Reclamă

Kelly Osbourne este însărcinată. Vedeta urmează să devină mamă alături de iubitul său, Sid Wilson

Kelly Osbourne este însărcinată. Vedeta în vârstă de 37 de ani așteaptă primul copil alături de iubitul său, Sid Wilson. Anunțul oficial a fost făcut chiar e aceasta pe contul său personal de Instagram. Viitoarea mămică nu și-a putut ascunde încântarea și a dorit să împărtășească vestea cea mare cu toți urmăritorii săi din mediul online.

Publicat: 13 mai 2022, 11:18

Kelly și Sid au luat prin surprindere internetul atunci când au anunțat că urmează să devină părinți. Deși sunt într-o relație doar de la începutul acestui an, cei doi se cunosc de mai bine de 23 de ani. Kelly a fost încântată peste măsură să împărtășească și câteva imagini pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Osbourne este însărcinată

Kelly a postat pe rețelele sociale un carusel cu două fotografii. În imagini aceasta apare alături de ecografia copilului. Viitoarea mămică pare mai fericită ca niciodată, iar acest lucru reiese și din mesajul pe care l-a postat pe rețelele sociale.

Vezi mai multe imagini cu Kelly Osbourne în Galeria Foto!

”Știu că am fost foarte tăcută în ultimele luni, așa că m-am gândit să vă dezvălui care a fost motivul. Sunt încântată peste măsură să vă anunț că urmează să devin o mămică. Nu vă pot spune cât sunt de fericită. Sunt extaziată”.

Reclamă

Vestea că urmează să devină mamă a venit la aproape trei luni după ce s-a aflat în mod oficial că are o relație cu artistul Sid Wilson. Cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să înceapă acest capitol nou din viața lor. Aceștia au fost felicitați de apropiați pe rețelele sociale și de urmăritorii din întreaga lume.

Kelly Osbourne nu este singura persoană din familia sa care a anunțat că este însărcinată.

Logodnica fratelui său a anunțat în luna martie că așteaptă primul copil. Aree Gearhart și Jack Osbourne urmează să devină părinți de fetiță. Jack mai are trei copii din fosta căsnicie cu Lisa Stelly: Pearl (10), Andy (6) și Minnie (4).

Reclamă

Cum a început povestea de dragoste dintre Kelly Osbourne și Sid Wilson

Kelly Osbourne și Sid Wilson împărtășesc una din cele mai frumoase povești de dragoste. De la cei mai buni prieteni, la iubiți, iar mai apoi la părinți. Osbourne, în vârstă de 37 de ani, și Wilson, în vârstă de 45 de ani, au anunțat că urmează să devină părinți.

Cuplul și-a oficializat relația la începutul lunii ianuarie a anului acesta. Deși sunt împreună de câteva luni, cei doi au o adevărată istorie în spate. Kelly și Sid se cunosc încă din anul 1999. De mai bine de 23 de ani, aceștia și-au fost unul altuia sprijin și prieteni.

Chiar dacă s-au cunoscut în 1999, nu au existat niciodată indicii că ar avea o relație mai profundă decât cea de prietenie. Cei doi au avut propria viață și istorie, până ce drumurile lor s-au unit din nou. De altfel, Kelly a trecut printr-o transformare remarcabilă de-a lungul anilor ce au trecut.

Osbourne și Wilson s-au întâlnit în timpul turneului trupei Slipknot, din care face parte Sid, în cadrul Ozzfest, un festival de muzică fondat de Ozzy și Sharon Osbourne.

De Ziua Îndrăgostiților, Kelly a postat o imagine emoționantă alături de un mesaj pentru iubitul său.

”După 23 de ani de prietenie, nu-mi vine să cred unde am ajuns amândoi. Tu ești cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche, iar eu sunt complet îndrăgostită de tine, Sidney George Wilson”

Deși sunt discreți cu viața lor personală, Kelly Osbourne nu a putut ascunde că este însărcinată cu bărbatul pe care îl iubește nemărginit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×