Reclamă

Kelly Osbourne a sărbătorit 1 an de sobrietate: „Viața este cu adevărat uimitoare”

Kelly Osbourne a sărbătorit 1 an de sobrietate. Cu această ocazie, vedeta a făcut o mărturisire complet neașteptată: „Dacă mi-ai fi spus acum 365 de zile că renunț la alcool, sunt fericită și pe cale să devin mamă, ți-aș fi râs în față”, a scris Kelly Osbourne pe Instagram.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 mai 2022, 6:58

Kelly Osbourne sărbătorește un eveniment cu adevărat important pentru ea. Recent, tânăra de 37 de ani a împărtășit că nu a mai consumat alcool de un an, postând o fotografie din aplicația Twelve Steps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Osbourne a sărbătorit 1 an de sobrietate

„Ce diferență poate face un an!”, a intitulat Osbourne realizarea. „Dacă mi-ai fi spus acum 365 de zile că sunt trează, fericită și pe cale să devin mamă, aș fi râs în fața ta.”

Ea a adăugat: „Viața este cu adevărat uimitoare când faci treaba. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această călătorie. Vă iubesc pe toți atât de mult!!!!!!!”

Vezi mai multe imagini cu Kelly Osbourne în Galeria Foto!

Transformarea lui Kelly Osbourne într-o rochie neagră după ce a slăbit 40 de kg
Kelly Osbourne a dus o luptă lungă cu kilogramele în plus / Profimedia Images
Reclamă

În secțiunea de comentarii, ea a primit sprijin de la Tish Cyrus și Lucy Hale. Actrița din Pretty Little Liars, a adăugat trei emoji-uri cu inimă roșie.

Osbourne, care a anunțat la începutul acestei luni că este însărcinată cu primul ei copil, a fost deschisă cu privire la călătoria ei de sobrietate. În octombrie, ea a sărbătorit cinci luni de abstinență la 37 de ani.

„Sunt plină de atât de multă recunoștință încât este aproape copleșitor! 💜”, a scris ea la vremea respectivă.

Reclamă

Cum a început această călătorie pentru vedeta Kelly Osburne

Osbourne a dezvăluit în aprilie anul trecut că a recidivat. Acest lucru s-a întâmplat după aproape patru ani în care nu mai consumase deloc alcool. Ea a vorbit despre experiența ei în timpul unei apariții la Red Table Talk de pe Facebook Watch în iunie 2021.

„Există atât de multă ironie în această ultimă recidivă pentru mine, pentru că am reușit până la capătul pandemiei, am reușit până la capăt”, le-a spus ea gazdelor Adrienne Banfield-Norris, Jada Pinkett Smith și Willow Smith.

„Eram singură, stăteam lângă o piscină și așteptam ca cineva să vină să aibă o întâlnire cu mine și am văzut această o femeie și pe soțul ei bând un pahar de șampanie și arăta foarte frumos”, a explicat Osbourne. „Am spus . Și apoi a doua zi, am băut două pahare. Și apoi a doua zi au fost sticle.”

Menționând că este consumatoare de alcool, Osbourne a spus mai târziu: ”Vreau doar să fiu cea mai bună versiune a mea, pentru familia mea și iubitul meu și prietenii mei și nu am fost. Am fost cel mai îndepărtat lucru de la acest concept”.

Vedeta este acum mai fericită ca niciodată, mai ales că recent a aflat vestea minunată că urmează să devină mamă pentru prima dată. Vestea a fost oferită prin intermediul unui mesaj emoționant pe contul său personal de Instagram. Alături de mesaj s-au aflat și câteva fotografii cu Kelly.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×