Reclamă

Karma ta în funcție de zodie. Cum te influențează greșelile făcute în trecut

Dacă vrei să afli despre karma ta în funcție de zodie, trebuie să știi că această legătură între viața din trecut și cea actuală este strâns legată de nodurile lunare, mai precis nodul nord și nodul sud. Acestea îți subliniază acțiunile dintr-o viață trecută, ce fel de greșeli ai comis și cum le poți remedia în prezent.

Publicat: 10 martie 2023, 9:13

Se spune că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume. De asemenea, se evidențiază faptul că ceea ce ai semnat, va trebui să culegi întotdeauna. Tot ceea ce trăim ăn prezent este rezultatul din trecut. Acest lucru este definit drept karma. Zodia îți poate dezvălui întotdeauna ce ai fost și ce ai realizat într-o viață anterioară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karma ta în funcție de zodie

De cele mai multe ori, atunci când ne găsim într-un impas, ne gândim că într-o viață anterioară am realizat anumite greșeli pentru care plătim în prezent. Acesta este de fapt mersul natural al lucrurilor pe care nu îl putem controla. Acest articol îți dezăluie identități pe care poate nu știai că le-ai avut la un moment dat.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ești născută în zodia Berbec, se spune că într-o viață anterioară ai fost o artistă. Prezență subtilă și iubitoare, aveai cu siguranță o fire de poetă. În prezent, se pare că nu treci niciodată neobservată și cunoști modalitățile prin care să-ți faci intrarea în diferite circumstanțe.

Vei trece prin situații diverse pentru a învăța de cele mai multe ori să renunți la compromisuri. Un domeniu de activitate îți va da întotdeauna bătăi de cap.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur duc cu sine un sentiment de culpabilitate. Își doresc să scape de această idee, dar aleargă întotdeauna după putere. Într-o viață anterioară te-ai găsit întotdeauna nemulțumită.

Fiind o fire pătimașă, te-ai aflat întotdeauna în situații dificile din care nu ai știut cum să scapi. Ai fost războinică, ceea ce explică faptul că ești foarte încăpățânată. Dacă înainte nu știai ce este aceea frică, acum îți dorești confort și liniște.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Karma ta în funcție de zodie spune că într-o viață anterioară ai fost bancher. Știai cum să cheltui fiecare bănuț, însă acum nu te mai uiți atât de des în cont.

Preferi să trăiești clipa și nu ții cont de reguli. Dorința de libertate își are originea într-un trecut îndepărtat. În prezent ai probleme de comunicare și îți este dificil să accepți sfaturile celor din jur, arată Yourtango.com. Nu simți nevoia de a da explicații.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Dacă într-o viață anterioară nativii Raci au știut cum să gestioneze fiecare situație într-un mod impersonal, acum orice activitate îi îngrijorează. Sunt mult prea sufletiști și se ancorează în treburi familiale, fără a fi prea interesați de propria persoană. Se spune că ai fost scriitoare, iar acest lucru se poate observa cu ușurință. Îți place să comunici și cunoști modalitățile perfecte de a oferi informații.

Află totul despre nativii Rac, de la trăsături și până la personalitate.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu s-au aflat într-o viață anterioară în slujba celor din jur. Și-au sacrificat binele propriu pentru a-l celorlalți, iar acum își cer drepturile înapoi. În prezent nu sunt comunicativi și nici sentimentali. Te pui întotdeauna pe primul loc și îți dorești să fii apreciată. Îți rezolvi problemele singură, fără a cere ajutorul.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară suferă foarte mult în prezent și trăiesc clipe dificile din trecut. Nu scapă niciodată de ideea că sunt într-un permanent pericol. Îi ajută pe cei din jur, asta pentru că într-o viață anterioară nu au putut face nimic în acest sens.

Cea mai importantă misiune este analizarea propriilor sentimente. Se spune că ai fost o regină, însă acum îți obții fiecare merit pe muncă proprie, arată Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt într-o continuă evoluție, fiind de cele mai multe ori nemulțumiți de sine. Au o dorință constantă de a evolua și își caută echilibrul natural, armonia și pacea interioară. Simt de fiecare dată că și-au sacrificat viața pentru a o schimba pe a celor din jur. Fiind persoane energice în trecut, acum se poartă cu mănuși oriunde ar merge.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se spune că întrecut au fost judecători. Prezență plăcută cu fiecare ocazie, dețin o frumusețe aparte. În prezent îți place să ajuți, însă o faci doar în anumite situații. Ai trăit o viață plină de belșug, iar acum de cele mai multe ori nu știi cum să-ți organizezi timpul. Astrele spun că trebuie să renunți la posesiuni și să-ți găsești altă modalitate de a trăi viața.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Karma ta în funcție de zodie spune că într-o viață anterioară ai fost prezicător. Erai atrasă de magie și toate acele experiențe inexplicabile. Erai considerată chiar o făptură mistică. Astăzi și energică și practică, iar tot ceea ce întreprinzi te afectează direct. Trebuie să înveți să te impui în fața celorlalți și să nu depinzi de aceștia.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se spune că într-o viață anterioară au fost nomazi. Acest lucru explică dorința de a călători din prezent. Fiind un spirit liber și aventuros, nu făceai niciodată compromisuri. Acum ești mult mai precaută și cauți întotdeauna cele mai pertinente explicații pentru acțiunile tale. Ai de înfruntat probleme pe plan material, social și familial.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Karma ta în funcție de zodie spune că într-o viață anterioară ai fost învățător. Știai cum să le explici celorlalți prin cuvinte simple ceea ce au de făcut. Plin de răbdare în prezent, îți place să ieși din tipare și să te comporți altfel decât o fac ceilalți. Nu ești dispusă să accepți pe oricine în preajma ta și ești plină de orgolii. Trebuie să renunți la anumite tipare pe care singură le-ai construit.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Se spune că nativii Pești au fost inventatori într-o viață anterioară. De aceea, poți atinge un nivel de profunzime pe care alții doar îl visează. Ești gânditoare, creativă și dornică de a transforma fiecare parte a vieții tale într-o versiune mult mai bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×