Reclamă

Lizzo s-a pozat într-un costum mulat. Cântăreața a luat parte la o ședință foto aparte

Lizzo s-a pozat într-un costum mulat. Vedeta internațională a anunțat recent că își va lansa propriul brand de lenjerie modelatoare. De-a lungul timpului aceasta a încercat să promoveze în mediul online o imagine pozitivă asupra aspectului fizic. Cu această ocazie, cântăreața s-a lăsat fotografiată într-o ședință foto aparte.

Publicat: 7 aprilie 2022, 7:04

Vedeta în vârstă de 33 de ani nu se sfiește să-și afișeze silueta în haine mulate care să lase totul la vedere. Lizzo este o femei asumată și mândri cu formele sale voluptoase. Într-un cadru în care puține vedete ar fi putut poza, aceasta a încercat să le ofere fanilor o imagine de ansamblu asupra modului în care arată o zi din viața sa atunci când nu se află pe scenă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lizzo s-a pozat într-un costum mulat

Lizzo este tot mai ocupată cu promovarea brand-ului personal de lenjerie modelatoare. Vedeta a urmat exemplul lui Kim Kardashian, care și-a lansat propria linie de haine purtate de vedetele din lumea întreagă, și a creat mai multe haine menite să sculpteze trupul femeilor de pretutindeni.

În cel mai recent videoclip pe care l-a postat pe rețelele sociale aceasta apare într-un set modelator din propria colecție în timp ce stă pe un deal și citește din cartea ”Why I Love Men: The Joys of Dating” scrisă de Jennifer J.J Smith. 

Vezi mai multe imagini cu Lizzo în Galeria Foto!

Reclamă

Vedeta internațională și-a luat prin surprindere admiratorii cu perechea de tocuri pe care a purtat-o. În secțiunea de comentarii, fanii acesteia au întrebat-o cum a reușit să facă o drumeție în astfel de încălțări. Diva s-a bucurat de nenumărate aprecieri venite din partea celor din jur.

Cu o atitudine jovială, Lizzo s-a lăsat filmată și fotografiată din toate unghiurile. Aceasta se mândrește cu fizicul său și nu îi este rușine să poarte ținute care să-i evidențieze formele.

De-a lungul carierei sale aceasta a încercat să se folosească de imaginea sa pentru a împărtăși un mesaj pozitiv asupra corpului său. Vedeta s-a bucurat întotdeauna de aprecierea fanilor care o iubesc pentru naturalețea de care dă dovadă.

Reclamă

Ce spune Lizzo despre body positivity

Lizzo a făcut un adevărat spectacol atunci când a purtat un costum mult. Vedeta promovează cu încredere o imagine pozitivă asupra corpului femeilor indiferent de silueta pe care o au. De-a lungul timpului vedeta internațională a fost criticată pentru aspectul său fizic.

Cu toate acestea, Lizzo nu s-a arătat niciodată afectată de criticile pe care le-a primit de la ceilalți. Vedeta spune că intenția ei se concentrează asupra proiectelor pe care le desfășoară. Diva vorbește deseori despre nevoia celorlalți de a înțelege cât de importantă este incluziunea socială.

”Vreau să normalizez felul în care corpul meu arată. Acest trend de body positivity își pierde înțelesul. Vezi tot felul de fete care arată fără cusur și pun acest hashtag în descriere. Cred că mesajul ar trebui să fie despre incluziune.”

Lizzo pune foarte mult accentul pe imperfecțiunile sale și pe nevoia de a îmbrățișa frumusețea naturală. Cântăreața se mândrește cu semnele sale de pe corp și nu se sfiește să-și afișeze vergeturile în mediul online. Artista spune că admiratoarele sale ar trebui să se accepte exact așa cum sunt și să nu se mai compare cu imaginile perfecte pe care le văd pe internet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×