Reclamă

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021. Peștii au parte de surprize. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021 este despre nevoia unor nativi de a acorda mai multă atenției sănătății și nevoilor personale. Taurii se simt epuizați, dar nu doresc să își ia o pauză. Află ce se întâmplă cu zodia ta.

Publicat: 2 aprilie 2021, 13:15 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:14

Berbecii sunt ambițioși și au puterea necesară de întoarce totul în favoarea lor. Acești nativi își ating obiectivele și nu țin cont de nimic atunci când vine vorba despre planurile lor profesionale. Nici Balanțele nu se lasă mai prejos și reușesc să rezolve eficient problemele de serviciu care se ivesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021

Racii sunt visătorii horoscopului zilei de 3 aprilie. Nativii din această zodie simt nevoia să mediteze și să se gândească atent la cele mai recente evenimente prin care au trecut. Peștii sunt și ei melancolici

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii din zodia Berbec sunt ambițioși și fac orice le stă în putere pentru a își atinge obiectivele. Weekend-ul te găsește implicată în activități de natură profesională. Ai avut o săptămână încărcată, dar mai ai încă energie să finalizezi proiectele în care ești implicată. Determinarea de care dai dovadă te va aduce cu un pas mai aproape de succes. 

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii se simt epuizați, dar nu vor să recunoască că e momentul să ia o pauză. Ai muncit mult și începi să resimți oboseala, spune horoscopul zilei de 3 aprilie 2021. Recomandat este să aloci timp și pentru nevoile tale. Nu îți neglija sănătatea și încearcă să privești tabloul complet. Ești mult mai organizată și eficientă atunci când ești odihnit. Tranziția Lunii spre zodia Capricorn îți influențează starea de spirit și stăpânirea de sine. 

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Nativii din zodia Gemeni nu își găsesc locul și visează la o aventură de neuitat. După o perioadă în care ai fost melancolică și boemă, simți nevoia să acționezi și să ieși din zona de confort. Vrei să ai parte de noi provocări, menite să îți testeze limitele. Sub influența planetei Mercur, îți schimbi optica și decizi să acorzi o atenție sporită familiei și oamenilor dragi ție, în detrimentul carierei. 

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Conform previziunilor astrale pentru ziua de 3 aprilie 2021, Racii sunt visători și dornici să analizeze atent cele mai recente evenimente din viața lor. Oscilezi între proiectele profesionale și cele de suflet. Îți cauți curajul de acționa și de a pune pasiunile mai presus de activitățile zilnice. E o perioadă bună să îți pui creativitatea la încercare și să dai o formă lucrurilor pe care, până acum, doar și le-ai imaginat. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt bine organizați și dornici să rezolve o mulțime de lucruri în acest weekend. Prezența Lunii în Capricorn este benefică pentru tine. Ai o listă lungă de sarcini casnice pe care vrei să le rezolvi, iar planurile tale au șanse mari să fie finalizate cu succes. Este o zi bună în care poți începe să faci sport sau să mănânci mai sănătos, mai ales că simți nevoia să acorzi mai multă atenție aspectelor care vizează bunăstarea fizică și psihică. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Mercur, planeta conducătoare a nativilor din zodia Fecioară, se află în tranziție spre zodia Berbec. Din acest motiv, te simți revigorată și debordezi de energie. Ești hotărâtă să elimini persoanele toxice din viața ta, iar acum simți că ai puterea să faci acest lucru. Urmează o perioadă benefică pentru tine, în care vei putea să analizezi obiectiv anumite aspecte ale vieții tale. În demersul tău, vei reuși să găsești o cale de a îți transforma punctele slabe în atuuri veritabile. 

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși e weekend, Balanțele au chef de muncă și o dispoziție de invidiat. Te simți inspirată și ai descoperit un nouă modalitate de a soluționa unele probleme de la locul de muncă. Legătura dintre Soare și Saturn poate influența viața amoroasă a nativilor aflați în căutarea unei relații amoroase. Balanțele aflate într-o relație își pot consolida acum legătura cu partenerul de viață, conform previziunilor oferite de horoscopul zilei de 3 aprilie 2021.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii din zodia Scorpion se simt copleșiți de dinamica ultimelor zile. Ai senzația că te sufoci și nu mai poți face față evenimentelor curente. Nu ar strica să te descarci și să discuți cu un prieten de încredere despre sentimentele tale. Cateva momente petrecute în compania potrivită te vor ajuta să îți schimbi starea de spirit și să privești situația dintr-o perspectivă diferită. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie 

Săgetătorii privesc cu încredere spre viitor. După săptămâni în care te-au măcinat o mulțime de gânduri, reușești să ieși din impas și să îți trasezi niște perspective și obiective pentru viitorul apropiat. Mercur se îndreaptă spre zodia Berbec, fapt ce favorizează sfera creativă. E un moment bun să îți găsești o nouă pasiune sau să te implici într-un proiect artistic. 

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt încrezători în forțele proprii, spune horoscopul zilei de 3 aprilie 2021. Sub atenta îndrumare a planetei Saturn, acționezi cu încredere și n-ai niciun dubiu în privința deciziilor pe care le iei. Ești asumată și calculezi totul cu o precizie de invidiat. Comunici eficient cu cei din jur și reușești să te faci înțeleasă fără probleme. 

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător simt nevoia să se reculeagă. Nu îți dorești să interacționezi cu prea mulți oameni. Te-ar ajuta mai mult să petreci câteva momente de liniște, în intimitatea și confortul propriei locuințe. E modul perfect prin care îți poți încărca bateriile și te poți pregăti pentru o nouă săptămână de lucru. 

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au parte de surprize din partea persoanelor dragi. Tot ce vrei astăzi este să stai în preajma oamenilor dragi. Vrei să porți discuții sincere și să te simți în largul tău, iar vizita unor prieteni apropiați este tot ce îți dorești. Deși e weekend, nu pierzi din vedere nici sarcinile de serviciu, scrie Astrology.com. Te gândești la toate și reușești să îți schițez un plan de bătaie pentru următoarea săptămână. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×