Reclamă

Maria Sharapova a născut. Fosta tenismenă și logodnicul ei, Alexander Gilkes, au devenit părinți

Maria Sharapova a născut. Fosta tenismenă a anunțat venirea pe lume a primului său copil, Theodore. Ea a publicat o poză cu nou-născutul alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes.

Publicat: 16 iulie 2022, 7:53

Sharapova, în vârstă de 35 de ani, și omul de afaceri britanic, în vârstă de 42 de ani, păreau că sunt în culmea fericirii în timp ce își țineau în brațele bebelușul. Imaginea a cucerit rapid inimile fanilor și ține primele pagini ale presei, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova a născut

Campioana rusă de Grand Slam, care s-a retras din tenis în 2020, a scris pe Instagram: „Cel mai frumos, provocator și plin de satisfacții cadou pe care micuța noastră familie l-ar putea cere”.

Anterior, ea a dat vestea despre sarcina ei la cea de-a 35-a aniversare, pe data de 19 aprilie, postând tot pe Instagran o imagine în care își dezvăluia burtica de gravidă la plajă.

Maria a scris atunci: „Începuturi prețioase!!! Să mănânc tortul de ziua mea în doi a fost întotdeauna specialitatea mea”, la descrierea unei poze cu ea în care își etala cu mândrie burtica la plajă.

Reclamă

Maria și Alexander și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu la Gala Met 2019. Omul de afaceri britanic a cerut-o în căsătorie pe Sharapova în decembrie 2020. El i-a oferit un inel de logodnă cu diamante în valoarea de 300.000 de lire sterline.

„Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa, @gilkesa”, a scris Maria, care și-a anunțat logodna pe Instagram.

Vorbind cu MSN.com în septembrie 2021, Maria a recunoscut la acea vreme că perechea „nu a stabilit o dată” pentru nuntă. Evenimentul a fost amânat din cauza a „atât de multe incertitudini” pe fondul pandemiei de coronavirus.

Reclamă

„De fapt, nu am discutat încă. Vrem ca prietenii și familia noastră să fie confortabil într-un mediu. Să nu simtă că sunt obligați să participe la ceva” a explicat ea.

Cine e Alexander Gilkes, logodnicul fostei tenismene

Alexander, care a absolvit la Eton College și la Universitatea din Bristol, este co-fondatorul studioului Squared Circles.

Din 2011 până în 2018, a fost președintele și co-fondatorul casei de licitații online de artă și colecție Paddle 8. Acesta a demisionat când casa a fost vândută către The Native.

În alte momente esențiale ale carierei, Alexander a servit ca licitator pentru licitații, inclusiv pentru Raising Malawi al Madonna și fundația SIDA a lui Elton John. Omul de afaceri a mai fost căsătorit o dată cu creatorul de modă Misha Nonoo.

Cei doi s-au căsătorit la Veneția în 2012, iar în 2016 au apărut primele informații despre despărțirea lor. Divorțul a fost finalizat în vara lui 2017.

Viața Mariei a suferit o serie de schimbări în ultimii doi ani, inclusiv retragerea din tenis în februarie 2020.

Într-o declarație publicată pentru Vanity Fair, sportiva a scris că „își ia rămas bun” de la sportul care a făcut-o un nume cunoscut.

„Cum lași în urmă singura viață pe care ai cunoscut-o vreodată? Cum te îndepărtezi de terenurile pe care te-ai antrenat de când erai mică. Jocul pe care îl iubești, unul care ți-a adus lacrimi nespuse și bucurii de nespus. Un sport în care ți-ai găsit o familie, alături de fani care s-au adunat în spate tău de mai bine de 28 de ani? Sunt nouă în asta, așa că te rog să mă ierți. Tenis, îmi iau rămas bun”, a încheiat ea mesajul din ziua în care a anunțat că se retrage.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×