezi realitatea cu alți ochi. Îți limpezești mintea și rezolvi unele probleme care nu îți dau pace. Conștientizezi că nu poți controla totul și îți dai libertatea de a acționa spontan. Intuiția îți e un prieten de nădejde și nu ar strica să fii discretă în privința investițiilor pe care intenționezi să le faci. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2021 îți oferă prilej de cunoaștere. Este un moment prielnic să acorzi o atenție sporită lucrurilor care te interesează cu adevărat. În cazul în care ai pasiuni pe care le-ai lăsat de ceva vreme în plan secund, e un moment bun să le prioritizezi. Nu te crampona de trecut. Mai eficient este să faci un pas în spate și să privești lucrurile din alt unghi. Nu e totul alb sau negru, există și nuanțe de gri. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au nevoie de o pauză. Ai mai multă grijă de tine și nu te lăsa dusă de val. Ai obosit și este posibil să ajungi să plutești în derivă. Ascultă-ți corpul și relaxează-te puțin. Dacă ești atentă, vei afla exact care este problema și cum o poți rezolva, scrie Astrology.com.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×