Reclamă

Kate Moss și-a surprins admiratorii într-o rochie transparentă. Actrița impresionează ori de câte ori apare în public

Kate Moss și-a surprins admiratorii într-o rochie transparentă. Actrița impresionează ori de câte ori apare în public. Vedeta, în vârstă de 50 de ani, nu a lăsat loc imaginației atunci când și-a expus lenjeria intimă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 octombrie 2024, 8:45

Kate Moss a sărbătorit cea de-a 22-a aniversare a fiicei sale la paris. Ea și Lila au fost surprinse în timp ce coborau dintr-o mașină. Mama și fiica au purtat ținute elegante. Paparazzi au profitat de ocazie pentru a le surprinde din cele mai bune unghiuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Moss și-a surprins admiratorii într-o rochie transparentă

Kate Moss, în vârstă de 50 de ani, și-a expus fizicul de invidiat într-o rochie scurtă, transparentă. Vedeta a participat la Săptămâna Modei de la Paris și a celebrat aniversarea fiicei sale.

Kate, care a fost absentă de la aceste eveniment vreme de mai bine de șase ani, a făcut tot posibilul să aibă o apariție plină de glamour.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Moss într-o rochie transparentă și scurtă surprinsă pe străzile din Paris
Kate Moss se remarcă datorită frumuseții sale / Profimedia Images
Reclamă

Modelul internațional a intrat într-un restaurant de lux și și-a așteptat fiica. Diva a purtat o rochie transparentă care i-a lăsat la vedere lenjeria sexy.

Kate și-a purtat părul blond liber și și-a accesorizat ținuta cu bijuterii masive de aur, dar și o geantă neagră.

Modelul a purtat tocuri negre cu un detaliu și imprimeu de leopard. Lila, fiica divei, a uluit într-o rochie neagră simplă.

Reclamă

Tânăra a ales un machiaj simplu și o pereche de cizme cu toc. Lila și-a coafat părul într-un coc elegant și a purtat o pereche de ochelari de soare.

Perechii i s-a alăturat modelul și actrița Barbara Palvin. Barbara a fost surprinsă purtând într-o haină de piele mulată pe corp.

Paparazzi au surprins-o ulterior și pe Natasha Poly. Kate Moss și fiica ei au fost însoțite de nume sonore din lumea modelingului.

Lila Moss și-a celebrat aniversarea la Paris

Lila Moss a surprins în rochia sa neagră. Tânăra a fost surprinsă având în mână o plăsuță de cadou. Vedeta și-a celebrat ziua alături de unele dintre cele mai cunoscute femei din lume modei, spune DailyMail.

Lilei i s-a oferit un tort de ziua sa de naștere. Tortul cu două niveluri a fost surprins în mai multe fotografii. Tânăra a fost pozată în timp ce sufla în lumânări.

O serie de vedete au fost prezente la petrecere, printre care și actorul Lucian Laviscount, Mert Alas și Adriana Lima.

De asemenea, a fost prezentă la eveniment și mătușa Lilei, Lottie Moss. Cele două au pozat împreună în am multe fotografii de familie.

Lila Moss a optat pentru o rochie neagră la aniversarea sa
Lila Moss și-a celebrat aniversarea la Paris / Profimedia Images

Imaginile au apărut după ce Lottie și-a încheiat neînțelegerile cu sora sa mai mare, Kate. Kate și Lottie au avut mai multe neînțelegeri în trecut.

Un prieten al vedetei Kate Moss a dezvăluit că aceasta se comportă crunt cu apropiații ei din cauza consumului de alcool. Kate s-a confruntat în trecut cu dependența de alcool și substanțe interzise.

„Kate este curată de peste doi ani. Eu și prietenii ei încercăm să o susținem și să-i fim aproape”, a spus DJ Fat tony într-un interviu din 2020. Vedeta a făcut mai multe tratamente de detoxifiere pentru a-și recăpăta viața. Diva se mândrește acum cu o viață pe care o trăiește departe de substanțele interzise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care poartă o rochie roz și se bucură de confetii
Horoscop
Trei zodii au parte de succes pe 1 octombrie 2024. Cine sunt nativii care se bucură de reușite
Trei zodii au parte de succes pe 1 octombrie 2024. Acești nativi se bucură de reușite pe toate planurile. Este o perioadă de bun augur pentru acești nativi și reușesc să ajungă mai departe...
2
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
4
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
5
Brenda și Macaulay Culkin, alături de unul dintre copiii lor, la mașină
Divertisment
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles
Imagine rară cu fiul adorabil al lui Macaulay Culkin. Actorul și soția sa, Brenda Song, au fost fotografiați la plimbare în Los Angeles. Actorul în vârstă de 44 de ani și actrița în vârstă...
PARTENERI
×