Reclamă

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022. Taurii vor intra în discuții neplăcute. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022 spune că Taurii se vor confrunta cu o serie de bârfe în jurul lor. De cele mai multe ori e indicat stai departe de aceste situații, dar se pare că acum nativii acestei zodii sunt nevoiți să rezolve anumite situații. Cu toate acestea, astrele le recomandă să fie precauți și să nu intre în conflicte.

Publicat: 8 octombrie 2022, 1:00

Gemenii întâmpină o serie de dificultăți în a păstra anumite limite în viața lor în această perioadă. Pentru a reduce astfel de situații neplăcute, astrele recomandă o reuniune. Doar față în față se pot discuta anumite subiecte mai incomode.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022 spune că astrele îi sfătuiesc pe nativii zodiacului să fie mai permisivi cu cei din jur. De cele mai multe ori, e recomandat să se treacă cu vederea anumite situații, iar trecutul să fie dat deoparte. Cu toate acestea, pentru evoluție, anumite subiecte trebuie discutate și soluționate. Se pare că ziua aceasta vine cu mai multe provocări pentru zodiile de foc, dar și pentru cele de pământ.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Deși ziua poate începe cu o atmosferă mai puțin prietenoasă, vei începe să te simți energică imediat ce Luna intră în semnul tău. Acest climat cosmic va arunca un plus de noroc în direcția ta, așa că să nu mire dacă vei avea parte de câștiguri financiare. Acest schimb ceresc este, de asemenea, gata să amplifice în mod semnificativ popularitatea. Nu uita să petreci timp în aer liber, deoarece vei avea nevoie de singurătate pentru a sorta gândurile și obiectivele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022 spune să nu te mire dacă te trezești cu niște bârfe în jurul tău azi. Aceste vibrații ar putea stârni dramă în cercul tău de prieteni și s-ar putea să fii chemată să descurci câteva situații pentru oamenii dragi ție. O mână de ajutor de la Jupiter te poate ajuta să te conectezi și să îți extinzi conexiunile, așa că nu te teme să discuți cu cei din jur despre situațiile pe care le întâmpini, menționează Astrology.com.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

S-ar putea să ai dificultăți în menținerea granițelor în această dimineață. Vei observa o schimbare până la mijlocul dimineții, când Luna intră în Berbec, energizând corpul și mintea. Asigură-te că aduni familia pentru o masă copioasă, dar încearcă să păstrezi atmosfera incitantă, aducând în discuție subiecte tabu sau provocându-i pe la un joc de grup.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Oferă-ți spațiu pentru mediere de pace și liniște în această dimineață. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a comunica cu cealaltă parte și pentru a te vindeca emoțional. Asigură-te că te apleci în latura ta mistică. Cu toate acestea, atmosfera se va schimba semnificativ până la mijlocul dimineții, când Luna intră în Berbec de foc, creând o atmosferă mai serioasă. O mână de ajutor de la Jupiter expansiv îți poate permite să ai parte de stabilitate, oferind totodată și o oportunitate de a lucra în mod constant pentru a-ți dezvolta dorințele, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ia-ți un moment pentru meditație și introspecție când te trezești. În timp ce Luna își încheie călătoria prin Pești și sectorul hărții tale care guvernează transformarea. Această poziție de luminare este perfectă pentru a da drumul emoțiilor. Aura ta va beneficia de o strălucire suplimentară, pe măsură ce orele continuă să treacă și Luna se apropie de Jupiter. Acest schimb ceresc va avea loc în sectorul diagramei tale care guvernează spiritualitatea, spune Horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Visele ciudate te-ar putea lăsa să te învârți la primele ore ale dimineții prin casa. Luna Pești se confruntă cu Mercur, amenințându-ți odihna nopții. Din fericire, rezistența ta va crește până la răsărit, când Luna intră în Berbec, ajutându-te să te scuturi de pe orice pânză de păianjen care s-ar fi putut aduna în jurul tău. O vibrație bună își va face simțită prezența pe măsură ce Luna se îndreaptă spre Jupiter în această după-amiază. E un moment minunat pentru a te conecta cu cei dragi la un nivel profund și filozofic.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Psihicul tău poate face praf niște vise destul de dure în această dimineață, în timp ce Luna Pești se confruntă cu Mercur. Din fericire, vibrația va crește semnificativ până la mijlocul dimineții, când luna intră în Berbec, oferindu-ți șansa de a-ți recupera armonia în inima ta. O energie pasională și romantică se va așeza pe această locație lunară, făcându-l un moment minunat pentru a acorda prioritate vieții tale amoroase. Chiar dacă în prezent ești singură, romantismul va fi în aer, așa că asigură-te că te răsfeți așa cum se cuvine, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

În ultimul timp ai trecut printr-o stare destul de ciudată. Partenerul de cuplu a fost alături de tine în fiecare clipă și te-a înțeles perfect. E foarte importantă odihna pentru tine în această perioadă. Oricât de importante ar fi sarcinile din plan profesional, nu uita să dai atenție și trăirilor. Pentru a parcurge toți pașii pe care ți i-ai propus, starea psihică trebuie să fie impecabilă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Te vei simți confortabilă și în pace în patul tău. Din fericire, vei începe să-ți recâștigi exuberanța. Luna intră în Berbec, încurajându-te să ieși și să te distrezi puțin. Această plasare a luminii v-a declanșa partea aventuroasă, mai ales după-amiaza când luna și Jupiter se întâlnesc. Vei beneficia, de asemenea, de un impuls cosmic al popularității. E un moment bun pentru a susține orice proiecte creative la care ai lucrat. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să câștigi atenția cuiva asupra căruia ai fost atentă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Mintea ta poate zăbovi în tărâmurile viselor după ce te-ai trezit deja. Luna face pașii finali prin Peștii în ceață și a treia casă solară. Folosește această energie ca o scuză pentru a aborda dimineața cu ușurință, poate cu o sesiune de meditație. Energia din casa ta va deveni mai plină de viață până la mijlocul dimineții. Luna își face drum în Berbec și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă, spune horoscopul zilei de 9 octombrie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Energia din casa ta va deveni animată până la mijlocul dimineții, pe măsură ce Luna face drum în Berbec și în sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă. Folosește plasarea luminii ca motivație pentru a anima atmosfera spațiului tău deschizând câteva ferestre și făcând o binecuvântare a casei. Simte-te confortabilă în mediul în care stai. Starea de bine te poate ajuta să treci peste orice fel de obstacol îți iese în cale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nu te simți vinovată dacă vrei să te deconectezi de responsabilitățile tale. Luna face pașii finali prin semnul tău înainte de a intra în Berbec. Această schimbare îți va da dispoziția necesară pentru activitățile preferate, așa că nu te simți vinovată că te relaxezi în pijamalele preferate. Nu trebuie să-ți pară rău că ai cheltuit puțin din banii câștigați cu greu, dar amintește-ți să păstrezi un buget rezonabil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×