Reclamă

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă. Artista a purtat blugi și o geacă neagră la ieșirea în Los Angeles. Lana a fost îmbrăcată destul de lejer pentru o slujbă. Acesta este dovada că pentru ea contează mai mult ceea ce simte acolo decât cum își face apariția.

Publicat: 28 ianuarie 2023, 7:14

În timp ce mergea braț la braț cu o prietenă, care purta o cască și ținea un walkie talkie, cântăreața în vârstă de 37 de ani părea relaxată. Lana Del Rey a avut mereu și o băutură caldă în mâna dreaptă.

Lana Del Rey a mers la biserică alături de o prietenă

Pentru ieșirea ei relaxată la slujbă, artista a purtat o pereche de cercei argintii, pantofi sport albi și și-a lăsat părul să cadă liber pe spate.

Această ieșire în public vine după ce luna trecută a dezvăluit data lansării celui de-al nouălea album al ei de studio și a piesei „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd”.

Discul, care va fi lansat pe 10 martie, vine la scurt timp după lansările celui de-al șaptelea ei album de studio, Chemtrails over the Country Club, lansat pe 19 martie 2021, și celui de-al optulea album de studio, Blue Banisters, pe 22 octombrie 2021.

Ea a fost nominalizată de șase ori pentru unul dintre cele mai râvnite premii din muzică, dar încă nu a luat unul acasă. Vedeta a obținut succesul critic și comercial cu cel de-al doilea album al ei, Born to Die, în 2012. Lana a lansat videoclipuri muzicale făcute de ea pentru piesele Video Games și Blue Jeans.

Reclamă

Lana Del Rey a cerut intimitate și discreție

Ea a devenit un nume cunoscut cu interpretarea ei de la Saturday Night Live în 2012, înainte de lansarea albumului.

„Există reacții în legătură cu tot ceea ce fac. Nu este nimic nou”, a spus ea într-un interviu Rolling Stone la acea vreme.

Reclamă

Ea a continuat: „Când merg afară, oamenii au ceva de spus despre asta. N-ar fi contat dacă aș fi fost excelentă din toate punctele de vedere. Oamenii nu au nimic frumos de spus despre acest proiect. Sunt sigur că de aceea scrii despre asta”.

În septembrie 2021, ea și-a dezactivat toate conturile de pe rețele sociale. A făcut acest lucru pentru confidențialitate și pentru a-și menține „cercul puțin mai strâns”.

Artista a făcut atunci anunțul prin intermediul unui video postat în mediul online, după care și-a dezactivat toate conturile. Declarațiile ei au fost încărcate de emoție și sinceritate și le-a mulțumit pentru tot sprijinul pe care l-a primit din partea fanilor.

Lana a decis în 2021 că este mai bine să se concentreze pe viața ei.

Aș vrea să vă spun că urmează să îmi dezactivez conturile de pe rețelele sociale. Motivul este simplu, am mult mai multe pasiuni și sarcini la care trebuie să mă concentrez. În plus, acestea necesită transparență și intimitate. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul arătat de-a lungul timpului. Încă sunt prezentă în lumea muzicală. Iubesc ceea ce fac. Sunt aici pentru muzică, chiar dacă voi explora și câteva pasiuni mai noi.

– Lana Del Rey

Se pare că perioada în care a stat retrasă a ajutat-o foarte mult. Artista își continuă proiectele pe plan muzical, iar fanii abia așteaptă să vadă ce suprize le-a pregătit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×