Reclamă

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex. Soția Prințului William „a fost insultată” de acțiunile lor

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex. Soția Prințului William „a fost insultată” de acțiunile lor, spun experții regali. Legăturile Prințului Harry și ale lui Meghan Markle cu Familia Regală nu pot fi remediate, potrivit mai multor experți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 octombrie 2023, 6:13

Fostul corespondent regal al BBC, Jennie Bond, a susținut pentru tabloidul britanic OK! Magazine că Kate Middleton a fost atât de „rănită și insultată” de acțiunile cuplului. Ea nu i-a mai înțeles de când și-au părăsit pozițiile, încât și-a „închis mintea” la o reconciliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton nu este deschisă spre o reconciliere cu Ducii de Sussex

„Când vii dintr-o familie fericită, unită, așa cum e cazul lui Catherine, este incredibil de greu de înțeles cum oamenii se pot înstrăina”, a spus jurnalistul.

„Cred că ea credea că ruptura ar putea fi remediată. După înmormântarea Prințului Philip am văzut-o vorbind cu Harry și, evident, încurajându-l pe William să facă același lucru.”

„Dar acum știm că nu a funcționat”, a continuat Bond. Mai apoi el a afirmat: „De fapt, William și Harry au avut o ceartă aprinsă imediat după înmormântare. Vine un moment în care trebuie doar să accepți că familiile fericite nu sunt un joc pe care îl poate juca toată lumea”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Meghan Markle, alături de Ducii de Cambridge
Ducesa de Sussex s-a alăturat Prințului Harry, Prințului William și lui Kate într-o plimbare la Castelul Windsor / Profimedia Images

Expertul regal a remarcat, de asemenea, că Middleton și William erau o „echipă puternică”. Cu toate acestea, ei probabil au ajuns împreună la concluzia că „ruptura cu Harry nu poate fi rezolvată în viitorul apropiat”.

„Și-au închis mințile față de această posibilitate și au decis să-și continue viața”, a susținut ea.

Reclamă

O colegă expert regal și ea, Katie Nicholl, a adăugat că relația dintre foștii „Fab Four” s-a rupt după „remarcile șmecheroase” ale lui Harry despre Ducesa de Cambridge în memoriile sale, „Spare”.

„Când te gândești la dezvăluirile personale, Harry a încălcat singura regulă. Aceasta este să tacă în legătură cu chestiunile de familie”, a spus ea pentru Sun săptămâna trecută.

„În timp ce Kate și Harry erau foarte, foarte apropiați, a existat o destrămare completă a acelei relații”, a explicat Nicholl.

„Nu cred că Kate este supărată. Cred că este mai degrabă un caz de dezamăgire. E foarte dezamăgită și rănită știind că nu are dreptul la replică. Harry știa foarte bine că nu are dreptul la replică.”

Kate a încercat să-i reîmpace pe frați, dar nu a reușit

Jurnalistul a susținut că William, în vârstă de 41 de ani, era „foarte supărat” pe fratele său mai mic, de 39 de ani. Nu i-a plăcut când a vorbit despre soția sa în carte. Prințesa de Wales, de asemenea, în vârstă de 41 de ani, „a acționat foarte mult pentru menținerea păcii”.

„Ea a încercat să-i readucă pe frați pe o poziție egală. Ca ea să fie târâtă în această saga nenorocită a fost supărător pentru ea. Cu siguranță l-a înfuriat pe William”, a susținut Nicholl.

Opiniile experților vin la doar câteva săptămâni după ce s-a scris că Kate Middleton „se temea” să-l vadă din nou pe Harry.

„Există o lipsă gravă de încredere. Nu vor ca conversația să fie repetată nimănui”, a declarat expertul regal Kinsey Schofield pentru Fox News pe 7 septembrie.

Autorul „R is for Revenge Dress” a prezis, de asemenea, cu exactitate că Harry o va menționa pe Regina Elisabeta a II-a în discursul de la WellChild Awards.

„După cum știți, nu am putut participa la premii anul trecut, deoarece bunica mea a murit. Ea ar fi fost prima persoană care a insistat să vin să fiu cu voi toți în loc să merg la ea.”, a spus el atunci.

Ducele de Sussex și Markle, în vârstă de 42 de ani, au renunțat la îndatoririle lor regale în 2020. S-au mutat ulterior în Montecito, California, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor. Prințul Archie are acum patru ani, iar Prințesa Lilibet doi ani.

În ciuda relației tensionate cu Familia Regală, anul trecut Ducii de Sussex au participat împreună la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×