Reclamă

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme. Cele două s-au bucurat de înghețată și timp de calitate împreună

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme. Cele două s-au bucurat de înghețată și timp de calitate împreună. Deși are un program încărcat, JLo face tot cea poate pentru a fi alături de copiii ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 aprilie 2024, 7:51

Recent, cântăreața „Can’t Get Enough”, în vârstă de 54 de ani, a pozat pentru un selfie cu Emme Maribel Muniz și o prietenă de familie, în timp ce se bucurau e un răsfăț dulce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a publicat o fotografie cu fiica sa, Emme

„Pauza de primăvară”, a descris Lopez fotografia de pe Instagram. În poză, trio-ul de fete era numai un zâmbet și părea că se bucură din plin de înghețata lor.

Fratele geamăn al lui Emme, Maximilian „Max” David Muniz, nu a fost fotografiat alături de cele trei. Lopez îi are pe cei doi copii din relația cu fostul soț Marc Anthony.

La începutul acestei săptămâni, Lopez și Emme au petrecut ceva timp împreună. El au fost într-o excursie pe Broadway pentru a vedea Merrily We Roll Along în New York.

Reclamă

Pe lângă faptul că au văzut muzicalul, cele două au cunoscut și câțiva dintre actorii piesei. Actrița Shotgun Wedding a publicat fotografii într-un carusel Instagram cu aventurile zilei. Într-una dintre poze, Emme a fost îmbrățișată de membrul distribuției Jonathan Groff.

Emme a pozat și în culise, iar fanii au apreciat imediat imaginile.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 16 ani

Reclamă

Gemenii lui Lopez și-au sărbătorit recent cea de-a 16-a aniversare. Pentru ziua lor de naștere, familia și unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lor și-au făcut bagajele și s-au îndreptat spre Japonia.

„16 🥥🥥 Călătorie de ziua de naștere 2024 🤍🤍”, a subtitrat Lopez pe Instagram Reel din data de 22 februarie.

O recapitulare a vacanței speciale i-a arătat pe copii jucându-se, luând masa într-un restaurant, explorând orașul și îmbrățișând cultura japoneză.

Aceste imagini cu copiii lui Jennifer Lopez sunt rare în mediul online. Artista a fost sinceră și a vorbit deschis despre luptele copiilor ei cu faptul că au părinți atât de faimoși: „Nu ei au ales asta.”.

Într-un interviu pentru Variety, Lopez a dezvăluit că copiii ei preferă muzica ei mai veche decât noile lansări.

Vorbind cu publicația, vedeta și-a amintit de o perioadă în care era acasă cu copiii ei în timp ce era pornit un vechi album de-ale sale.

„Au întrebat dacă eu sunt cea care cântă și am zis da, că este un album pe care l-am făcut acum 18 ani. Le-am cântat o altă melodie și i-am întrebat dacă le-a plăcut, iar ei au spus da și le-am spus că sunt piese scrise de mine.”

„Și apoi ei spun că le place asta mai mult decât muzica pe care o fac acum.”

JLo a spus în trecut că copiii ei nu sunt prea dornici să iasă cu ea în public din cauza presei care e mereu pe urmele ei. Adolescenții își doresc o viață liniștită, normală, fără să crească în lumina reflectoarelor. Se pare că aceștia preferă să iasă mai mult cu Ben Affleck, decât cu mama lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×