Reclamă

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme. Cele două s-au bucurat de înghețată și timp de calitate împreună

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme. Cele două s-au bucurat de înghețată și timp de calitate împreună. Deși are un program încărcat, JLo face tot cea poate pentru a fi alături de copiii ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 aprilie 2024, 7:51

Recent, cântăreața „Can’t Get Enough”, în vârstă de 54 de ani, a pozat pentru un selfie cu Emme Maribel Muniz și o prietenă de familie, în timp ce se bucurau e un răsfăț dulce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme

„Pauza de primăvară”, a descris Lopez fotografia de pe Instagram. În poză, trio-ul de fete era numai un zâmbet și părea că se bucură din plin de înghețata lor.

Fratele geamăn al lui Emme, Maximilian „Max” David Muniz, nu a fost fotografiat alături de cele trei. Lopez îi are pe cei doi copii din relația cu fostul soț Marc Anthony.

La începutul acestei săptămâni, Lopez și Emme au petrecut ceva timp împreună. El au fost într-o excursie pe Broadway pentru a vedea Merrily We Roll Along în New York.

Reclamă

Pe lângă faptul că au văzut muzicalul, cele două au cunoscut și câțiva dintre actorii piesei. Actrița Shotgun Wedding a publicat fotografii într-un carusel Instagram cu aventurile zilei. Într-una dintre poze, Emme a fost îmbrățișată de membrul distribuției Jonathan Groff.

Emme a pozat și în culise, iar fanii au apreciat imediat imaginile.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 16 ani

Reclamă

Gemenii lui Lopez și-au sărbătorit recent cea de-a 16-a aniversare. Pentru ziua lor de naștere, familia și unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lor și-au făcut bagajele și s-au îndreptat spre Japonia.

„16 🥥🥥 Călătorie de ziua de naștere 2024 🤍🤍”, a subtitrat Lopez pe Instagram Reel din data de 22 februarie.

O recapitulare a vacanței speciale i-a arătat pe copii jucându-se, luând masa într-un restaurant, explorând orașul și îmbrățișând cultura japoneză.

Aceste imagini cu copiii lui Jennifer Lopez sunt rare în mediul online. Artista a fost sinceră și a vorbit deschis despre luptele copiilor ei cu faptul că au părinți atât de faimoși: „Nu ei au ales asta.”.

Într-un interviu pentru Variety, Lopez a dezvăluit că copiii ei preferă muzica ei mai veche decât noile lansări.

Vorbind cu publicația, vedeta și-a amintit de o perioadă în care era acasă cu copiii ei în timp ce era pornit un vechi album de-ale sale.

„Au întrebat dacă eu sunt cea care cântă și am zis da, că este un album pe care l-am făcut acum 18 ani. Le-am cântat o altă melodie și i-am întrebat dacă le-a plăcut, iar ei au spus da și le-am spus că sunt piese scrise de mine.”

„Și apoi ei spun că le place asta mai mult decât muzica pe care o fac acum.”

JLo a spus în trecut că copiii ei nu sunt prea dornici să iasă cu ea în public din cauza presei care e mereu pe urmele ei. Adolescenții își doresc o viață liniștită, normală, fără să crească în lumina reflectoarelor. Se pare că aceștia preferă să iasă mai mult cu Ben Affleck, decât cu mama lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×