Reclamă

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles. Lana a fost îmbrăcată destul de lejer pentru o slujbă. Acesta este dovada că pentru ea contează mai mult ceea ce simte acolo decât cum își face apariția.

Publicat: 28 ianuarie 2023, 7:14

În timp ce mergea braț la braț cu o prietenă, care purta o cască și ținea un walkie talkie, cântăreața în vârstă de 37 de ani părea relaxată. Lana Del Rey a avut mereu și o băutură caldă în mâna dreaptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă

Pentru ieșirea ei relaxată la slujbă, artista a purtat o pereche de cercei argintii, pantofi sport albi și și-a lăsat părul să cadă liber pe spate.

Această ieșire în public vine după ce luna trecută a dezvăluit data lansării celui de-al nouălea album al ei de studio și a piesei „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”.

Discul, care va fi lansat pe 10 martie, vine la scurt timp după lansările celui de-al șaptelea ei album de studio, Chemtrails over the Country Club, lansat pe 19 martie 2021, și celui de-al optulea album de studio, Blue Banisters, pe 22 octombrie 2021.

Ea a fost nominalizată de șase ori pentru unul dintre cele mai râvnite premii din muzică, dar încă nu a luat unul acasă. Vedeta a obținut succesul critic și comercial cu cel de-al doilea album al ei, Born to Die, în 2012. Lana a lansat videoclipuri muzicale făcute de ea pentru piesele Video Games și Blue Jeans.

Reclamă

Lana Del Rey a cerut intimitate și discreție

Ea a devenit un nume cunoscut cu interpretarea ei de la Saturday Night Live în 2012, înainte de lansarea albumului.

„Există reacții în legătură cu tot ceea ce fac. Nu este nimic nou”, a spus ea într-un interviu Rolling Stone la acea vreme.

Reclamă

Ea a continuat: „Când merg afară, oamenii au ceva de spus despre asta. N-ar fi contat dacă aș fi fost excelentă din toate punctele de vedere. Oamenii nu au nimic frumos de spus despre acest proiect. Sunt sigur că de aceea scrii despre asta”.

În septembrie 2021, ea și-a dezactivat toate conturile de pe rețele sociale. A făcut acest lucru pentru confidențialitate și pentru a-și menține „cercul puțin mai strâns”.

Artista a făcut atunci anunțul prin intermediul unui video postat în mediul online, după care și-a dezactivat toate conturile. Declarațiile ei au fost încărcate de emoție și sinceritate și le-a mulțumit pentru tot sprijinul pe care l-a primit din partea fanilor.

Lana a decis în 2021 că este mai bine să se concentreze pe viața ei.

Aș vrea să vă spun că urmează să îmi dezactivez conturile de pe rețelele sociale. Motivul este simplu, am mult mai multe pasiuni și sarcini la care trebuie să mă concentrez. În plus, acestea necesită transparență și intimitate. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul arătat de-a lungul timpului. Încă sunt prezentă în lumea muzicală. Iubesc ceea ce fac. Sunt aici pentru muzică, chiar dacă voi explora și câteva pasiuni mai noi.

– Lana Del Rey

Se pare că perioada în care a stat retrasă a ajutat-o foarte mult. Artista își continuă proiectele pe plan muzical, iar fanii abia așteaptă să vadă ce suprize le-a pregătit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×