Reclamă

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021. Săgetătorii debordează de energie. Află ce îți rezervă astrele

Analiza horoscopului tău îți poate oferi o percepție mai bună asupra mișcărilor planetare ce îți pot influența viața. Marte ne va ridica nivelul de energie, în vreme ce Jupiter ne va deschide mintea. Venus ne va atribui mai multă pasiune și ne vom implica mai mult în activitățile zilei. Află ce îți rezervă astrele.

Publicat: 3 aprilie 2021, 7:21 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:10

Zodile au parte de câteva influențe planetare majore. Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021 vine cu vești bune pentru unii nativi. Leii se gândesc să facă schimbări în plan profesional și fac demersuri în acest sens. Fecioarele se simt epuizate și au nevoie de o pauză. Săgetătorii sunt însă pe cai mari și strălucesc de la distanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021

Gemenii au nevoie să se conecteze cu Mama Natură, în vreme ce Vărsătorii fac cheltuieli neprevăzute. Nativii din zodia Rac se simt epuizați și simt nevoia să stea în compania oamenilor dragi, din dorința de a își încărca bateriile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te vei concentra în mod deosebit pe reconcilierea cu partenerul. A venit momentul să vorbiți despre problemele avute în ultima perioadă. Veți avea amândoi disponibilitate unul față de celălalt. Fii atentă la folosirea cardului de credit, utilizează-l cu măsură. Nu cădea pradă episoadelor de apatie, motivează-te pentru a avea o dispoziție bună pe întregul parcurs al zilei.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă investești în acțiuni la bursă, fii foarte atentă la fluctuațiile pieței. Odihnește-te și ai grijă la semnalele pe care corpul tău ți le transmite, existând predilecții pentru apariția unor mici probleme de sănătate. La locul de muncă totul decurge grozav; așa că aștepți cu nerăbdare începutul unei noi săptămâni, anunță horoscopul zilei de 4 aprilie 2021.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Ai o zi grozavă. Ești îndrăgostită și ai sentimentul că vei avea în sfârșit parte de tot ceea ce îți dorești. Nu este o zi favorabilă chestiunilor economice, a venit momentul să începi să economisești. Dorești să petreci mai mult timp în natură și ușor-ușor îți vei materializa și această plăcere, conform MSN.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Indiferent cât de anevoioase ți se par lucrurile în acest moment, nu ceda în fața lor. Astăzi te vei simți stoarsă de energie. Refugiază-te în relațiile amicale. Relațiile de prietenie contează enorm pentru tine, ele te stimuează și îți conferă creativitate și stabilitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te gândești tot mai mult la o schimbare în domeniul profesional. E momentul potrivit să iei o decizie în această direcție. De obicei oamenii cer foarte mult din partea ta și începe să te obosească să trebuiască să preiei responsabilitățile tuturor celor din jur. Tot ceea ce-ți dorești este să ai parte de puțin ajutor și înțelegere. Dacă vrei ca persoanele de lângă tine să-și onoreze obligațiile trebuie să deschizi calea unui dialog cu aceștia; nu are niciun sens să te enervezi, nu vei face decât să-ți consumi și mai mult din energie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

La finalul acestei săptămâni te simți cu adevărat epuizată. Locul de muncă și îndatoririle obișnuite te-au copleșit mai mult decât de obicei. Te simți presată și chiar nu știi cum să faci față mai bine acestei ipostaze. Horoscopul zilei de 4 aprilie 2021 îți recomandă să te detașezi și să-ți iei un moment de pauză doar pentru tine. Pe plan sentimental, Venus, planeta dragostei îți va conferi armonie și afecțiune.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Planeta Marte este responsabilă pentru intensificarea spiritului tău de luptătoare și tăriei de caracter. Intuitia ta este impresionantă și te ajută să te adaptezi fiecărei situații de care te lovești.

Ai o dispoziție romantică și îți vei concentra întreaga atenție pe partenerul tău. Nu uita însă să ai mai înainte de toate grijă de tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie 

Marte îți va spori determinarea, până la punctul în care ai putea deveni chiar agresivă. Furia ta depășește limitele obișnuite și nu poți să te temperezi să analizezi mai bine lucrurile înainte de a vorbi. Dragostea este foarte importantă pentru tine și te domolește. Dacă ești singură, ține minte că dragostea apare când te aștepți cel mai puțin.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Strălucești și debordezi de energie, deși îți lipsește direcția și nu știi cum să ți-o găsești. Vei descoperi în cele din urmă calea cea bună, dar trebuie să fii deschisă în fața tuturor posibilităților.

Ești preocupată să-ți descoperi jumătatea și să petreci timp cu oameni care gândesc la fel ca tine. Dacă ești singură este timpul să descoperi ce îți dorești de la o eventuală viitoare relație.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Lucrurile încep să prindă contur pentru tine, iar efortul depus începe în sfârșit să prindă contur. Ești în control asupra vieții tale și decizi de una singură ce vrei să faci și în ce fel. Vorbește în momentul în care nu ești de acord cu ceva. Ia o pauză și gândește-te la lucrurile care nu au funcționat în relația anterioară aceasta ar putea fi cheia pentru rezolvarea problemelor amoroase din viitor. Te așteaptă o surpriză, anunță horoscopul zilei de 4 aprilie 2021!

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

O cheltuială neprevăzută îți dă peste cap planurile financiare. Creativitatea și perseverența ta te vor ajuta să găsești o soluție. Energia ta este impresionantă și îi motivează pe cei ai casei.

Pasiunea ta înregistrează niveluri ridicate. Împărtășește-i partenerului ce simți, vei fi plăcut surprinsă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Vei avea probleme să te concentrezi, fiind preocupată exclusiv de viața sentimentală. Nu vei fi foarte eficientă și pari să te fi retras în propria ta bulă. Lipsa ta de atenție s-ar putea să-ți creeze probleme. Intuiția nu te înseală niciodată și te ajută să te ții departe de cei care nu sunt potriviți să îți fie în preajmă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×