Reclamă

Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie verde. Vedeta a fost surprinsă la o petrecere alături de Ben Affleck

Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie verde. Artista a fost surprinsă de fotografi în timp ce mergea la o petrecere privată. Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit aniversarea lui Pia Miller. Modelul internațional a împlinit vârsta de 40 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 octombrie 2023, 6:33 / Actualizat: 31 octombrie 2023, 9:39

Cântăreața de peste hotare a întors toate privirile asupra sa. Jennifer a strălucit întreaga seară și s-a distrat alături de cercul de prieteni. Soțul divei s-a asigurat că poartă un costum elegant și nu își dezamăgește soția cu alegerile făcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie verde

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au aflat pe lista de invitați a unei petreceri private. Pia Miller și-a celebrat aniversarea alături de prietenii apropiați. Pia și soțul ei, Patrick Whitesell, sunt foarte apropiați de JLo și Affleck.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

JLo și Affleck s-au aflat și printre invitații de la nunta modelului de anul trecut. Jennifer s-a asigurat că are parte de o imagine de neuitat. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie verde, mulată. Cântăreața latino a ales să poarte și un palton alb care să o ferească de vremea rece.

Reclamă

Ulterior, Jenny From the Block și-a dat haina jos și a pozat la petrecerea organizată de prietena sa. Câteva fotografii au fost distribuite și în mediul online, scrie DailyMail.

JLo și-a lăsat bustul generos la vedere. În timp ce în cea de-a doua fotografie și-a expus posteriorul de invidiat. Alături de imagine vedeta a lăsat un mesaj dedicat soțului său.

Diva a vrut să le arate fanilor cum se distrează cu soțul ei. Ben a fost grijuliu cu soția sa și s-a asigurat că aceasta este condusă la petrecere în siguranță.

Reclamă

Jennifer Lopez este atentă la stilul său de viață

Jennifer Lopez este foarte atentă când vine vorba de stilul ei de viață. Chiar dacă Jennifer Lopez a strălucit într-o rochie verde la o petrecere, aceasta susține că are un program de somn foarte bine pus la punct. Vedeta își prioritizează momentele de odihnă pentru a se putea menține mereu în formă.

Cântăreața este la fel de atentă și la alimentația sa. JLo se asigură că are un meniu sănătos și că face sport în mod regulat. Diva este pozată deseori la repetiții sau în sala de dans. Recent, Jennifer a făcut senzație atunci când a realizat un pictorial în lenjerie intimă.

Cântăreața latino a colaborat cu un brand celebru. Imaginile au făcut rapid înconjurul internetului, mai ales că dica a fost pozată de mai multe ori în ultima lună mergând la un fast-food. Apropiații cântăreței spun că aceasta încearcă să-și impresioneze soțul, motiv pentru care ar fi adoptat unele dintre obiceiurile lui Ben Affleck.

La 54 de ani, Jennifer continuă să arate incredibil. Deși aceasta consumă uneori fast-food, cântăreața rămâne atentă în ceea ce privește echilibrul alimentar.

Cum îl impresionează JLo pe Ben Affleck

Experții în limbaj corporal au mai spus că Jennifer și-a schimbat atitudinea în ultima perioadă. Cântăreața a avut mai multe „ieșiri agresive” în public. Aceasta s-ar fi certat cu mai mulți fotografi și ar fi atras atenția asupra sa atunci când a ieșit în public.

Acest tip de comportament nu îi este străin lui Ben Affleck. Sursele spun că Jennifer încearcă să se impună în fața soțului său, motiv pentru care își schimbă atitudinea atunci când apare în public.

Fanii se tem că vedeta și-ar putea strica imaginea din cauza „ieșirilor” pe care le-a avut în ultima vreme. Se pare că dragostea o face pe Jennifer să ia decizii mai puțin potrivite pentru imaginea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×