Reclamă

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”. Artista a fost sinceră cu publicul ei

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”. Artista internațională a fost sinceră cu publicul ei. Vedeta își promovează noul album și povestește despre suișurile și coborâșurile pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului în relația ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 februarie 2024, 4:42

Jennifer Lopez susține că a fost întotdeauna o persoană disciplinată, cu o gândire analitică și o bună strategie de muncă. În ciuda faptului că și-a asumat multe riscuri în cariera sa, în viața personală nu a fost la fel de curajoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez spune că viața ei cu Ben Affleck „nu este perfectă”

Jennifer Lopez a recunoscut public daptul că „viața ei cu Ben Affleck nu este perfectă”. Cântăreața a vrut să fie sinceră și să povestească mai multe despre mariajul ei cu Ben Affleck. Artista spune că este o persoană ambițioasă, dar nu este la fel când vine vorba de relații.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck și Jennifer Lopez la Globurile de Aur 2024
Ben Affleck și Jennifer Lopez au strălucit la Globurile de Aur 2024 / Profimedia Images

Jennifer a vorbit și despre proiectele sale profesionale pe care le-a început recent. De altfel, musicalul „This is Me Now…A Love Story” vorbește despre reuniunea dintre ea și Ben Affleck și mariajul lor care a avut loc la aproape 21 de ani după ce s-au despărțit prima dată.

Reclamă

Jennifer a susținut că unii dintre apropiații ei au fost îngrijorați atunci când s-a aflat faptul că vedeta a început să se întâlnească din nou cu Ben Affleck. Jennifer a mai adăugat faputl că va lansa și un documentar, The Greatest Love Story Never Told, care ar urma să apară pe 27 februarie pe o platformă de streaming online.

Documentarul va aduce la suprafață provocările prin care Jennifer Lopez  le-a întâmpinat pentru a-și face propriul musical. Diva a fost nevoită să-și finanțeze singură proiectul. Aceasta a investit peste 20 de milioane de dolari după ce ceilalți nu au crezut în ambițiile sale.

Presa internațională scrie că Khloe Kardashian ar fi refuzat-o pe Jennifer Lopez atunci când a invitat-o să apară în proiectul ei muzical.

Reclamă

Jennifer Lopez spune că nu a avut niciodată stima de sine crescută

În cadrul noului documentar, Jennifer Lopez vorbește și despre problemele pe care le-a avut din cauza nivelului scăzut de încredere. Artista spune că acest lucru a afectat-o și în ceea ce privește relațiile sale amoroase.

Vedeta spune că totul a început din copilărie, atunci când de multe ori s-a simțit un copil uitat. Vedeta spune că Affleck a fost cel care a ajutat-o să creadă mai mult în ea, în ciuda criticilor pe care artista le-a primit din partea celorlalți.

Mulți au scris despre proiectul muzical al lui Jennifer că ar putea fi un eșec. Totuși, până la acest moment a primit multe aprecieri din partea fanilor și a criticilor de film.

Documentarul actriței, care va fi lansat pe 27 februarie, mai arată și câteva scrisori private pe care Jennifer și Affleck și le-ar fi trimis în trecut. Documentarul va urmări călătoria artistei în ceea ce privește iubirea de sine și acceptarea, dar și modul în care Ben Affleck a susținut-o în toată această perioadă.

Jennifer și Affleck pozează deseori pe covorul roșu ca fiind „cuplul perfect”. Jennifer a declarat că uneori există momente de tensiune în viața ei. Totuși diva spune că dragostea lor este mai presus de micile impedimente care apar în relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×