Reclamă

Ozzy Osbourne a fost fotografiat în Beverly Hills. Artistul a avut nevoie de un baston și un asistent ca să se deplaseze

Ozzy Osbourne a fost fotografiat în Beverly Hills. Artistul a intrat într-o clădire de birouri cu ajutorul unei persoane care îl însoțea atunci când a ieșit în public. Artistul nu se simte deloc bine și pare că are nevoie de ajutor ca să se deplaseze în siguranță.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 7:31

Rockstar-ul în vârstă de 73 de ani a apărut fără creionul negru la ochi și ochelarii retro. Rara ieșire publică a lui Ozzy are loc pe fondul speculațiilor că fiica sa, Kelly Osbourne, în vârstă de 38 de ani, este în travaliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ozzy Osbourne a fost fotografiat în Beverly Hills

Bazându-se pe folosirea unui baston și strângând mâna de ajutor a asistentei sale, solistul Black Sabbath ar fi putut fi confundat cu un om de afaceri în vârstă și nu cu autoproclamatul „Prinț al Întunericului”, scrie DailyMail.

Culoarea părului lui se potrivea cu pardesiul lung, cenușiu, care l-a ajutat să lupte împotriva frigului. Acesta a purtat o cămașă neagră, simplă și blugi. Legenda vie a favorizat confortul atunci când a fost vorba de picioarele sale. Acesta a încălțat o pereche de pantofi sport negri.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ozzy Osbourne, pe stradă, alături de asistenta personală
Artistul a intrat într-o clădire de birouri cu ajutorul unei persoane care îl însoțea atunci când a ieșit în public / Profimedia Images
Reclamă

Hotărât și demn în timp ce a intrat în clădire, Ozzy a emanat o versiune diminuată a carismei heavy metal pe care a susținut-o de-a lungul carierei sale incredibile.

Aparițiile publice ale rockstarului englez au scăzut treptat de când a dezvăluit că are Parkinson în ianuarie 2020. Acesta a fost diagnosticat în 2003 cu această afecțiune din ce în ce mai populară în ultimul timp.

„Mă simt de parcă mă plimb cu cizme de plumb”, a spus el pentru The Guardian anul acesta. Cu aceste cuvinte a descris impactul pe care boala l-a avut asupra sănătății sale fizice și mentale.

Reclamă

Pe lângă faptul că suferă de efectele devastatoare ale bolii Parkinson, Ozzy se recuperează și încearcă să rezolve și problemele supărătoare de spate.

Ce a declarat artistul despre starea sa de sănătate

Înainte de a suferi o intervenție chirurgicală la coloană, durerea l-a determinat pe cântărețul Iron Man să spună: „Te rog! Nu mă lăsa să mă trezesc mâine dimineață”, se gândea el în fiecare seară, detaliind profunzimile disperării sale pentru The Guardian.

Cu toți medicii săi din Los Angeles, legenda vie, care este pe cale să înceapă filmarea unui nou reality show despre întoarcerea familiei sale în Marea Britanie, și-a exprimat recent ezitarea de a trăi în Anglia.

„Ca să fiu sincer cu tine”, a spus el pentru Consequence Sound, „nu vreau să mă întorc. La naiba cu asta”.

Această schimbare recentă este un contrast puternic cu acum trei luni, când Ozzy a declarat că nu „vrea să moară în America nebună”.

La capătul opus al pendulului, o nouă viață este pe cale să intre în familia Osbourne. Kelly a spus recent pe Instagram că e pe cale să intre în travaliu cu primul ei copil. Vedeta în vârstă de 37 de ani așteaptă primul copil alături de iubitul său, Sid Wilson. Sunt într-o relație de la începutul acestui an, dar cei doi se cunosc de mai bine de 23 de ani. Anunțul oficial a fost făcut chiar e aceasta pe contul său personal de Instagram.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×