Reclamă

Horoscopul zilei de 9 mai 2021. Berbecii au îndoieli cu privire la deciziile de viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 mai 2021 vine cu vești bune pentru Berbecii care se simt neliniștiți cu privire la viitor. Pluto trece azi în a X-a lor casă, a ambiției, și le va da curajul să îmbrățișeze necunoscutul.

Publicat: 8 mai 2021, 8:44

Astrele vin cu oportunițăți deosebite pentru Berbecii care sunt gata să renunțe la dubii și să ia atitudine. Conjuncția dintre Marte și Uranus îi va ajuta pe aceștia să aibă mai multă încredere în talentele lor înnăscute. Este momentul perfect pentru orice Berbec să se afirme pe plan social și emoțional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 mai 2021

Berbecii au multe de rezolvat astăzi. Temerile i-au ținut pe loc în ultima perioadă, însă au șansa să recupereze rapid. Conjunctura astrală dintre Mercur și Gemeni le oferă Berbecilor oportunitatea să se afirme la locul de muncă. Chiar și viața lor romantică se bucură de reușite azi, mai ales că ar putea să afle vești mult așteptate de la acea persoană specială din viața lor. Totuși, astrele le recomandă Berbecilor să fie atenți la modul în care se exprimă. Entuziasmul lor s-ar putea să fie interpretat greșit și să nu fie luați în serios de persoana iubită.

Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi trebuie să acorzi mai multă atenție sarcinilor de zi cu zi. În ultima vreme ți-ai neglijat atribuțiile și simți că ai rămas în urmă cu unele sarcini. Impasul pe care îl resimți zilele acestea este accentuat de intrarea planetei Venus în Gemeni. Nu te teme, astfel de stări nu sunt făcute să dureze. Spre sfârșitul zilei îți vei recăpăta încrederea în tine și vei fi gata să acționezi. În plus, veștile bune nu vor înceta să apară, mai ales pe plan emoțional, unde o să găsești sprijinul de care ai nevoie în persoana pe care o iubești.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În cele din urmă munca depusă în ultimele săptâmâni își arată roadele azi. Ești plină de energie și gata să rezolvi orice situație îți apare în cale. Există totuși câteva situații neprevăzute care ți se vor părea supărătoare. Conjunctura formată între Pluto și Săgetători o să te scoată la lumină. Pe plan profesional azi s-ar putea să întâmpini câteva neînțelegeri la locul de muncă. Ia atitudine și exprimă-ți clar punctul de vedere, dacă vrei să te faci înțeleasă cu succes. Trebuie să profiți de oportunitățile care îți ies în cale, la orizont te întâmpină o săptămână cu multe provocări.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Gemenii sunt plini de viață, iar acest lucru o să-i molipsească și pe cei din jurul lor. Astăzi te vei bucura de compania prietenilor pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Fără să vrei, vei fi centrul atenției cu ajutorul energiei tale. Acest lucru te va face să te simți extrem de relaxată și te vei bucura de fiecare moment. Horoscopul zilei de 9 mai 2021 anunță că este timpul perfect să-ți încarci bateriile pentru zilele ce vor urma.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești visătoare azi, iar acest lucru se resimte în lucrurilor pe care le ai de făcut. Nu reușești să te concentrezi pentru a duce la bun sfârșit sarcinile zilnice. Taurii se află în casa a III-a a comunicării și din acest motiv vei întâmpina dificultăți în exprimarea emoțiilor pe care le trăiești. Luna, planeta ta guvernantă, formează o conexiune importantă cu Saturn în casa a VIII-a a economiilor și te va ajuta să-ți gestionezi mai bine finanțele. În plus, o să descoperi că este mult mai ușor decât credeai să începi să pui câțiva bani deoparte.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te confrunți cu probleme de gelozie, dar acest lucru nu te mai surprinde. Lipsa de atenție din partea partenerului continuă să te supere și astăzi. Din această cauză este posibil să te simți toată ziua în conflict cu cei din jurul tău. Mintea ta are nevoie de odihnă pentru a putea lua deciziile corecte. Încearcă să te liniștești și să privești imaginea de ansamblu, înainte să te superi din nou pe lucrurile mărunte care ți se întâmplă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Energia zilei este vibrantă pentru Fecioare, care se simt din nou încrezătoare. Te concentrezi mai mult pe tine și acorzi mai multă atenție lucrurilor care te preocupă. Conjunctura astrală te face să te simți visătoare și melancolică în a doua parte a zilei. Ultimile oportunități financiare care s-au ivit în calea ta, încep să-ți ofere roadele mult așteptate. Este o zi minunată să faci câteva investiții pentru pasiunile tale și să-ți organizezi agenda pentru perioada următoare, anunță Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul zilei de 9 mai 2021 vine cu vești bune pentru Balanțe. Ești în cea mai bună formă a ta și acest lucru se reflectă asupra corpului tău. În plus, vei obține în cele din urmă șansa de a pleca în vacanța mult dorită. Totuși, încearcă să nu lasi călătoria la voia întâmplării. Intuiția ta te va ghida pe tot parcursul zilei să faci cele mai potrivite alegeri pentru perioada următoare. Ai încredere în astre, ți-au pregătit doar lucruri bune.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Conjunctura astrală dintre Uranus și Marte aduc noi provocări pentru tine. Pe plan emoțional te simți puțin melancolică față de o iubire neîmpărtășită. Ti-ar prinde foarte bine să-ți iei o zi liberă, doar pentru tine. Sunt câteva lucruri din trecut pe care nu le-ai rezolvat, ce ar putea să te supere pe termen lung. Învață să fii mai deschisă în fața sentimentelor tale și acceptă ajutorul atunci când acesta ți se oferă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna împreună cu Venus au intrat în casa a III-a a comunicării, așa că te vei simți gata să-i cucerești pe cei din jur cu vorbele tale. Cu toate acestea, nu uita că oamenii au nevoie mai întâi de fapte. Nu neglija obligațiile pe care ți le-ai luat și ai grijă să-ți îndeplinești promisiunile. Te-ar ajuta mult dacă ai lua legătura cu o prietenă veche, ea s-ar putea să cunoască calea rezolvării problemelor tale. Chiar dacă te îndoiești de forțele proprii, cei din jurul tău sunt convinși că deții secretul reușitei tale. Dă-ți timp să înțelegi schimbările din viața ta, iar rezultatele nu vor înceta să apară, anunță Techasli.com

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii sunt într-o formă minunată astăzi. Te-ai trezit plină de energie, iar acest lucru te va ajuta pe tot parcursul zilei. Este momentul oportun să te avânți în necunoscut. În ultima vreme ai ales confortul și ai lăsat să treacă pe lângă tine oportunitățile. Încearcă totuși să nu-ți grăbești deciziile și să cântărești situația înainte de a lua o hotărâre finală. Horoscopul zilei de 9 mai 2021 anunță lucruri bune pentru Capricornii dornici să încerce experiențe noi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Conjuncția dintre Marte și Uranus te vor ajuta să ai parte de energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Încearcă să nu te suprasoliciți cu munca. Este o perioadă sensibilă și ai nevoie să te relaxezi. Pe plan emoțional o să reușești să detensionezi câteva conflicte mai vechi. Pluto te va ghida și îți va conferi încredere să-ți urmezi intuiția.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A venit timpul să primești acele vești bune pe care le-ai așteptat. Ziua ta va fi completată de câștiguri financiare care vin pe neașteptate. Cu ajutorul energiei tale vibrante o să reușești să atragi atenția tuturor, iar acest lucru te va ajuta pe viitor. În plus, vei fi în cele din urmă observată de către persoana pe care o admiri de ceva vreme în secret. Reflectă la reușitele de tale și învață să fii mai încrezătătoare în tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×