Reclamă

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie pentru a marca aniversarea de 75 de ani a tatălui său. Ozzy Osbourne a dezvăluit că mai are mult de trăit

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie pentru a marca aniversarea de 75 de ani a tatălui său. Ozzy Osbourne are o mulțime de probleme de sănătate. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit recent că mai are de trăit mult.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 decembrie 2023, 7:18

Kelly, 39 de ani, a zâmbit în timp ce poza alături de Ozzy, mama Sharon, 71, partenerul Sid Wilson, 46, fiul lor Sidney, de un an, fratele Jack, de 38 ani și soția sa Aree, dar și cele patru fiice ale lui Jack.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Osbourne a publicat o fotografie de familie

În descrierea imaginii Kelly a scris: „Ieri a fost ziua tatălui meu. Deși am păstrat discreția, ne-am petrecut cel mai bine. Suntem întotdeauna cele mai bune versiuni ale noastre atunci când suntem împreună. Îmi iubesc familia atât de mult încât doare. Tată, tu ești celălalt bob de mazăre din păstaia mea. Te iubesc până la lună și înapoi”.

În fotografie, Ozzy a stat pe un scaun în timp ce își ținea în brațe nepotul cel mai mic. Artistul era înconjurat de familia lui.

Rockerul de la Black Sabbath a spus recent că a fost lăsat „practic infirm” de la multiplele operații la spate. Medicii i-au găsit o tumoare pe coloana vertebrală.

Reclamă

Ozzy a fost susținut că nu mai are deloc echilibru în urma accidentului său din 2003 și a unei intervenții chirurgicale care a nu a avut rezultate bune după o căzătură în 2019.

Recent, muzicianul a oferit un interviu sincer despre starea sa de sănătate. El a spus că nu se teme să moară, deoarece nu își dorește o „existență lungă și mizerabilă”. Cu toate acestea, el susține că încă mai există „o mulțime de viață” în el.

Ozzy, care a fost diagnosticat cu boala Parkinson în 2003, a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală în timpul unei a patra operații la spate după o căzătură din 2019.

Reclamă

El a spus pentru Rolling Stone UK: „Nu îmi este frică de moarte, dar nu vreau să am o existență lungă, dureroasă și mizerabilă. Îmi place ideea că, dacă ai o boală terminală, poți să mergi într-un loc din Elveția și să o faci rapid. L-am văzut pe tatăl meu murind de cancer”.

Ce spune marele artist despre intervențiile chirurgicale prin care a trecut

Detaliind seria de operații pe care le-a avut după accidentul din 2019, el a mărturisit: „M-a surprins foarte mult. A doua operație a mers prost și practic m-a lăsat infirm. M-am gândit că voi fi în stare de funcționare după a doua și a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă în coloana vertebrală. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, așa că au fost nevoiți să scoată toate acestea”.

El a spus recent că „luptă cu” problemele sale de sănătate și că nu vrea să se dea bătut prea curând.

La începutul acestui an, mai multe cheaguri de sânge puteau să ajungă la organele interne ale lui Ozzy, dar cu ajutorul medicilor, riscul a fost redus. Artistul a mai recunoscut recent că este disperat să „și continue viața.

„Când aveam cheaguri de sânge în picioare, îți puneau un filtru în arteră pentru a le împiedica să ajungă la inimă și creier. Sună mai rău decât este. Așa că am fost să-l scot.”

Ozzy a recunoscut că suferă de „durere constantă”, adăugând: „Mă simt ca un bărbat cu un singur picior într-un concurs de lovituri la fund. Singurul lucru pe care îl am care mă ține în continuare este să fac înregistrări. Dar nu pot face asta pentru totdeauna.

„Încă mă doare constant. Fac tot ce pot pentru a sta departe de medicamentele pentru durere.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
4
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie în bol alb cu furculiță
Rețete
Salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie
Pentru o masă de prânz simplă, dar delicioasă sau chiar pentru cină, merită preparată o salată caldă de cartofi, cu kaizer și ceapă roșie. Rețeta este simplă și rapidă, perfectă pentru atunci când timpul...
5
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
PARTENERI
×