Reclamă

Justin și Hailey Bieber au devenit părinți. Prima poză cu bebelușul. Ce nume i-au ales

Vestea că Justin și Hailey Bieber au devenit părinți e pe prima pagină a tabloidelor. Prima poză cu bebelușul și numele ales de ei au fost dezvăluite și ele. Soții Bieber sunt în culmea fericirii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 august 2024, 12:20 / Actualizat: 24 august 2024, 13:46

Cuplul s-a căsătorit în anul 2018 și a anunțat nașterea primului lor copil pe data de 23 august 2024. Justin Bieber și Hailey Bieber sunt oficial părinți. Artistul, în vârstă de 30 de nai și soția sa, în vârstă de 27 de ani, au adus pe lume primul lor copil. Justin a fost cel care a confirmat vestea în online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin și Hailey Bieber au devenit părinți

Justin Bieber a postat o fotografie emoționantă pe contul său de Instagram. Cântărețul a scris într-o postare: „Bine ai venit acasă, Jack Blues Bieber”.

La scurt timp după postarea făcută, Hailey a distribuit aceeași fotografie în secțiunea de Story de pe Instagram. Vedeta a adăugat un emoji cu un ursuleț și o inimioară albastră.

Pattie Mallette, mama lui Justin, a postat un mesaj emoționant în online: „Felicitări @justinbieber & Hailey. Te iubesc pentru totdeauna baby Jack!”.

Reclamă

Stephen Baldwin, tatăl lui Hailey, a distribuit postarea făcut de Pattie. Cuplul a anunțat pentru prima dată că așteaptă un copil împreună în luna mai a acestui an.

Un reprezentat al lui Hailey a confirmat pentru People că Hailey avea deja șase luni de sarcină la acel moment. În videoclipul de la reînnoirea jurămintelor, Hailey a purtat o rochie albă lungă și și-a evidențiat burtica de graviduță.

Cu brațele puse în jurul pântecului ei, Justin a stat în spatele lui Hailey și a arătat verighetele asortate. Hailey a vorbit în trecut despre dorința de a deveni mamă.

Reclamă

Ea a spus că a așteptat momentul oportun pentru a face acest lucru. Justin Bieber pare mai fericit ca niciodată în noul său rol.

Hailey și Justin Bieber și-au mărit familia cu un nou membru

Justin și Haylie Bieber s-au căsătorit în 2018, la doar două luni după ce s-au logodit. Mai târziu, ei au sărbătorit cu o ceremonie fastuoasă în fața familiei și prietenilor lor.

În luna octombrie, Hailey a apărut pe coperta GQ Hype și a abordat zvonurile potrivit cărora ar fi fost însărcinată.

Diva a spus atunci că va anunța sarcina atunci când se va întâmpla și mulți ani nu a mai discutat în public despre dorința de a fi mamă. Deși a discutat anterior despre creșterea copiilor ei în lumina reflectoarelor, modelul a spus atunci că a simțit că este ceva ce va fi „inevitabil”.

„Așa a fost înainte să mă căsătoresc. Nu știam cu cine voi fi căsătorită la momentul respectiv, dar viața mea a fost mereu așa. Va fi foarte greu să ocolesc lumina reflectoarelor”, spunea Hailey într-un interviu din trecut.

„Sarcina este, de asemenea, un lucru atât de privat, de intim. Este ceva care va veni când va veni. Și, sincer, este, la sfârșitul zile, atât de hilar cât de mult le pasă oamenilor. Lasă-mă să fac ce vreau cu corpul meu.”, a mai spus diva.

Justin a spus de mult că vrea să întemeieze o familie cu Hailey, dar a remarcat faptul că respectă timpul soției sale.

„Voi avea atât de mulți bebeluși cât dorește Hailey să împingă. Mi-ar plăcea să am un mic trib, dar este corpul ei și trebuie să-i respect dorința. Cred că și ea vrea să aibă câțiva”, spunea Justin într-un interviu din 2020.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×