Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au făcut o livrare surpriză. Prințul și Prințesa de Wales au dus personal pizza echipei de salvare montană Central Beacons

Kate Middleton și Prințul William au făcut o livrare surpriză. Prințul și Prințesa de Wales au dus personal pizza echipei de salvare montană Central Beacons. Kate l-a tachinat pe William și au demonstrat că relația lor nu trece prin tensiuni după ce s-a speculat că ar exista și o a treia persoană în cuplul lor.

Publicat: 28 aprilie 2023, 10:35

Prințul și Prințesa de Wales au călătorit în țara lor omonimă pentru a se întâlni cu echipa de salvare montană Central Beacons. Aceștia își riscă viața ajutând la menținerea în siguranță a turiștilor și alpiniștii din lanțul muntos din apropiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton și Prințul William au făcut o livrare surpriză

După ce a participat la activități de antrenament, cum ar fi exerciții de asistență medicală și o demonstrație de salvare a câinilor de căutare, cuplul regal s-a îndreptat spre Dowlais Rugby Club pentru a se întâlni cu membrii comunității locale. Ei au luat pizza de la Little Dragon Pizza Van.

William, 40 de ani, și Kate, 41 de ani, au comandat 22 de pizza. Au cerut inclusiv cu pepperoni, margherita, pui la grătar și pizza cu brânză de capră. Mai apoi au dus preparatele pentru a le împărți cu echipele de salvare din Dowlais.

Peter Morris, proprietarul Little Dragon Pizza Van, care a servit cuplul împreună cu colegul Shannon Stokes, a spus pentru People: „Prințesa a întrebat dacă ne facem singuri aluatul. Ea a mai spus că le place să facă pizza cu copiii lor”, referindu-se la Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kate Middleton cu mai multe cutii de pizza în brațe
William, 40 de ani, și Kate, 41 de ani, au comandat 22 de pizza / Profimedia Images

„A face pizza pentru viitorul rege și pentru viitoarea regină este suprarealist”, a adăugat el.

Compania de pizza mobilă servește în mod regulat vizitatorii Parcului Național Bannau Brycheiniog.

Reclamă

„Prințul William a spus că a auzit de noi, ceea ce este destul de uimitor”, spune Morris. „Oamenii vin de departe, asta e calitatea mâncării și priveliștile!”

De ce Kate Middleton îi spune soțului ei că este „un coșmar”

În timpul unei ieșiri cu personalul militar în 2018, Kate l-a tachinat pe William și pe obiceiul lui dezordonat de a consuma pizza. Ea și-a numit soțul un „coșmar” pentru că are obiceiul să mănânce pizza pe canapea lor.

Văzând canapelele galbene din cameră, William i-a tachinat pe bărbați să „țină pizza departe de canapele”. Soția lui a răspuns jucăuș: „Ești un coșmar cu asta!”

După ce și-au încheiat angajamentele regale pentru ziua respectivă, Prințul William și Prințesa Kate au stat o noaptea la o pensiune locală.

Săptămâna viitoare, William și Kate se vor alătura Familiei Regale pentru a sărbători încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, pe 6 mai. Cei doi mai au de sărbătorit însă un eveniment important până atunci. Pe data de 29 aprilie, cei doi au aniversarea căsniciei lor. Ei s-au căsătorit pe data de 29 aprilie 2011 la Wesminster Abbey. Acum au o familie frumoasă și sunt părinții a trei copii adorabili. Cu toții vor fi în centrul atenției la Încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla. Toată lumea așteaptă imaginile de la marele eveniment.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×