Reclamă

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite. Cum își dorea să-i cheme

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite. Tensiunile dintre Regele Charles și fosta lui soție au existat de la orice, dar unele lucruri ies abia acum la iveală.

Publicat: 16 aprilie 2023, 7:22 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:05

A fost nevoie de o săptămână până când Regele Charles și Prințesa Diana să anunțe numele Prințului William în anul 1982. Se pare că dacă Regele Charles ar fi reușit să se impună mai mult, ar fi exista un pic mai multă emoție în numele fiilor săi, Prințul William și Prințul Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite

Potrivit Battle of Brothers, o nouă carte a istoricului regal Robert Lacey, Charles și Diana s-au certat destul de tare atunci când au fost nevoiți să aleagă numele celor doi fii ai lor. The Mirror relatează că, dacă Charles și-ar fi reușit să se impună în fața Prințesei Diana, acum am fi avut un Prinț Arthur în loc de William și Prințul Albert în loc de Prințul Harry.

Când William s-a născut în iunie 1982, a fost nevoie de o săptămână întreagă pentru ca Charles și Diana să facă public numele copilului lor, notează Marie Claire. Potrivit Mirror, Charles era gata să-și numească primul fiul Arthur. Cu toate acestea, Diana a sugerat că trebuie să poarte un „nume mai robust” precum William. Numele complet al lui William a ajuns să fie William Arthur Philip Louis. Philip e un omagiu adus Prințului Philip. Louis e o referință la Lord Louis Mountbatten, unul dintre mentorii lui Charles.

Cartea lui Lacey notează, de asemenea, că atunci când s-a născut Harry, Charles a vrut să-l numească Albert ca un omagiu la numele adevărat al Regelui George al VI-lea. Toată lumea îl cunoaște acum drept Prințul Harry după porecla lui. Cu toate acestea, numele său complet a ajuns să fie Henry Charles Albert David.

Prințesa Diana pare să fi câștigat din nou alegând numele celui de-al doilea fiu al lor. În ceea ce privește numele Regelui Charles, oricine se va uita la încoronarea sa de luna viitoare va auzi cu siguranță numele său complet o dată sau de două ori. Acesta este Charles Philip Arthur George.

Reclamă

Încoronarea va fi un eveniment relaxat

Marele eveniment în care Regele Charles și Regina Camilla își vor primi oficial titlurile de suverani are loc luna viitoare. Evenimentul e programat pentru data de 6 mai. Monarhul a luat o decizie importantă în ceea ce privește codul vestimentar. Acesta își dorește ca invitații săi să fie cât mai relaxați, iar numărul de persoane să fie de aproximayiv 2000.

Acesta își dorește o ceremonie în care să îmbine modernul cu tradiționalul. Astfel, monarhul Marii Britanii va face câteva abateri de la regulile vechi de sute de ani. El își dorește să respecte tradițiile importante, dar sumele cheltuite pentru eveniment să nu fie prea mari.

Reclamă

Momentul istoric va fi transmis live, iar membrii Familiei Regale se vor afla sub privirile tuturor. Experții regali spun că Prințesa de Wales s-ar putea să nu poarte o tiara la eveniment. Membrii parlamentului au fost încurajați să nu îmbrace hainele formele de ceremonie.

Regele Charles vrea să demonstreze faptul că monarhia se poate adapta la tendințele actuale ale societății britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×