Reclamă

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie pentru a marca aniversarea de 75 de ani a tatălui său. Ozzy Osbourne a dezvăluit că mai are mult de trăit

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie pentru a marca aniversarea de 75 de ani a tatălui său. Ozzy Osbourne are o mulțime de probleme de sănătate. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit recent că mai are de trăit mult.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 7:18

Kelly, 39 de ani, a zâmbit în timp ce poza alături de Ozzy, mama Sharon, 71, partenerul Sid Wilson, 46, fiul lor Sidney, de un an, fratele Jack, de 38 ani și soția sa Aree, dar și cele patru fiice ale lui Jack.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie

În descrierea imaginii Kelly a scris: „Ieri a fost ziua tatălui meu. Deși am păstrat discreția, ne-am petrecut cel mai bine. Suntem întotdeauna cele mai bune versiuni ale noastre atunci când suntem împreună. Îmi iubesc familia atât de mult încât doare. Tată, tu ești celălalt bob de mazăre din păstaia mea. Te iubesc până la lună și înapoi”.

În fotografie, Ozzy a stat pe un scaun în timp ce își ținea în brațe nepotul cel mai mic. Artistul era înconjurat de familia lui.

Rockerul de la Black Sabbath a spus recent că a fost lăsat „practic infirm” de la multiplele operații la spate. Medicii i-au găsit o tumoare pe coloana vertebrală.

Reclamă

Ozzy a fost susținut că nu mai are deloc echilibru în urma accidentului său din 2003 și a unei intervenții chirurgicale care a nu a avut rezultate bune după o căzătură în 2019.

Recent, muzicianul a oferit un interviu sincer despre starea sa de sănătate. El a spus că nu se teme să moară, deoarece nu își dorește o „existență lungă și mizerabilă”. Cu toate acestea, el susține că încă mai există „o mulțime de viață” în el.

Ozzy, care a fost diagnosticat cu boala Parkinson în 2003, a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală în timpul unei a patra operații la spate după o căzătură din 2019.

Reclamă

El a spus pentru Rolling Stone UK: „Nu îmi este frică de moarte, dar nu vreau să am o existență lungă, dureroasă și mizerabilă. Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poți să mergi într-un loc din Elveția și să o faci rapid. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer”.

Ce spune marele artist despre intervențiile chirurgicale prin care a trecut

Detaliind seria de operații pe care le-a avut după accidentul din 2019, el a mărturisit: „M-a surprins foarte mult. A doua operație a mers prost și practic m-a lăsat infirm. M-am gândit că voi fi în stare de funcționare după a doua și a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă în coloana vertebrală. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, așa că au fost nevoiți să scoată toate acestea”.

El a spus recent că „luptă cu” problemele sale de sănătate și că nu vrea să se dea bătut prea curând.

La începutul acestui an, mai multe cheaguri de sânge puteau să ajungă la organele interne ale lui Ozzy, dar cu ajutorul medicilor, riscul a fost redus. Artistul a mai recunoscut recent că este disperat să „și continue viața.

„Când aveam cheaguri de sânge în picioare, îți puneau un filtru în arteră pentru a le împiedica să ajungă la inimă și creier. Sună mai rău decât este. Așa că am fost să-l scot.”

Ozzy a recunoscut că suferă de „durere constantă”, adăugând: „Mă simt ca un bărbat cu un singur picior într-un concurs de lovituri la fund. Singurul lucru pe care îl am care mă ține în continuare este să fac înregistrări. Dar nu pot face asta pentru totdeauna.

„Încă mă doare constant. Fac tot ce pot pentru a sta departe de medicamentele pentru durere.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×