Reclamă

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles. Lana a fost îmbrăcată destul de lejer pentru o slujbă. Acesta este dovada că pentru ea contează mai mult ceea ce simte acolo decât cum își face apariția.

Publicat: 28 ianuarie 2023, 7:14

În timp ce mergea braț la braț cu o prietenă, care purta o cască și ținea un walkie talkie, cântăreața în vârstă de 37 de ani părea relaxată. Lana Del Rey a avut mereu și o băutură caldă în mâna dreaptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă

Pentru ieșirea ei relaxată la slujbă, artista a purtat o pereche de cercei argintii, pantofi sport albi și și-a lăsat părul să cadă liber pe spate.

Această ieșire în public vine după ce luna trecută a dezvăluit data lansării celui de-al nouălea album al ei de studio și a piesei „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”.

Discul, care va fi lansat pe 10 martie, vine la scurt timp după lansările celui de-al șaptelea ei album de studio, Chemtrails over the Country Club, lansat pe 19 martie 2021, și celui de-al optulea album de studio, Blue Banisters, pe 22 octombrie 2021.

Ea a fost nominalizată de șase ori pentru unul dintre cele mai râvnite premii din muzică, dar încă nu a luat unul acasă. Vedeta a obținut succesul critic și comercial cu cel de-al doilea album al ei, Born to Die, în 2012. Lana a lansat videoclipuri muzicale făcute de ea pentru piesele Video Games și Blue Jeans.

Reclamă

Lana Del Rey a cerut intimitate și discreție

Ea a devenit un nume cunoscut cu interpretarea ei de la Saturday Night Live în 2012, înainte de lansarea albumului.

„Există reacții în legătură cu tot ceea ce fac. Nu este nimic nou”, a spus ea într-un interviu Rolling Stone la acea vreme.

Reclamă

Ea a continuat: „Când merg afară, oamenii au ceva de spus despre asta. N-ar fi contat dacă aș fi fost excelentă din toate punctele de vedere. Oamenii nu au nimic frumos de spus despre acest proiect. Sunt sigur că de aceea scrii despre asta”.

În septembrie 2021, ea și-a dezactivat toate conturile de pe rețele sociale. A făcut acest lucru pentru confidențialitate și pentru a-și menține „cercul puțin mai strâns”.

Artista a făcut atunci anunțul prin intermediul unui video postat în mediul online, după care și-a dezactivat toate conturile. Declarațiile ei au fost încărcate de emoție și sinceritate și le-a mulțumit pentru tot sprijinul pe care l-a primit din partea fanilor.

Lana a decis în 2021 că este mai bine să se concentreze pe viața ei.

Aș vrea să vă spun că urmează să îmi dezactivez conturile de pe rețelele sociale. Motivul este simplu, am mult mai multe pasiuni și sarcini la care trebuie să mă concentrez. În plus, acestea necesită transparență și intimitate. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul arătat de-a lungul timpului. Încă sunt prezentă în lumea muzicală. Iubesc ceea ce fac. Sunt aici pentru muzică, chiar dacă voi explora și câteva pasiuni mai noi.

– Lana Del Rey

Se pare că perioada în care a stat retrasă a ajutat-o foarte mult. Artista își continuă proiectele pe plan muzical, iar fanii abia așteaptă să vadă ce suprize le-a pregătit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×