Reclamă

Kevin Costner a fost fotografiat cu o pată pe pantaloni. Actorul a fost văzut în timp ce pleca plecând dintr-un restaurant

Kevin Costner a fost fotografiat cu o pată pe pantaloni. Actorul a fost văzut în timp ce pleca plecând dintr-un restaurant. El a luat prânzul într-o zonă din California, dar se pare că a avut parte de un eveniment nefericit.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 octombrie 2023, 7:24

Starul din Yellowstone, în vârstă de 68 de ani, care l-a jucat pe John Dutton în serialul de succes timp de cinci sezoane, părea că a vărsat ceva lichid pe pantaloni. O zonă era udă și ieșea în evidență atunci când a ieșit din The Nugget Bar & Grill.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Costner a fost fotografiat cu o pată pe pantaloni

Zona de lângă buzunarul stâng și din spate era acoperită de pată. Pantalonii albi nu aveau cum să fie trecuți cu vederea, mai ales că pata era una destul de mare. În ciuda accidentului nefericit, Kevin părea să fie plin de energie. El a zâmbit mereu în timp ce își aștepta mașina lângă zona de valet. Actorul a zâmbit tot timpul și chiar nu a părut deranjat de fotografi.

Deși nu este clar ce a consumat la prânz, dieta lui Kevin în timpul filmărilor din Yellowstone a fost recent dezvăluită.

Bucătarul Gabriel Guilbeau, care este șeful serviciilor de catering al Yellowstone, este cel care a făcut dezvăluirile.

„Lui Kevin îi place întotdeauna să-mi spună că ține dietă și că nu consumă zahăr. Apoi îmi va cere să-i fac o plăcintă cu mere”, a dezvăluit Gabriel pentru Delish în timpul unui interviu recent.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kevin Costner, la ieșirea dintr-un restaurant, într-o bluză bleu și o pereche de pantaloni albi
Kevin Costner a fost fotografiat cu o pată pe pantaloni / Profimedia Images

Bucătarul celebru a spus că actorul stătea mereu pe lângă bucătăria sa improvizată, sperând să obțină niște dulciuri în timpul filmărilor, deși Kevin era un pretențios cu mâncarea.

Reclamă

„Înainte să mă cunoască, cred că el trăia doar din conserva de chili și hot-dogs”, a glumit Gabriel.

Alături de plăcinta cu mere, Gabriel, care îl interpretează și pe Chef Gator în serialul extrem de popular, a spus că i-a oferit adesea lui Kevin și distribuției preparate precum supă gumbo, étouffée cu fructe de mare, jambalaya și grătar.

Alegerile culinare ale lui Kevin s-au schimbat pe măsură ce se apropia de sfârșitul serialului și de sfârșitul căsniciei sale de 18 ani.

Kevin Costner se află în plin proces de divorț

La fel cum a părăsit oficial Yellowstone în mai și a anunțat că al cincilea sezon va fi ultimul, el și-a dezvăluit și despărțirea de Christine. Acum, fostul cuplu a ajuns la o înțelegere în războiul legal.

O declarație comună spunea: „Kevin și Christine Costner au ajuns la o soluție amiabilă. Ei au ajuns la un acord comun asupra tuturor problemelor legate de procedura lor de divorț”.

Potrivit TMZ, dacă Christine contestă hotărârea „ar trebui să-i ramburseze lui Kevin mai mult de 1 milion de dolari. Ar fi obligată să-i plătească onorariile avocatului său pentru contractul prenupțial”.

După ce a auzit acest lucru, mama a trei copii „a fost de acord cu termenii unei scrisori de acord de trei pagini”.

Echipa juridică a lui Kevin câștigase o serie de procese juridice care au condus la acord. Luna trecută, un apropiat al celor doi a spus pentru DailyMail.com că Christine a fost de acord să se liniștită pentru că Kevin are „toată puterea”.

Prietenul a explicat: „Christine nu a avut de ales decât să se mulțumească pentru că Kevin avea toată puterea. Dacă ar fi continuat să lupte, ar risca să piardă totul.”

În timpul căsniciei lor de aproape 19 ani, actorul și soția au avut împreună trei copii. Pe Cayden de 16 ani ani, pe Hayes, de 14 și pe Grace, în vârstă de 13 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×