Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat masa la un fast-food din Los Angeles. Fotografii i-au surprins purtând discuții aprinse

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat masa la un fast-food din Los Angeles. Fotografii i-au surprins pe cei doi soți purtând discuții aprinse. Se pare că între aceștia ar exista tensiuni în ultima vreme. Apropiații cuplului au făcut mai multe dezvăluiri despre modul în care decurge căsnicia artistei cu actorul de la Hollywood.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 decembrie 2023, 12:07

Jennifer Lopez a fost surprinsă din nou la un fast-food. Soțul artistei a dus-o pe aceasta la un prânz rapid, iar ulterior a condus-o pe platourile de filmare. Cântăreața are un program aglomerat, iar reprezentanții divei spun că aceasta ar urma să joace în producția UnStoppable.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat masa la un fast-food din Los Angeles

Jennifer Lopez pare că nu mai ține cont de ceea ce alege să mănânce. În ultima vreme a fost văzută tot mai des luând masa la restaurante de tip fast-food.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck și Jennfier Lopez într-o mașină în timp ce staționează în fața unui fast-food
Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat masa la un fast-food din Los Angeles / Profimedia Images

De cele mai multe ori, cântăreața merge la fast-food alături de soțul ei, Ben Affleck. Pentru a compensa mesele nesănătoase, Jennifer petrece multe ore în sălile de fitness. Fotografii au pozat-o recent după un antrenament intens de la sală.

Reclamă

Artista pare că aibă un program destul de aglomerat. Imediat după ce a luat masa cu Ben Affleck, aceasta s-a îndreptat pe platourile de filmare. Jennifer a fost ulterior surprinsă la The Biltmore, un hotel de lux din Los Angeles.

Presa internațională scrie că Jennifer ar filma acolo pentru producția UnStoppable. Vedeta latino a fost pozată purtând o rochie neagră, mulată.

La ținută a asorta și o pereche de sandale cu toc. Apropiații artistei susțin că aceasta încearcă să se împartă cu succes între viața de familie și cariera de succes.

Reclamă

Presa a scris în trecut faptul că ar exista tensiuni în căsnicia ei cu Ben Affleck. Cu toate acestea, Jennifer a negat zvonurile potrivit cărora ar exista certuri în familia sa. De fiecare dată când alege să vorbească despre soțul ei, Jennifer are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Jennifer Lopez se pregătește pentru sărbătorile de iarnă

Câtăreața latino se pregătește în această perioadă pentru sărbătorile de iarnă. Pe conturile sale de social media, JLo a postat mai multe imagini din intimitatea casei sale. Aceasta a vrut să le prezinte fanilor săi bradul de Crăciun, scrie PageSix.

Paparazzi au surprins recent mai multe fotografii de la reședința divei. Aceasta a început deja să decoreze casa cu lumini pentru Crăciun. Jennifer pare încântată de această perioadă din an. Artista a împărățit cu fanii ei și câteva secrete în materie de frumusețe.

În perioada sărbătorilor de iarnă, JLo spune că adoră să poarte ruj roșu. Cântăreața s-a filmat în baia casei sale în timp ce își aplica rujul preferat. Soția lui Ben Affleck nu se ferește să vorbească despre produsele pe care le folosește. De-a lungul timpului, aceasta a învățat să-și facă singură machiajul.

De altfel, JLo are grijă să arate impecabil ori de câte ori iese din casă. Paparazzi o surprind deseori în ținute elegante. Diva nu renunță la glamour nici atunci când merge la sală. După cel mai recent antrenament, fotografii au pozat-o într-o rochie elegantă. Jennifer își dorește să rămână un exemplu pentru admiratoarele sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×