Reclamă

Imagini cu Simona Halep din ziua căsătoriei cu Toni Iuruc. Sportiva este superbă

Imagini cu Simona Halep din ziua căsătoriei cu Toni Iuruc au invadat rețelele sociale. Fanii sunt extrem de fericiți pentru marele eveniment din viața sportivei. De-a lungul timpului tenismena a declarat cât de fericită este alături de omul de afaceri și că îi mulțumește pentru tot.

Publicat: 15 septembrie 2021, 21:15 / Actualizat: 16 septembrie 2021, 7:42

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe data de 15 septembrie 2021. După mai bine de doi ani, cei doi au decis să-și unească destinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini cu Simona Halep din ziua căsătoriei cu Toni Iuruc

„E foarte frumos inelul și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja. Este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă realizată pe aeroportul Otopeni la întoacerea de la US Open.

Simona Halep, pe locul 13 WTA, a fost învinsă de Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3, la New York, în turneul US Open, ultimul mare turneu al anului 2021.

În ziua căsătoriei cu Toni Iuruc, frumoasa sportivă a ales o rochie crem cu dantelă, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Alegerea vestimentară a caracterizat-o pe Simona, ea făcându-se remarcată de-a lungul timpului prin simplitate și delicatețe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Atât coafura, cât și machiajul au fost la fel de simple. Extrem de delicate, ambele i-au pus în evidență trăsăturile frumoase ale chipului. În ziua nunții, Simona Halep a strălucit la propriu.

Dansul mirilor a fost și el unul superb. Pe contul de Instagram al Simonei a fost publicat un material video de câteva secunde în care se vede clar cât de bine se potrivesc cei doi și cât de special a fost dansul mirilor. Simona Halep radiază în brațele partenerului său, iar imaginile superbe cu greu pot fi descrise în cuvinte.

Reclamă

Dan Bitman a cântat melodia trupei Holograf, „Și dragostea mea”, iar Simona și Toni Iuruc au dansat pentru prima dată în calitate de soț și soție.

https://www.instagram.com/p/CT3PmvSKHHa/

Cum se va numi Simona Halep după căsătorie

Stere Halep, tatăl sportivei a anunțat și el săptămâna trecută că fiica sa se va căsători cu logodnicul ei de mai mult timp, Toni Iuruc. Este vorba despre cununia civilă. Ilie Năstase este primul care s-a dat de gol în fața presei despre căsătoria Simonei Halep. Simona și Toni Iuric s-au logodit în luna iunie a acestui an. Petrecerea a avut loc la câteva luni, la vila sportivei de la Izvorani.

Simona Halep a menționat mereu că emoțiile sunt diferite în viața personală față de emoțiile pe care le simte pe terenul de tenis.

Potrivit a1.ro, Simona Halep a încălcat una dintre tradițiile machedonilor și anume de a lua numele soțului. Tenismena își va păstra numele de familie și a luat și numele Iuruc. Astfel, tenismena se va numi după data de 15 septembrie 2021 Simona Halep – Iuruc.

Tot publicația mai sus menționată scrie că tenismena și omul de afaceri s-au cunoscut într-un club. De-a lungul timpului, apropiații celor doi au declarat că a fost dragoste la prima vedere. De atunci lucrurile s-au aranjat frumos între ei. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la turneul de tenis de la Wimbledon 2019. Atunci Halep a și câștigat marele trofeu al competiției.

Toni Iuruc i-a fost mereu alături iubitei sale și chiar a participat la brațul ei la cele mai importante evenimente din lumea sportului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×