Reclamă

Imagini rare cu Kate Middleton în costum de baie. Cum arăta Prințesa de Wales înainte de căsătoria cu Prințul William

Kate Middleton este una dintre cele mai elegante femei din întreaga lume. Prințesa de Wales este urmărită a fiecare pas, iar viitoare regină are apariții impresionante de fiecare dată. Stilul său este unul simplu, dar atrăgător prin eleganță și rafinament. Este greu de crezut că soția Prințului William obișnuia să meargă la plajă. Fotografii au distribuit imagini rare cu Kate Middleton în costum de baie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 august 2023, 6:22

Chiar și Prințesa de Wales obișnuia să se distreze din zori și până seara. Înainte să se căsătorească, aceasta obișnuia să iasă în oraș cu sora sa și cu grupul de prieteni. În anul 2006, Kate Middleton au mers împreună într-o vacanță de vis în Ibiza.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare cu Kate Middleton în costum de baie

Imagini rare cu kate Middleton în costum de baie au fost făcute publice. Fotografiile au fost realizate în timpul unei vacanțe din Ibiza, în anul 2006. Kate Middleton și Prințul William erau la începutul relației, însă dragostea plutea în aer pentru cei doi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un costum de baie alb din două piese
Kate Middleton a ales să facă plajă într-un costum de baie alb / Profimedia Images

E greu de imaginat o perioadă în care Prințul William și Kate Middleton petreceau în localurile de lux, fără responsabilitățile regale pe umerii lor. Înainte de a se angaja într-o viață de membrii ai Familiei Regale, Prințul și Prințesa de Wales au avut parte de călătorii impresionante, inclusiv o vacanță de vis în Ibiza.

Reclamă

În anul 2006, Kate și William au mers în casa de vacanță a lui Gary Goldsmith, unchiul prințesei de Wales. Acesta a oferit câteva informații despre excursia lor de atunci.

„Au fost plecați în larg cu barca. Alături de grupul de prieteni s-au distrat în localuri sau au făcut plajă. Au avut o experiență completă a ceea ce înseamnă viața în Ibiza și s-au simțit foarte bine”, a declarat Gary pentru publicația The Sun.

Unchiul Prințesei de Wales a mai declarat că nepoata sa și Prințul William erau apropiați de un Dj. Acesta l-ar fi învățat pe Prințul William cum să pună muzică în localuri. Tot el a declarat că viitorul rege este fan al muzicii house.

Reclamă

Cum se distrau Prințul și Prințesa de Wales înainte să se căsătorească

După ce a stat la plajă, Prințesa de Wales a mers alături de viitorul său soț într-un club. Aceasta s-a distrat alături de cel pe care îl iubește și de grupul de prieteni care a fost prezent.

Tony Truman, organizatorul petrecerii la care au fost prezenți Kate și William în 2006, a făcut declarații pentru People.

„Prințul William a venit în Ibiza și am avut plăcerea să-l ajut cu aranjarea planurilor pentru petrecere în timp ce se afla pe insulă cu Kate și grupul lor de prieteni. William este fan house, hip hop și R&B, în timp ce Kate iubește muzica rock. Kate poate dansa întreaga noapte. Prințesa i-a uimit pe toți dansând toată noaptea.”

Prințul William și partenera sa obișnuiau să se distreze fără a ține cont de părerile celor din jur. Lucrurile s-au schimbat complet după ce s-au căsătorit în anul 2011. Kate Middleton a devenit între timp un adevărat simbol al eleganței și rafinamentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×