Reclamă

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite. Cum își dorea să-i cheme

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite. Tensiunile dintre Regele Charles și fosta lui soție au existat de la orice, dar unele lucruri ies abia acum la iveală.

Publicat: 16 aprilie 2023, 7:22

A fost nevoie de o săptămână până când Regele Charles și Prințesa Diana să anunțe numele Prințului William în anul 1982. Se pare că dacă Regele Charles ar fi reușit să se impună mai mult, ar fi exista un pic mai multă emoție în numele fiilor săi, Prințul William și Prințul Harry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles ar fi vrut ca Prinții Harry și William să aibă nume diferite

Potrivit Battle of Brothers, o nouă carte a istoricului regal Robert Lacey, Charles și Diana s-au certat destul de tare atunci când au fost nevoiți să aleagă numele celor doi fii ai lor. The Mirror relatează că, dacă Charles și-ar fi reușit să se impună în fața Prințesei Diana, acum am fi avut un Prinț Arthur în loc de William și Prințul Albert în loc de Prințul Harry.

Când William s-a născut în iunie 1982, a fost nevoie de o săptămână întreagă pentru ca Charles și Diana să facă public numele copilului lor, notează Marie Claire. Potrivit Mirror, Charles era gata să-și numească primul fiul Arthur. Cu toate acestea, Diana a sugerat că trebuie să poarte un „nume mai robust” precum William. Numele complet al lui William a ajuns să fie William Arthur Philip Louis. Philip e un omagiu adus Prințului Philip. Louis e o referință la Lord Louis Mountbatten, unul dintre mentorii lui Charles.

Cartea lui Lacey notează, de asemenea, că atunci când s-a născut Harry, Charles a vrut să-l numească Albert ca un omagiu la numele adevărat al Regelui George al VI-lea. Toată lumea îl cunoaște acum drept Prințul Harry după porecla lui. Cu toate acestea, numele său complet a ajuns să fie Henry Charles Albert David.

Prințesa Diana pare să fi câștigat din nou alegând numele celui de-al doilea fiu al lor. În ceea ce privește numele Regelui Charles, oricine se va uita la încoronarea sa de luna viitoare va auzi cu siguranță numele său complet o dată sau de două ori. Acesta este Charles Philip Arthur George.

Reclamă

Încoronarea va fi un eveniment relaxat

Marele eveniment în care Regele Charles și Regina Camilla își vor primi oficial titlurile de suverani are loc luna viitoare. Evenimentul e programat pentru data de 6 mai. Monarhul a luat o decizie importantă în ceea ce privește codul vestimentar. Acesta își dorește ca invitații săi să fie cât mai relaxați, iar numărul de persoane să fie de aproximayiv 2000.

Acesta își dorește o ceremonie în care să îmbine modernul cu tradiționalul. Astfel, monarhul Marii Britanii va face câteva abateri de la regulile vechi de sute de ani. El își dorește să respecte tradițiile importante, dar sumele cheltuite pentru eveniment să nu fie prea mari.

Reclamă

Momentul istoric va fi transmis live, iar membrii Familiei Regale se vor afla sub privirile tuturor. Experții regali spun că Prințesa de Wales s-ar putea să nu poarte o tiara la eveniment. Membrii parlamentului au fost încurajați să nu îmbrace hainele formele de ceremonie.

Regele Charles vrea să demonstreze faptul că monarhia se poate adapta la tendințele actuale ale societății britanice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×