Reclamă

Kim Kardashian s-a împodobit cu diamante la nunta luxoasă a lui Anant Ambani cu Radhika Merchant. Diva a avut nevoie de ajutor pentru a îmbrăca ținuta

Kim Kardashian s-a împodobit cu diamante la nunta luxoasă a lui Anant Ambani cu Radhika Merchant. Vedeta internațională a avut nevoie de ajutor pentru a putea îmbrăca ținuta, dar și pentru a se putea deplasa. Khloe Kardashian, sora vedetei, i-a stat alături și s-a asigurat că ajunge în siguranță la eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 6:18

Kim Kardashian a avut o apariție impresionantă la festivitățile care au sărbătorit nunta de trei zile a lui Anant Ambani. Evenimentul a depășit supa de 600 de milioane de dolari. Anant Ambani s-a căsătorit cu Radhika Merchant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian s-a împodobit cu diamante

Fondatoarea Skims, în vârstă de 43 de ani, a purtat lehenga bej ornamentată, combinată cu un choli, care a avut mâneci lungi dintr-un material de plasă.

Vedeta a strălucit în timp ce alimentele care înfrumusețau ținuta atârnau în jurul ei. Fiecare mișcare a divei era urmată de pietrele prețioase.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian în timp ce iese într-o rochie cu diamante din hotelul din Mumbai
Kim Kardashian a avut o apariție impresionantă / Profimedia Images
Reclamă

Kim a purtat, de asemenea, un colier gros de argint și o bijuterie impresionantă pe care a prins-o de nas, dar și de ureche. Kim a postat câteva imagini în mediul online.

Diva a vrut să împărtășească costumația sa cu fanii de pe Instagram. Contrastând cu aspectul său elaborat, Kim a ales să-și prindă părul într-un fel cât mai simplu. Aceasta a ales un coc simplu. Alături de Kim s-a aflat și sora ei mai mică, Khloe Kardashian.

Khloe a optat pentru o ținută tradițională roz. Topul ei mulat a fost decorat cu mâneci împodobite cu mărgele. Khloe, în vârstă de 40 de ani, și-a accesorizat rochia tradițională indiană cu o mini poșetă roz.

Reclamă

Celebrele surori s-au ținut de mână atunci când au ieșit împreună din hotelul lor din Mumbai, India. Cele două au participat la a doua zi de sărbătoare.

Vineri seara, ele s-au îmbrăcat, de asemenea, în ținute tradiționale. Kim a încălcat tradiția și a ales să poarte o ținută în nuanțe de roșu aprins. De obicei, roșul este indicat să fie purtat de un invitat la o nuntă indian, scrie publicația PageSix.

Nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant a reunit vedete din întreaga lume

Nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant a reunit pe covorul roșu o mulțime de nume celebre de la Hollywood, dar și de la Bollywood.

Khloe Kardashian și Kim Kardashian s-au alăturat vedetelor precum Nick Jonas, Priyanka Chopra, John Cena și mulți alții.

Nunta fastuoasă a ținut primele pagini ale presei internaționale cu o listă de invitați plănă de celebritpți. Justin Bieber a avut o reprezentație surpriză chiar înainte de nuntă.

Festivitățile de celebrare a nunții au început în urmă cu mai bine de șapte luni, scrie publicația DailyMail. Familia indiană de elită l-a plătit pe Bieber cu 10 milioane de dolari pentru reprezentația sa.

În luna martie a anului acesta, familia a plătit-o pe Rihanna cu 6 milioane de dolari pentru un concert care a ajuns să fie criticat în online.

Ceremonia nunții a avut loc vineri, dar cuplul a continuat să sărbătorească timp de trei zile și trei nopți. Întregul eveniment de nuntă a inclus și o croazieră europeană de patru zile pentru 800 de persoane în luna mai. Presa scrie că familia mirelui a cheltuit peste 600 de milioane de dolari pentru întreaga nuntă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×