Reclamă

Lisa Opie a făcut senzație pe o plajă din Spania. „A defilat“ într-un tricou de-ale lui Lionel Messi de la Inter Miami

Lisa Opie a făcut senzație pe o plajă din Spania, unde se află într-o binemeritată vacanță. În vârstă de 32 de ani, vedeta „a defilat“ într-un tricou de-ale lui Lionel Messi de la Inter Miami.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 6 august 2023, 7:56

Nu mai este un secret pentru nimeni că femeie de afaceri din Statele Unite ale Americii îl apreciază enorm pe celebrul fotbalist. De altfel, starul argentinian are fani în toate colțurile lumii, inclusiv în rândul celebrităților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lisa Opie a făcut senzație pe o plajă din Spania

Model, influencer și designer, Lisa Opie a decis să își arate susținerea pentru Lionel Messi în vacanța ei din Ibiza, Spania. Paparazzii au surprins-o la plajă îmbrăcată cu un costum de baie care i-a scos în evidență trupul fără imperfecțiuni.

După cum se poate observa în imagini, vedeta „a defilat“ pe nisipul fierbinte având un tricou de-ale lui Lionel Messi de la Inter Miami. În vârstă de 36 de ani, Leo Messi marchează gol după gol pentru gruparea patronată de David Beckham.

Lisa Opie este cu spatele, iar pe tricoul roz pe care îl poartă sunt trecute numele lui Messi și numărul 10. Pe umărul drept are o geantă de plajă roz.
Culoarea tricoului pe care sunt trecute numele celebrului sportiv din Argentina și numărul 10 este roz / Profimedia Images

Culoarea tricoului pe care sunt trecute numele celebrului sportiv din Argentina și numărul 10 este roz. Acest detaliu le-a amintit tuturor de apariția ei pe coperta unei reviste cunoscute care se lansează în august în Bulgaria, potrivit celor de la New York Post.

Reclamă

Pentru pictorialul realizat pentru jurnaliștii bulgari, creatoarea de modă a ales tema din filmul „Barbie“, realizat în regia Gretei Gerwig. Descoperă ce tip de Barbie ești, în funcție de zodie. Detaliile oferite de experții în astrologie sunt uimitoare.

În imaginile imortalizate de fotografii de peste hotare, Lisa Opie poartă ochelari de soare negri, asortați cu al ei costum de baie din două piese. Deși se afla la plajă, vedeta a purtat bijuterii.

În momentul în care a renunțat la tricoul prin care își arată susținerea pentru fotbalistul argentinian, toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Reclamă

Lisa Opie și-a început prima afacere cu 17 dolari

Născută în Denver, capitala statului american Colorado, Lisa Opie și-a început prima afacere cu doar 17 dolari. Totul s-a întâmplat când avea vârsta de 20 de ani.

„Prima mea afacere am început-o încă de pe vremea în care mă pregăteam pentru lucrarea de licență, cu doar 17 dolari în buzunar. Nimeni nu mă lua în seamă. De aceea, a fost unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le-am făcut vreodată. Dar eu mereu am fost o fire ambițioasă și dornică de a demonstra că poate realiza lucruri“, a povestit creatoarea de modă pentru lofficielbaltic.com.

Vedeta a continuat să creadă în visurile sale și a muncit în fiecare zi la ele. Desigur, a avut în jurul său și câțiva oameni care au încurajat-o. În interviul oferit despre începuturile în lumea afacerilor, vedeta a mai împărtășit că este extrem de recunoscătoare pentru tot ce a trăit.

„Știam că dacă merg pe drumul corect va veni și succesul. Nu mi-aș fi putut imagina niciodată că Vizcaya Swimwear va deveni marca globală care este astăzi. Dar sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate experiențele și oportunitățile care mi-au ieșit în cale“, a mai spus Lisa Opie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×