Reclamă

Jenna Ortega a declarat că nu-și va vopsi niciodată părul blond. Cum a ajuns actrița din Wednesday la această decizie

Jenna Ortega a declarat că nu-și va vopsi niciodată părul blond. Actrița din Wednesday nu vrea să se conformeze „standardelor” din industria de la Hollywood. Artista a oferit un interviu pentru publicația Harper’s Bazaar.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 noiembrie 2023, 6:27

Vedeta, în vârstă de 21 de ani, a pozat pentru coperta revistei, dar a oferit și un interviu plin de sinceritate. Jenna a fost mai sinceră ca niciodată și a abordat multe subiecte legate de aspectul său fizic. Vedeta din serialul Wednesday este decisă să nu renunțe la imaginea ei de dragul de a se încadra în cererile actuale din lumea filmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jenna Ortega a declarat că nu-și va vopsi niciodată părul blond

Jenna Ortega este de părere că multe persoane din cercul său nu au avut „cele mai bune interese” în ceea ce privește cariera ei ca actriță. Acesta spune că refuză să se conformeze anumitor standarde din industria filmului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment / Profimedia Images

Mai mult, actrița a dezvăluit că a pierdut multe oportunități din cauza faptului că nu vrea să-și schimbe imaginea.

Reclamă

„Cariera mea a fost de-a lungul timpului în mâinile multor oameni. Fac meseria acesta de la o vârstă fragedă și este greu să te ocupi singur. Am lucrat cu mulți indivizi care poate nu au avut cele mai bune interese în ceea ce mă privește”.

„Ca un copil, mai tot timpul mi s-a spus ce ar trebui și ce nu ar trebui să fac. Oamenii mi-au spus mereu ce ar fi cel mai bine pentru mine, dar la final de zi am învățat că eu sunt cea care știe cel mai bine ce este pentru ea”, a citat publicația DailyMail.

Jenna spune că a pierdut de-a lungul carierei sale multe roluri.

Reclamă

„Atunci când ești mic primești roluri ca versiunea mai tânără a unui personaj. Am pierdut multe oportunități pentru că nu arătam într-un fel anume. Ar fi trebui să-mi vopsesc părul blond ca să pot să o joc pe Cenușăreasa.

Mi-am dat seama că nu vreau ca fetele să se uite la un ecran și să creadă că trebuie să se schimbe doar pentru a fi considerate frumoase”, a continuat vedeta în cadrul interviului pe care l-a oferit.

Ce spune Jenna Ortega despre viața sa din spatele ecranelor

Jenna Ortega a devenit cu adevărat cunoscută după ce a jucat-o pe Wednesday Addams. Primul sezon al seriei a fost un real succes, iar filmările pentru cel de-al doilea sezon sunt deja anunțate de producători. Jenna a povestit despre cum s-a schimbat viața sa după succesul serialului.

„Am simțit multă presiune. Oamenii aveau tot felul de opinii cu privire la modul în care ar trebui să celebrez acest moment. Mulți m-au condamnat să merg la o petrecere, să ies într-un club, dar acesta nu e genul meu de distracție. Îmi place să am parte de liniște”.

Jenna a apărut la tot mai multe evenimente publice după ce s-a încheiat difuzarea primului sezon din serialul de succes, a scris Marca.

Acesta a încercat să rămână activă în mediul online și să fie transparentă cu admiratorii săi. Actrița nu a vrut să dezvăluie foarte multe detalii cu privire la cel de-al doilea sezon al seriei. Fanii așteaptă cu nerăbdare să o vadă din nou pe micile ecrane. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×