Reclamă

Îți mai amintești de Jenny Humphrey din Gossip Girl? E de nerecunoscut la vârsta de 31 de ani

Îți mai amintești de Jenny Humphrey din Gossip Girl? Cu siguranță ai urmărit-o în celebrul serial. Taylor Momsen a obținut un rol memorabil în How The Grinch Stole Christmas la vârsta de șase ani, iar de atunci cariera ei a tot crescut.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 septembrie 2024, 4:07

Ajunsă la vârsta de 31 de ani, Taylor s-a retras un pic din lumina reflectoarelor și pare că are alte preocupări. Ea este ancorată acum în lumea modei și se dedică în mare parte și muzicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îți mai amintești de Jenny Humphrey din Gossip Girl?

Deși cei mai mulți oameni o știu din producțiile celebre în care a jucat, Taylor a făcut și modeling, semnând cu agenția renumită IMG la vârsta de numai 14 ani.

Pe lângă actorie și modeling, ea este și artistă, așa cum am spus și mai sus. Taylor este solista trupei rock The Pretty Reckless.

Momsen și-a făcut recent apariția la KidSuper’s Funny Business Comedy Fashion Show din New York. Actrița și-a afișat abdomenul lucrat perfect în sala de sport. Detaliul care a atras însă toate privirile a fost cel legat de bustul ei. Sânii erau lăsați la vedere, în timp ce mameloanele erau acopeite cu bucăți de bandă adezivă.

Taylor Momsen, cu bustul și abdomenul la vedere, la un eveniment de modă
Taylor a purtat o jachetă neagră cu imprimeu gri și pantaloni asorți pentru evenimentul de modă / Profimedia Images
Reclamă

Taylor a purtat o jachetă neagră cu imprimeu gri și pantaloni asorți pentru evenimentul de modă. Pantalonii atârnau suficient de jos pentru a lăsa la vedere lenjeria intimă, un alt detaliul care nu a părut să o deranjeze deloc pe Taylor.

Ținuta a fost asortată cu cizme cu platformă. Părul blond al vedetei a fost lăsat să cadă în valuri libere, în cascadă, pe spate și de jur împrejurul umerilor.

Ea s-a accesorizat cu mai multe coliere, iar unul dintre ele chiar ducea mai jos, spre decolteu.

Reclamă

Evenimentul la care Momsen a participat a fost o experiență unică NYFW, care a oferit un amalgam de emoții și activități pentru cei prezenți.

Desfășurat în timpul Săptămânii Modei de la New York și găzduit de Marlon Wayans, evenimentul a adunat comedianți pe scenă purtând haine din colecția de toamnă/iarnă 2024 a liniei de modă Kid Super.

Momsen a postat instantanee cu look-ul ei pe Instagram și s-a bucurat de eveniment: „Ochi curați și aspect murdar. Un timp grozav cu @kidsuper la unul dintre cele mai amuzante evenimente de modă la care am fost vreodată! Mulțumesc lui @dougieplaylist și întregii echipe pentru că m-au primit! @lovesac @puma @bfa @nyfw makeup”.

Taylor Momsen și-a început cariera la vârsta de 6 ani

Momsen avea doar șase ani când a obținut rolul lui Cindy Lou în Who în How The Grinch Stole Christmas. Filmul din anul 2000 a adus-o alături de legendarul actor Jim Carrey, care l-a interpretat pe Grinch.

De-a lungul timpului, Taylor a mai avut roluri și în Spy School, Underdog și Spy Kids 2: Island of Lost Dreams.

Din 2007 până în 2012, ea a jucat-o pe Jenny Humphrey în serialul Gossip Girl. Din 2009, ea este solista trupei rock The Pretty Reckless.

Într-un interviu acordat revistei Elle în august 2011, Momsen a dezvăluit că a renunțat la actorie pentru a se concentra asupra carierei sale muzicale.

„Am renunțat la Gossip Girl. Acum fac turnee și fac parte dintr-o trupă, cam asta e tot ce vreau să fac. Sper că voi putea face asta pentru tot restul vieții mele”, a dezvăluit ea atunci.

Pretty Reckless a lansat patru albume de studio, cel mai recent Death by Rock and Roll în 2021. Au lansat un album compilație, Other Worlds, în 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×