Reclamă

Regizorul Steven DeKnight o critică pe Jenna Ortega. Ce declarații a făcut despre actrița din Wednesday

Publicațiile internaționale susțin că regizorul Steven DeKnight o critică pe Jenna Ortega. Acesta a vorbit despre actrița din Wednesday într-un interviu pe care l-a oferit recent. Stene nu a colaborat până la acest moment cu Jenna pentru niciun proiect, relatează presa internațională.

Publicat: 27 martie 2023, 6:35

Steven DeKnight și-a făcut o părere despre Jenna Ortega chiar dacă nu a avut ocazia să colaboreze cu ea. Steven a numit-o pe Jenna ”un talent uimitor” la doar o săptămână după ce acesta a declarat că actrița are ”o personalitate toxică”. Criticile dure le-a pus pe seama ”unei situații nefericite”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regizorul Steven DeKnight o critică pe Jenna Ortega

Steven DeKnight nu a lucrat cu Jenna Ortega înainte de a face aceste declarații despre actriță. Regizorul și-a dat cu părerea despre vedetă în urma unui interviu în care a urmărit-o.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o scenă a serialului Wednesday în care cântă la violonce
Wednesday este unul dintre cele mai urmărite seriale de la acest moment / Profimedia Images

Jenna a apărut într-un podcast unde a declarat că a schimbat replicile din serialul Wednesday fără să ceară aprobarea scenariștilor. La acel moment actrița a spus despre ea însăși că a dat dovadă de ”lipsă de profesionalism”.

Reclamă

”Au fost momente în care am schimbat replicile direct în timpul filmărilor. Apoi a trebuit să stau de vorbă cu scenarștii și să le explic de ce am schimbat anumite lucruri. A trebuit să explic de ce unele replici mi se păreau complet nepotrivite”.

Regizorul a intervenit pe Twitter și a răspuns la declarațiile făcute de Jenna. Acesta a scris în mediul online că vedeta are un comportament ”toxic”. Regizorul a criticat-o pe Jenna pentru modul în care a ales să se comporte pe platourile de filmare. Acesta a scris ulterior: ”viața este prea scurtă pentru a lucra cu astfel de oameni”.

Fanii actriței au încercat să o apere pe aceasta în mediul online. Regizorul s-a văzut nevoit să-și schimbe declarațiile. Ulterior acesta a declarat că Jenna este cu adevărat talentată, însă s-a pus singură într-o situație delicată”.

Reclamă

Ce spune Jenna Ortega despre implicarea sa în serialul Wednesday

Jenna Ortega a declarat recent că și-a rescris replicile din serialul Wednesday. Aceasta a luat mai multe decizii fără să-i informeze pe scenariști. Nu au fost singurele momente în care Jenna a ales să improvizeze. Scena dansului nu a fost planificată anterior.

Jenna a avut libertate deplină în alegerea mișcărilor de dans. Ortega și-a dorit o interpretare personală și autentică a personajului Wednesday.

”Au fost momente când citeam replicile și îmi dădeam seama că nu se potriveau cu imaginea personajului. Când am semnat să joc în serial nu am primit tot scenariul.”

”A fost nevoie să iau atitudine. Am încercat să-mi protejez personajul. Nu puteam să-i spun povestea fără să mă implic emoțional. Interpretarea mea ar fi fost una plictisitoare și fără sens”.

Jenna spune că a lucrat foarte bine pe parcursul filmărilor cu Tim Burton. Actrița care a interpretat-o pe Wednesday le-a promis fanilor că se vor revedea în noi aventuri în cel de-al doilea sezon al seriei.

Tim Burton a anunțat reînnoirea seriei Wednesday pentru un al doilea sezon, însă data oficială de lansare nu a fost comunicată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×