Reclamă

Kim Kardashian a făcut o greșeală majoră la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant. Fanii divei și-au arătat nemulțumirea în online

Kim Kardashian a făcut o greșeală majoră la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant. Fanii divei nu au putut trece peste acest moment fără să-și arate nemulțumirea ăn online. Diva ar fi jignit-o pe mireasă cu decizia pe care a luat-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 11:31

Kim Kardashian a impresionat cu ținutele pe care le-a ales pe tot parcursul zilelor de sărbătoare. Nunta fastuoasă a lui Anant Ambani și Radhika Merchant a fost celebrată timp de trei zile și trei nopți, iar la eveniment au participat o mulțime de nume celebre de la Hollywood și de la Bollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a făcut o greșeală majoră la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant

Kim și Khloe Kardashian au fost printre vedetele care au participat la cea mai luxoasă nuntă a anului. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a distribuit o serie de fotografii cu ținutele pe care le-a ales. Fanii divei au criticat-o în onșine pentru ținutele pe care le-a ales.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian și Khloe Kardashian la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant
Kim Kardashian a purtat roșu la nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant / Profimedia Images

Kim a făcut o greșeală care a jignit-o în mod indirect pe mireasă. Vedeta a ales să poarte roșu la nuntă. Culoarea roșie este în mod tradițional rezervată mireselor indiene, la fel cum în cultura noastră miresele poartă alb, iar invitații sunt îndemnați să nu poarte aceeași culoare, scrie PageSix.

Reclamă

Fanii au declarat că vedeta a încercat să o supere pe mireasă de două ori. În cele trei zile de petrecere, Kim a apărut în două ținute de culoare roșie.

După cum se vede din postările sale din mediul online, Kim Kardashian a purtat un total de patru ținute, una fiind albă, alta roz pal și alte două look-uri fiind în nuanțe de roșu aprins.

Kim Kardashian a purtat o lehenga roșie atunci când a participat la ceremonia de vineri alături de sora ei, Khloe Kardashian.

Reclamă

Ea a ales, de asemenea, o ținută roșie la evenimentul de duminică, scrie publicația DailyMail. Kim și sora ei s-au alăturat invitaților prezenți la nunta din Mumbai.

Ce au spus fanii despre alegerile vestimentare ale divei

Kim Kardashian și-a făcut apariția în India într-o ținută strălucitoare din două piese. Pentru a doua zi a nunții, ea a purtat o lehenga din satin roz pal, iar în ultima zi a ales pentru o altă ținută roșie.

În secțiunea de comentarii a postarii pe care a făcut-o în online, fanii au reacționat. Kim a fost puternic criticată pentru faptul că a purtat roșu la nunta cuplului indian.

„Nu ar trebui să poarte roșu la o nuntă în India. Această culoare este rezervată miresei”, a scris un utilizator în online.

„Sunt mexican, dar chiar și eu știu că nu ar trebui să porți roșu la o nuntă indiană”, a spus un alt utilizator.

„Este o ținută atât de nepotrivită. Doar mireasa poartă roșu…”, a mai comentat un utilizator din online.

În vreme ce fanii au criticat-o intens în online, presa scrie că mirii nu au fost deranjați de alegerea divei. Aceasta a fost surprinsă de fotografi în timp ce stătea de vorbă cu mirii și se bucura alături de aceștia.

Diva s-a alăturat invitaților de top de la marele eveniment. Aceasta a vrut să-și țină fanii la curent cu fiecare alegere vestimentară pe care a făcut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×