Reclamă

Imagine rară cu fiul Mariei Sharapova. Micuțul Theodore are aproape doi ani și este adorabil

O imagine rară cu fiul Mariei Sharapova a fost surprinsă de fotografi în Manhattan Beach. De când a devenit mamă, fosta sportivă a fost extrem de discretă cu viața ei personală și rare au fost momentele în care l-a arătat fanilor pe micuțul ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 aprilie 2024, 7:09

Cu toate acestea, recent fotografii au surprins-o pe vedetă alături de micuțul Theodore și de mama sa, Yelena. Se pare că cei trei au profitat de vremea frumoasă de afară și au petrecut timp de calitate în aer liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine rară cu fiul Mariei Sharapova

Maria Sharapova a devenit mamă în luna iulie a anului 2022. Vedeta și-a mai bucurat fanii cu imagini cu băiețelul ei, dar ocaziile au fost destul de puține față de dorințele fanilor.

Acum însă, micuțul Theodore a fost pozat în toată splendoarea lui. El stătea liniștit în căruț, în timp ce era plimbat de bunica sa. Fosta campioană la tenis feminin este logodită din decembrie 2020 cu omul de afaceri Alexander Gilkes.

Acum, ea a fost pozată cu inelul de logodnă pe degetul inelar, dar într-o ținută destul de casual. Sharapova purta un trening negru, avea părul prins în vârful capului într-un coc lejer. Ținuta a fost asortată cu o pereche de pantofi sport albi și o pereche de ochelari de soare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Fiul Mariei Sharapova în căruț
Cu toate acestea, recent fotografii au surprins-o pe vedetă alături de micuțul Theodore și de mama sa, Yelena / Profimedia Images

Mama sportivei purta tot un trening, dar de culoare bej și o șapcă albă pe cap. Micuțul Theodore purta pantaloni gri de trening, o jachetă multicoloră și pantofi sport albi cu detalii colorate.

Cu cine s-a iubit Maria Sharapova în trecut

Reclamă

Maria Sharapova și omul de afaceri de origine britanică Alexander Gilkes au început să aibă o relație în anul 2018. Doi ani mai târziu ei și-au dus relația la un alt nivel și au anunțat că s-au logodit.

Fosta sportivă a mai fost logodită în trecut cu un jucător de baschet de origine slovenă Sasha Vujacic. Deși relația lor părea că se va termina cu o căsătorie, cei doi s-au despărțit în 2012, la un an de la logodnă.

Maria Sharapova a avut o relație și cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov între 2012 și 2015. Cu toate acestea, acum Maria Sharapova și-a găsit fericirea în brațele lui Alexander Gilkes, mai mare cu șapte ani decât ea.

Fosta tenismenă și omul de afaceri și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu la Gala Met 2019. Gilkes a cerut-o în căsătorie pe Sharapova în decembrie 2020. El i-a oferit un inel de logodnă cu diamante în valoarea de 300.000 de lire sterline.

El este bărbatul care a convins-o să renunțe la terenul de tenis și la carieră și să se dedice familiei.

„Cum lași în urmă singura viață pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de terenurile pe care te-ai antrenat de când erai mică. Jocul pe care îl iubești, unul care ți-a adus lacrimi nespuse și bucurii de nespus. Un sport în care ți-ai găsit o familie, alături de fani care s-au adunat în spate tău de mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că te rog să mă ierți. Tenis, îmi iau rămas bun”, a încheiat ea mesajul din ziua în care a anunțat că se retrage.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×