Reclamă

Izabel Goulart a fost fotografiată într-un costum de baie portocaliu. Modelul e tandru cu logodnicul său pe o plajă din St. Barts

Izabel Goulart a fost fotografiată într-un costum de baie portocaliu. Modelul e tandră cu logodnicul ei pe o plajă din St. Barts. Cei doi au fost fotografiați în timp ce petreceau timp de calitate unul cu celălalt.

Publicat: 8 ianuarie 2023, 6:37

Modelul, în vârstă de 38 de ani, a purtat un bikini portocaliu minuscul în timp ce se bronza. Chiar dacă a fost mereu atentă ca pielea ei să fie impecabilă, ea și-a arătat afecțiunea și pentru portarul de 32 de ani, în timpul evadării lor din Caraibe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Izabel Goulart a fost fotografiată într-un costum de baie portocaliu

Recent, cei doi, care s-au logodit de patru ani, s-au bucurat de mai multe vacanțe frecventate de celebrități. Chiar au purtat accesorii festive în timp ce se distrau pe plajă de Crăciun.

În timp ce stătea pe șezlongurile de pe plaja cu nisip alb, fostul înger Victoria’s Secret a îmbrăcat un bikini portocaliu strălucitor. L-a asortat cu un top fără bretele. Vedeta a atras din nou atenția cu posteriorul ei. Acesta face furori și după foarte mulți ani de când a devenit celebră.

Modelul de origine braziliană, care este cunoscut pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue, și-a protejat fața cu o pereche de ochelari de soare și o pălărie cu vizor.

Vezi mi multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Izabel Goulart, cu posteriorul la vedere, pe plajă
Modelul, în vârstă de 38 de ani, a purtat un bikini portocaliu minuscul în timp ce se bronza / Profimedia Images

La capitolul accesorii, ea a purtat doar inelul ei de logodnă, o pereche de cercei, un colier delicat și un lanț pentru abdomen, pentru ieșirea de la plajă.

În timpul petrecut pe plajă, frumusețea brunetă i-a oferit un sărut pasional logodnicului ei. Mai târziu, Izabel și-a înfășurat strâns brațele în jurul bărbatului care o face fericită.

Reclamă

Portarul Eintracht Frankfurt, care a jucat pentru echipa națională a Germaniei la Cupa Mondială FIFA 2022 din Qatar, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți bleumarin cu finisaj lucios.

În timp ce se relaxa, Kevin a purtat de asemenea o pereche de ochelari cu rama neagră și lentile albastre.

Chiar dacă se aflau în comapania prietenilor, cuplul a continuat să stea întins unul lângă altul și a fost de nedespărțit tot timpul. La un moment dat, Goulart a fost pozată în timp ce i-a refăcut freza lui Trapp.

Cum s-au cunoscut cei doi

Izabel a devenit cunoscută după ce a fost remarcată în timp ce făcea cumpărături alături de mama sa. Aceasta a fost zărită de un agent de modele. La scurt timp a devenit una dintre cele mai bine plătite femei din lume. Izabel muncește din greu pentru a avea imaginea perfectă.

Izabel și Kevin s-au logodit în 2018. Cei doi sunt împreună de aproape un deceniu după ce s-au întâlnit la Paris în 2015.

La scurt timp după întâlnirea lor din Orașul Iubirii, cei doi au început să petreacă mai mult timp împreună. De atunci au rămas împreună. În iulie 2018, Goulart a postat pe Instagram inelul uimitor de logodnă și a anunțat că Kevin a cerut-o de soție.

Ea a scris atunci: „În curând voi fi doamna Trapp. Când îl întâlnești pe cel care îți schimbă viața în toate sensurile, atunci ești sigură că el este cel potrivit!”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×