Reclamă

Lady Gaga a arătat elegant într-o rochie neagră, cu spatele gol. Artista a optat pentru un ruj roșu ca să-și completeze ținuta

Lady Gaga a arătat elegant într-o rochie neagră, cu spatele gol. Artista a uimit cu cea mai recentă apariție a sa, atât fotografii cât și fanii. Vedeta a publicat câteva instantanee din culise de la repetiții, dar camerele de fotografiat au surprins-o și pe stradă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 august 2023, 7:03

Artista de 37 de ani a arătat din nou care e imaginea glamour-ului într-o rochie neagră sofisticată, cu spatele gol. Ținuta concepută de Emilia Wickstead a fost combinată cu un ruj roșu, îndrăzneț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Gaga a arătat elegant într-o rochie neagră

Printre imaginile care au apărut pe Instagram este și o fotografie în care artista pozează în interiorul unei piese de mobilier, în timp ce poartă o pereche de ochelari de soare în formă de ochi de pisică, iar părul ei blond era coafat într-un stilul anilor 50.

Artista ținea în mână o geantă din piele marca Celine, care era personalizată cu numele ei, „GAGA”.

Fanii au luat cu asalt postările. Mulți speră că acest lucru înseamnă că nu vor avea mult de așteptat pentru muzică nouă din partea artistei. Artista a lăsat de înțeles că a început repetițiile și că lucrează intens la un nou proiect.

Reclamă

Se pare că actrița A Star Is Born depune toate eforturile pentru un album tribut adus prietenului ei, Tony Bennett. Cei doi au lucrat mult împreună în timpul carierei ei. Artistul a murit luna trecută, la vârsta de 96 de ani.

Ultimul album Chromatica al lui Lady Gaga a fost lansat în 2020. A avut inclus single-ul de succes Rain On Me cu Ariana Grande.

Reclamă

Cântăreața a oferit câteva detalii și despre o potențială melodie nouă. Ea și-a făcut un selfie cu o partitură pentru o piesă intitulată „The Best Is Yet To Come”.

Îndreptându-se spre repetiții cu trupa ei, Lady Gaga a publicat imagini în timp ce se alătură colegilor muzicieni. Aceștia sunt fotografiați în timp ce pun mâna pe instrumente pentru a repeta împreună.

Cum au comentat fanii și vedetele aceste imagini

În comentarii, fanii au anunțat cu entuziasm că artista „s-a întors”. Alții au menționat că au trecut 15 ani de când cântăreața și-a făcut debutul. În august s-au împlinit 15 ani de la lansarea albumului ei de debut The Fame.

Primul disc al lui Lady Gaga a propulsat-o direct în topuri cu single-urile de succes Poker Face, Just Dance și Paparazzi.

Vedeta a postat un videoclip compilație cu succesul pe care l-a experimentat după lansarea primului ei album, în timp ce le-a mulțumit fanilor ei scriind „Thank you for 15 years #the fame”.

Donatella Versace a comentat chiar și ea la postare, scriind „Te iubesc atât de mult, mereu atât de creativă și talentată”.

Actrița și cântăreața Hayley Kiyoko a comentat, de asemenea, că Gaga este „THE BEST”, în timp ce producătorul câștigător al premiului Grammy, Colby O’Donis, a scris „Mulțumesc că m-ai inclus la începutul călătoriei tale”. Ești cu adevărat o icoană și a fost o onoare”.

Lady Gaga și Michael Polansky au fost surprinși recent împreună

Fotografiile noi cu artista vin după ce ea a ieșit la cină cu fostul ei iubit Michael Polansky în Studio City săptămâna trecută, stârnind zvonuri despre o posibilă reconciliere. Cântăreața Bad Romance s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de trei ani, dar se pare că cei doi au rămas prieteni.

Cu toate acestea, aceasta este prima dată când sunt văzuți împreună în decursului unui an, demonstrând că într-adevăr rămân apropiați.

Fostul cuplu a fost susprins pentru prima dată în preajma Revelionului 2019. Cei doi și-au oficializat relația pe Instagram după Super Bowl din 2020.

Cei doi au mers împreună la Super Bowl, la BAFTA, la Critics Choice Awards și au postat multe, multe fotografii pe Instagram. Cu toate acestea, s-au despărțit la începutul acestui an, aparent, din cauza dorinței vedetei de a se căsători și a deveni mamă. Presa tabloidă a scris însă că directorul de tehnologie în vârstă de 45 de ani nu avea aceleași planuri în viitorul apropiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×