Reclamă

Julia Fox a întors toate privirile asupra sa la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Actrița a optat pentru o ținută excentrică

Julia Fox adoră să fie în centrul atenției ori de câte ori are ocazia. Fosta iubită a lui Kanye West a participat la unul dintre cele mai importante eveniment de fashion din capitala Franței. Julia Fox a întors toate privirile asupra sa la Săptămâna Modei de la Paris 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 martie 2024, 4:46

Julia Fox s-a asigurat că îi lasă pe toți fără cuvinte la Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta a asistat la un spectacol semnat de casa de modă Mugler. Actrița, în vârstă de 34 de ani, nu a lăsat loc imaginației în timp ce a pozat într-un costum strălucitor și transparent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a întors toate privirile asupra sa la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Fiecare centimetru al siluetei sale a fost pus în evidență de costumația mulată. Ansamblul ei excentric a fost creat cu ajutorul unor franjuri plasați strategic, care să-i acopere decolteul amplu și, de asemnea, să-i împodobească zonele intime.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox într-o ținută semnată de Mugler la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Actrița a optat pentru o ținută excentrică / Profimedia Images

Nu doar ținuta transparentă și strălucitoare a fost în centrul atenției, ci și machiajul divei. Fosta iubită a lui Kanye West a optat pentru un desen futurist pe față.

Reclamă

Aceasta a avut un machiaj cu bucăți argintii care au fost adăugate în zona frunții și a obrajilor. Julia a pozat plină de încredere în timp ce a coborât dintr-o mașină neagră, iar mai apoi a intrat la marele eveniment. Julia a ocupat primele rânduri la prezentarea de modă de la Paris.

Alături de ea s-au aflat și alte nume celebre. Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au participat și ei la prezentarea de modă a celor de la Mugler.

Julia s-a concentrat în ultima perioadă asupra carierei sale în modeling și a avut mai multe apariții excentrice. În paralele, actrița se asigură că își duce mai departe și cariera de la Hollywood.

Reclamă

Anul trecut, ea s-a reunit cu Steven Sodergerh pentru thrilerul psihologic Presence, care a fost filmat în doar trei săptămâni, a scris DailyMail.

Filmul a avut premiera recent la Sundance. Anul trecut, Fox a susținut că despărțirea de West a însemnat pentru ea și „renunțarea” la o afacere de modă profitabilă.

Ce spune Julia Fox despre viața ei din prezent

Julia Fox a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa în cartea de memorii Down the Drain. Actrița din Uncut Gems a scris că fostul partener a ajutat-o să obțină o afacere de un milion de dolari în lumea fashion.

Kanye a sugerat colaborarea Juliei cu o casă de modă celebră chiar la începutul relației lor. Ea a scris că West a fost cel care a pus-o în legătură cu o companie italiană de denim și a negociat în numele său. Julia spune că „nu-i vine să creadă că aceasta este viața sa în prezent”, a scirs PageSix.

Actrița a mai adăugat că „încearcă să se obișnuiască” cu toate reușitele pe care le înregistrează. Totuși, Julia a trecut și prin momente dificile în timpul relației sale cu West.

La scurt timp după ce s-au despărțit, Julia a mărturisit că a pierdut mai multe kilograme.

Cartea Juliei conține mai multe dezvăluiri despre scurta ei relație cu Kanye West de la începutul anului 2022. Cei doi nu au mai păstrat legătura după ce au anunțat că se despart în mod oficial.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×