Reclamă

Jennifer Lopez își comandă pantofi din România. Dana Iuga și Alina Popa au cucerit vedetele de la Hollywood cu creațiile lor

Jennifer Lopez își comandă pantofi din România. Artista a făcut senzație cu ținutele ei în timpul turneului de presă pentru noua ei comedie romantică, Marry Me. Vedeta de 52 de ani a atras toate privirile în Manhattan cu piese vestimentare sofisticate.

Publicat: 15 februarie 2022, 8:53

În ultimul timp, JLo a fost foarte ocupată cu promovarea filmului în care joacă alături de Owen Wilson și Maluma. Așa cum era de așteptat, artista a ales ținutele cele mai frumoase pentru a participa la evenimentele la care a fost invitată. Jennifer, care a participat și la The Ellen DeGeneres Show, a confirmat prin în direct că este „îndrăgostită” de Ben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez își comandă pantofi din România

Atunci când a mers în Manhattan, vedeta a optat pentru un pardesiu negru și o rochie midi gri. Și-a coafat părul lejer, a purtat ochelari de soare și a ales o pereche de pantofi care a atras toate privirile. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante. În mână a purtat o geantă de la un brand de lux.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, într-un pardesiu negru, în Manhattan
Vedeta de 52 de ani a atras toate privirile în Manhattan cu piese vestimentare sofisticate / Profimedia Images

Născută în lumina reflectoarelor, săptămâna aceasta Lopez a dezvăluit că știa la început că vrea să devină o vedetă de top cu mult înainte de a obține succesul în anii 1990.

Reclamă

„Am vrut doar să fac muzică. Am vrut să dansez pe scenă așa cum făceam la recitalurile mele de dans când aveam cinci și șase ani”.

JLo, care a devenit faimoasă ca actriță înainte de a deveni o vedetă pop cu hituri precum „Jenny From the Block” și „Love Don’t Cost a Thing”, a recunoscut că este încă uimită de succesul de care s-a bucurat în cariera ei din cauza faptului că a avut „începuturi umile”.

„Acesta a fost visul meu. Am putut să fac asta și să-mi câștig existența făcând asta. Și da, este încă uimitor pentru mine, pentru că vin de la începuturi umile, din Bronx.”

Reclamă

Dana Iuga și Alina Popa au cucerit vedetele de la Hollywood cu creațiile lor

Și pentru că mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de unde se îmbracă JLo, pe lângă casele de modă de lux, vedeta apreciază calitatea, lucrurile frumoase și bine făcute. Stilistul vedetei le-a contactat pe Dana Iuga și Alina Popa, două românce din Sibiu, care au creații ce nu au cum să treacă neobservate.

„Procesul pot să spun că a fost destul de simplu. Nu ne aşteptam, poate, nici noi. Pentru că ei ne-au văzut, ne-au plăcut, ne-au scris”, spune Alina Popa, manager de brand pentru Observator.

Brandul care a atras atenția vedetelor precum JLo, Heidi Klum sau Cardi B, a luat naștere în urmă cu opt ani. Munca și devotamentul le-au ajutat să devină recunoscute la nivel internațional, iar acum își văd visul cu ochii. Alina și Dana spun că și-au dat seama că au reușit atunci când le-a căutat stilistului lui Jennifer Lopez.

„Ne-a fost frică la început: am avut o grămadă, o grămadă de frici. Ne era frică inclusiv să postăm. Apoi ne-am descătuşat”, a povestit Dana Iuga, creator de modă. Aceasta se ocupă de partea creativă a conceptului ce a reușit să combine într-un mod perfect design-ul opincii românești cu elemente sexy din viața unei femei.

„Focusul sunt femeile care vor şi pot, care îndrăznesc”.

Potrivit observatornews.ro, cele două românce o vor încălța chiar și pe Beyonce în viitorul apropiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×