Reclamă

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex. Soția Prințului William „a fost insultată” de acțiunile lor

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex. Soția Prințului William „a fost insultată” de acțiunile lor, spun experții regali. Legăturile Prințului Harry și ale lui Meghan Markle cu Familia Regală nu pot fi remediate, potrivit mai multor experți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 octombrie 2023, 6:13

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a susținut pentru tabloidul britanic OK! Magazine că Kate Middleton a fost atât de „rănită și insultată” de acțiunile cuplului. Ea nu i-a mai înțeles de când și-au părăsit pozițiile, încât și-a „închis mintea” la o reconciliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex

„Când vii dintr-o familie fericită, unită, așa cum e cazul lui Catherine, este incredibil de greu de înțeles cum oamenii se pot înstrăina”, a spus jurnalistul.

„Cred că ea credea că ruptura ar putea fi remediată. După înmormântarea Prințului Philip am văzut-o vorbind cu Harry și, evident, încurajându-l pe William să facă același lucru.”

„Dar acum știm că nu a funcționat”, a continuat Bond. Mai apoi el a afirmat: „De fapt, William și Harry au avut o ceartă aprinsă imediat după înmormântare. Vine un moment în care trebuie doar să accepți că familiile fericite nu sunt un joc pe care îl poate juca toată lumea”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Meghan Markle, alături de Ducii de Cambridge
Ducesa de Sussex s-a alăturat Prințului Harry, Prințului William și lui Kate într-o plimbare la Castelul Windsor / Profimedia Images

Expertul regal a remarcat, de asemenea, că Middleton și William erau o „echipă puternică”. Cu toate acestea, ei probabil au ajuns împreună la concluzia că „ruptura cu Harry nu poate fi rezolvată în viitorul apropiat”.

„Și-au închis mințile față de această posibilitate și au decis să-și continue viața”, a susținut ea.

Reclamă

O colegă expert regal și ea, Katie Nicholl, a adăugat că relația dintre foștii „Fab Four” s-a rupt după „remarcile șmecheroase” ale lui Harry despre Ducesa de Cambridge în memoriile sale, „Spare”.

„Când te gândești la dezvăluirile personale, Harry a încălcat singura regulă. Aceasta este să tacă în legătură cu chestiunile de familie”, a spus ea pentru Sun săptămâna trecută.

„În timp ce Kate și Harry erau foarte, foarte apropiați, a existat o destrămare completă a acelei relații”, a explicat Nicholl.

„Nu cred că Kate este supărată. Cred că este mai degrabă un caz de dezamăgire. E foarte dezamăgită și rănită știind că nu are dreptul la replică. Harry știa foarte bine că nu are dreptul la replică.”

Kate a încercat să-i reîmpace pe frați, dar nu a reușit

Jurnalistul a susținut că William, în vârstă de 41 de ani, era „foarte supărat” pe fratele său mai mic, de 39 de ani. Nu i-a plăcut când a vorbit despre soția sa în carte. Prințesa de Wales, de asemenea, în vârstă de 41 de ani, „a acționat foarte mult pentru menținerea păcii”.

„Ea a încercat să-i readucă pe frați pe o poziție egală. Ca ea să fie târâtă în această saga nenorocită a fost supărător pentru ea. Cu siguranță l-a înfuriat pe William”, a susținut Nicholl.

Opiniile experților vin la doar câteva săptămâni după ce s-a scris că Kate Middleton „se temea” să-l vadă din nou pe Harry.

„Există o lipsă gravă de încredere. Nu vor ca conversația să fie repetată nimănui”, a declarat expertul regal Kinsey Schofield pentru Fox News pe 7 septembrie.

Autorul „R is for Revenge Dress” a prezis, de asemenea, cu exactitate că Harry o va menționa pe Regina Elisabeta a II-a în discursul de la WellChild Awards.

„După cum știți, nu am putut participa la premii anul trecut, deoarece bunica mea a murit. Ea ar fi fost prima persoană care a insistat să vin să fiu cu voi toți în loc să merg la ea.”, a spus el atunci.

Ducele de Sussex și Markle, în vârstă de 42 de ani, au renunțat la îndatoririle lor regale în 2020. S-au mutat ulterior în Montecito, California, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor. Prințul Archie are acum patru ani, iar Prințesa Lilibet doi ani.

În ciuda relației tensionate cu Familia Regală, anul trecut Ducii de Sussex au participat împreună la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×