Reclamă

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”. Artista a fost sinceră cu publicul ei

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”. Artista internațională a fost sinceră cu publicul ei. Vedeta își promovează noul album și povestește despre suișurile și coborâșurile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului în relația ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 februarie 2024, 4:42

Jennifer Lopez susține că a fost întotdeauna o persoană disciplinată, cu o gândire analitică și o bună strategie de muncă. În ciuda faptului că și-a asumat multe riscuri în cariera sa, în viața personală nu a fost la fel de curajoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”

Jennifer Lopez a recunoscut public daptul că „viața ei cu Ben Affleck nu este perfectă”. Cântăreața a vrut să fie sinceră și să povestească mai multe despre mariajul ei cu Ben Affleck. Artista spune că este o persoană ambițioasă, dar nu este la fel când vine vorba de relații.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck și Jennifer Lopez la Globurile de Aur 2024
Ben Affleck și Jennifer Lopez au strălucit la Globurile de Aur 2024 / Profimedia Images

Jennifer a vorbit și despre proiectele sale profesionale pe care le-a început recent. De altfel, musicalul „This is Me Now…A Love Story” vorbește despre reuniunea dintre ea și Ben Affleck și mariajul lor care a avut loc la aproape 21 de ani după ce s-au despărțit prima dată.

Reclamă

Jennifer a susținut că unii dintre apropiații ei au fost îngrijorați atunci când s-a aflat faptul că vedeta a început să se întâlnească din nou cu Ben Affleck. Jennifer a mai adăugat faputl că va lansa și un documentar, The Greatest Love Story Never Told, care ar urma să apară pe 27 februarie pe o platformă de streaming online.

Documentarul va aduce la suprafață provocările prin care Jennifer Lopez  le-a întâmpinat pentru a-și face propriul musical. Diva a fost nevoită să-și finanțeze singură proiectul. Aceasta a investit peste 20 de milioane de dolari după ce ceilalți nu au crezut în ambițiile sale.

Presa internațională scrie că Khloe Kardashian ar fi refuzat-o pe Jennifer Lopez atunci când a invitat-o să apară în proiectul ei muzical.

Reclamă

Jennifer Lopez spune că nu a avut niciodată stima de sine crescută

În cadrul noului documentar, Jennifer Lopez vorbește și despre problemele pe care le-a avut din cauza nivelului scăzut de încredere. Artista spune că acest lucru a afectat-o și în ceea ce privește relațiile sale amoroase.

Vedeta spune că totul a început din copilărie, atunci când de multe ori s-a simțit un copil uitat. Vedeta spune că Affleck a fost cel care a ajutat-o să creadă mai mult în ea, în ciuda criticilor pe care artista le-a primit din partea celorlalți.

Mulți au scris despre proiectul muzical al lui Jennifer că ar putea fi un eșec. Totuși, până la acest moment a primit multe aprecieri din partea fanilor și a criticilor de film.

Documentarul actriței, care va fi lansat pe 27 februarie, mai arată și câteva scrisori private pe care Jennifer și Affleck și le-ar fi trimis în trecut. Documentarul va urmări călătoria artistei în ceea ce privește iubirea de sine și acceptarea, dar și modul în care Ben Affleck a susținut-o în toată această perioadă.

Jennifer și Affleck pozează deseori pe covorul roșu ca fiind „cuplul perfect”. Jennifer a declarat că uneori există momente de tensiune în viața ei. Totuși diva spune că dragostea lor este mai presus de micile impedimente care apar în relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×