Reclamă

Prințul Louis a împlinit cinci ani. Aniversarea sa a fost marcată cu o fotografie în care era plimbat cu roaba

Prințul Louis a împlinit cinci ani. Aniversarea sa a fost marcată cu o fotografie în care era plimbat cu roaba. Al patrulea moștenitor la tronul Marii Briranii a fost zâmbitor în timp ce era împins de mama sa.

Publicat: 23 aprilie 2023, 19:57

O a doua fotografie îl arată pe mezinului lui Kate Middleton și al Prințului William în timp ce zâmbea larg și se bucura de atenția celor din jur. Louis este al patrulea pe linia succesiunii la tron după moartea reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a decedat în septembrie anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Louis a împlinit cinci ani

Aniversarea Prințului Louis a marcat o nouă abatere de la tradiție. Fotografiile au fost făcute de fotograful Millie Pilkington și nu de Kate Middleton.

Fotografiile realizate de mama sa, Prințesa de Wales, au fost folosite în mod regulat pentru a marca zilele de naștere ale tinerilor membri ai Familiei Regale.

La începutul acestei săptămâni, Kate Middleton a publicat o fotografie a regretatei Regine, înconjurată de unii dintre nepoții și strănepoții ei, pentru a marca cea care ar fi fost cea de-a 97-a aniversare.

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani este un fotograf pasionat și patron al Societății Regale de Fotografie. În 2021, Prințesa de Wales a lansat o carte de fotografie pentru pandemie „Hold Still” în parteneriat cu National Portrait Gallery.

Reclamă

Prințul Louis frecventează școala privată Lambrook de lângă Ascot, în Berkshire, împreună cu frații săi, Prințul George, în vârstă de nouă ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce rol va avea Prințul Louis la încoronarea Regelui Charles

Pentru încoronarea Regelui Charles, care va avea loc pe 6 mai, tânărul prinț este așteptat să-și însoțească frații în procesiunea de la Westminster Abbey, potrivit presei internaționale.

Mezinul lui Kate Middleton și al Prințului William nu a fost văzut la înmormântarea de stat a Reginei de la Westminster Abbey. Atunci s-a spus că era prea tânăr pentru a participa la slujbă împreună cu părinții săi.

Prințul Louis s-a născut de Ziua Sfântului Gheorghe, pe 23 aprilie 2018. El a venit pe lume la Spitalul St Mary din Paddington, Londra, cântărind 3,827 grame.

La vârsta de 11 săptămâni, el a fost botezat cu numele Louis Arthur Charles. Slujba a fost oficiată de către arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, la Capela Regală din Palatul St James.

Prințul Louis a atras atenția tuturor la slujba tradițională de Crăciun. Mezinul Prințului și Prințesei de Wales s-a bucurat să-și facă debutul la momentul emoționant din Familia Regală Britanică. Prințul Louis a purtat o pereche de pantaloni scurți la slujba de Crăciun.

Micuțul Prinț Louis a fost mereu supravegheat de mama sa, dar și de bunica sa, Regina Consort Camilla. Paparazzi au surprins un moment emoționant. Regina Consort este foarte apropiată de nepotul său, la fel cum este și Regele Charles. Din păcate, la încoronarea sa, acesta nu îi va avea alături pe nepoții săi care locuiesc în California, copiii Prințului Harry. Ducele de Sussex va veni în Marea Britanie fără familia sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×